Ja sie troche (30 min) spoznie. Moj pociag jest w Katowichach o 16:36, ale podobno lokum jest niedaleko dworca, wiec przybede +/- o tej porze.
Mam nadzieje ze jakos Was poznam tylko Blastara vidzialam Tak wiec do zobaczenia ) :papa:
Ja już po! Musiałem wcześniej wyjść Ale było jak zawsze milusio. Niestety zdjęcia dostarczę dopiero w środę - aparat został w plecaku Młodej, a nie będę się z nią wcześniej widział.
Dziękujemy Estravenowi za identyfikatory!
blastar+durin
Look, if you had one shot, one opportunity
To seize everything you ever wanted
In one moment, would you capture it or just let it slip?
No te 3 zywce odcisnely pietno niezle bylo, ale jak dla mnie troche za glosna muzyka,
i troche malo komunikatywne miejsce tzn -> mniejszy kwadratowy, lub okragly stolik bylby idealny.
Ciesze sie ze Was wszystkich poznalam i chyba to nie ostatni raz .. ?
Pozdrowionka. Mirka
ps. dziekuje za BioGen ) Taak Gosi oczywiscie
Ostatnio edytowano Sob gru 07, 2002 22:32 przez Mirka, łącznie edytowano 2 razy
Ja tez już jestem i potwierdzam, że było baaardzo miło Tyż wypiłam 2 i pół piwa i tyż zgadzam się z teoria, że muza ciut za głośna była Za to ludziska super i bardzo sie ciesze, że była okazja sie spotkać.
Jesuuu, tuż przed wyjściem spotkałam w tejże knajpce dyrektora generalnego z mojej firmy... Baaardzo dziwnie sie poczułam...
Kurvcze..jak fajnie... ja z Małgosia mam kontak telefoniczny i na gg ...tak bym chciała ja zobaczyć.... no iWas też oczywiście.... zdajcie, proszę , dokładną relację...
Australia jest jak otwarte drzwi, za którymi majaczy błękit. Wychodzimy ze świata i wkraczamy w Australię.(D.H.L.)
Było superaśnie, a Ryśka nie aż tak ululana jak wszystkim próbuje wmówić... Rozmawiała całkiem normalnie Dzięki Gosi za GeriPet, będę go wciskać Baszeńce jutro Pozdrawiam wszystkich