Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
NITKA/KARINKA pisze:odebrać może
nie może wysyłać
edycja
może też zaprosić do Znajomych i używać do porozumienia chatu
NITKA/KARINKA pisze:Nie znam
Kiedyś był na Miau
https://www.facebook.com/przemyslaw.grzadziel?fref=nf
Schronisko Orzechowce
devv pisze:Dzwoniła Pani z sąsiedniej miejscowości może, może znajdzie się dla kotki dom. Jutro mam wiedzieć więcej ale prosiłbym o nagłaśnianie bo nie wiadomo co z tego wyjdzie.
devv pisze:Kotka już dziś trafiła do nowego domu. Dziękuję za pomoc i jestem mega szczęśliwy, że w dzień udało Nam się ja uratować.
meridenn pisze:meridenn pisze:Uwaga! Proszę o udostępnianie, 22 stycznia znalazłam kocurka w Bytomiu, Śródmieściu. Kocurek jest bardzo brudny, ale jeszcze bardziej spragniony ludzkiego dotyku. Pojechaliśmy z nim do weterynarza, ale okazało się, ze kocurek nie ma chipaKocurek ma już koci katar, nadżerkę, i niestety nie jest wykastrowany, został dzisiaj na obserwacji u Pani Wet, 26 stycznia go zabieramy, i jeżeli nie znajdzie się jego opiekun, to po wyleczeniu będziemy kocurkowi szukać nowego domu. Nawet sobie nie zdajecie sprawy jak bardzo był głodny i jaki jest umorusany, a jaki kochany....
Gdyby ktoś kojarzył, o proszę o info
Kocurek wrócił już z lecznicy, niestety jak dotąd telefon milczyPonizej wrzucam nowe zdjęcie,wyraźniejsze, może ktoś rozpozna w nim swojego kota, albo kota pani z naprzeciwka co to internetu nie ma i nie ma kto jej ogłoszeń pomóc rozkleić.....
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 59 gości