Bianka jest już po zabiegu sterylizacji(zabieg znisła bardzo dobrze , ma apetyt,załatwia się do kuwetki) i po 4 dniach pobytu w lecznicy została wypuszczona do przydomowych ogródków , w których żyła do tej pory.
Jest jednak problem ponieważ podczas jej nieobecności do ogródków wprowadziła się koteczka z maluchami ok 3 mieś i druga koteczka
z 2 maluchami ok 1 miesięcznymi
Bianka jest zagubiona

nawołuje swoich 2 przyjaciół ale oni podczas jej nieobecności też się gdzieś wyprowadzili ( pewnie w inny rejon bo okolica bezpieczna i nic złego nie mogło im się przytrafić)
na dodatek dopadł ją jakiś kocur

i chociaż ona jest właśnie po sterylce
to ...Szkoda mi jej bardzo

nie mogę jej zabrać do domu nawet jako domek tymczasowy ale bardzo chcę jej znaleźć domek.
Wiosną nie udało się to może teraz ktoś da jej szansę i pokocha tak na zawsze i da jej domek.Zasłużyła sobie by mieć kogoś do kochania i mruczenia mu ciepło do ucha
Najlepszy byłby domek wychodzący ale nie koniecznie.
Bianka jest bardzo miziastą koteczką , bardzo delikatną o ujmujacym spojrzeniu.Trochę płochliwa i nie ufna do obcych ale o wielkim serduchu.
Myślę , że szybko przyzwyczaiłaby sie do nowych warunków ( w lecznicy przebywała w pomieszczeniu z uchylonymi drzwiami na korytarz i ani razu nie uciekła , nawet nie podeszła do otwartych drzwi)i pokochała całym swym serduszkiem nowego opiekuna
Kto pokocha Bianeczkę i da jej nowy domek?

[