[KONIEC]Tulinkowa magia - no pokazałem jusz

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Pon sty 18, 2016 14:22 Re: [KONIEC]Tulinkowa magia - no pokazałem jusz

kocka pisze:biore wszystko!!! bo fajne sa u Tulisia magiczne paczki :ok:

Pięknie dziękujemy, kocka :1luvu: Mam nadzieje,że dojrzałaś niebieskości dla Was zamiast czerwieni , które są dla Własnego Kota, bo Tuliś ewidentnie pomieszał, ale starał się jak mógł pomóc :lol:

alessandra

Od: Pon maja 07, 2007 13:04

Post » Pon sty 18, 2016 21:44 Re: [KONIEC]Tulinkowa magia - no pokazałem jusz

tak cos mi sie zdawalo ale w sumie i tu i tu fajne wiec bedzie Pancia zadowolona :D

kocka

Od: Pt lut 27, 2015 22:02

Post » Wto sty 19, 2016 11:40 Re: [KONIEC]Tulinkowa magia - no pokazałem jusz

kocka pisze:tak cos mi sie zdawalo ale w sumie i tu i tu fajne wiec bedzie Pancia zadowolona :D

ta jest -będzie Pani zadowolona :ok: a jak nie , to reklamacje tym razem do Tulisia :wink:

alessandra

Post » Śro sty 20, 2016 13:56 Re: [KONIEC]Tulinkowa magia - no pokazałem jusz

Dzisiaj paczuszki wyruszaja w drogę -dobrej zabawy i smacznego życzymy :D

alessandra

Post » Śro sty 27, 2016 23:16 Re: [KONIEC]Tulinkowa magia - no pokazałem jusz

Zapomnielim my napisać, że prezenta som bo przyszły. Ja - Bor zaklepałem kocyk milusi i pudełko :1luvu: i te kulke co tak halasuje :1luvu: :1luvu: :1luvu: . Kićka to do żarcia się przykleiła pazerna jedna i do piórkuff co myszce z d.... znaczy się z pupencji wystają. Mały stwór od Dużych porwał koci portfelik, a Duża resztę :wink: Dużemu się ostało kilka cukierasów choć to Dużej ulubione, więc tez nie za dużo.. Dziękujem jeszcze raz :1luvu: :1luvu:

WłasnyKocie

Od: Nie wrz 18, 2011 21:36

Post » Pt sty 29, 2016 13:32 Re: [KONIEC]Tulinkowa magia - no pokazałem jusz

WłasnyKocie pisze:Zapomnielim my napisać, że prezenta som bo przyszły. Ja - Bor zaklepałem kocyk milusi i pudełko :1luvu: i te kulke co tak halasuje :1luvu: :1luvu: :1luvu: . Kićka to do żarcia się przykleiła pazerna jedna i do piórkuff co myszce z d.... znaczy się z pupencji wystają. Mały stwór od Dużych porwał koci portfelik, a Duża resztę :wink: Dużemu się ostało kilka cukierasów choć to Dużej ulubione, więc tez nie za dużo.. Dziękujem jeszcze raz :1luvu: :1luvu:

Kłaniamy się wjelce i radości życzyma dziękujem za pomoc
:1luvu: Tuliś

alessandra

Post » Pt sty 29, 2016 18:00 Re: [KONIEC]Tulinkowa magia - no pokazałem jusz

wreszcie !!! dopiero dzis paczka dotarla ,gdzies byla przetrzymywana po pocztowych urzedach a ja tu z ciekawosci umieralam :ryk: dziekuje bardzo Tulisiu , wszystko sie przyda , Kminek juz poscielil nowe spanko :201461 , czaruj dalej bo dobrze Ci idzie :D

kocka

Od: Pt lut 27, 2015 22:02

Post » Wto lut 02, 2016 16:58 Re: [KONIEC]Tulinkowa magia - no pokazałem jusz

kocka pisze:wreszcie !!! dopiero dzis paczka dotarla ,gdzies byla przetrzymywana po pocztowych urzedach a ja tu z ciekawosci umieralam :ryk: dziekuje bardzo Tulisiu , wszystko sie przyda , Kminek juz poscielil nowe spanko :201461 , czaruj dalej bo dobrze Ci idzie :D

Paczaj Ciocia, a żólwia my nie zamawiali jako kuriera :ryk:
dziekujemy za wiadomosć :1luvu:

alessandra

Post » Śro lut 03, 2016 12:55 Re: [KONIEC]Tulinkowa magia - no pokazałem jusz

Goniąc dziś za Borysem który zwinął mi michałka z przed nosa uświadomiłam sobie że nie zrobiłam przelewu! Dane proszę, bo zanim się przekopię to kolejne sto lat minie :)

WłasnyKocie

Od: Nie wrz 18, 2011 21:36

Post » Śro lut 03, 2016 13:51 Re: [KONIEC]Tulinkowa magia - no pokazałem jusz

WłasnyKocie pisze:Goniąc dziś za Borysem który zwinął mi michałka z przed nosa uświadomiłam sobie że nie zrobiłam przelewu! Dane proszę, bo zanim się przekopię to kolejne sto lat minie :)

już pisże pw :wink:

alessandra

[poprzednia]