Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
KatS pisze:Oj jaki biedny ogonek! Miki i Diabeł nie próbują na niego polować? Chociaż nie, przed Tereską czują chyba respekt
Bandaż rozbrajającyBardzo dziewczęco wygląda
Cóż, jest zaciekawienie ogonkiem. Ale faktycznie, dystans tygrys ustawił już wcześniej![]()
Kochana Ciociu Igusiu,
Dzisiaj rano udało mi się umyć mu ucho, nawet nie protestował, skulił się tylko i udawał, że jest mniejszy niż naprawdę.
Za to ciągle atakuje mój ogon, więc muszę mu przypominać kto tu rządzi. Wychowuję go, póki jest mały i nie umie porządnie oddać, bo kto wie, co z niego wyrosnie? Wiem, że u Ciebie Miki też była kiedys mała! A teraz - zgroza!
Ty$ka pisze:Jaki ogonek...
A bandaż rewelka - róż świetnie jej pasuje
klaudiafj pisze:Hej
Cieszę się, że badania pięknie wyszły i że antybiotyk działa. Biedna Terenia niech nie narzeka na różowy w serduszka bo moja Marysia dostała raz opatrunek czarny w białe czachy![]()
KatS pisze:Nie nie, Stellunia tylko się nadymaAle dzis ma niesamowicie dobry humor, szok. Pewnie szykuje na jutro mega focha i chce, żebysmy mocniej odczuli - przez kontrast
KatS pisze:Stella dzis przytulasna, mrucząca, chętna do zabawy. I mniej wyjada żarełko małej. Może faktycznie jak się upewniła że dobrze przeczuwała co do Ciri i jej płci, lamień spadł jej z serca
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 245 gości