Kociara82 pisze:Ineczko, zapamietaj, że koty NIGDY nie są grube tylko puszyste! Nie daj sobie, proszę wmiauczec bzdur.
Jesteś piękna mądrą koteczką. Kochamy Cię wszyscy tutaj :*
Sprostowanie. Koty nie są puszyste. Koty są PUCHATE!
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Kociara82 pisze:Ineczko, zapamietaj, że koty NIGDY nie są grube tylko puszyste! Nie daj sobie, proszę wmiauczec bzdur.
MB&Ofelia pisze:Kociara82 pisze:Ineczko, zapamietaj, że koty NIGDY nie są grube tylko puszyste! Nie daj sobie, proszę wmiauczec bzdur.
KatS pisze:MaryLux pisze:KatS pisze:Jutro. Dzisiaj nie damy rady przygotować Ci posłanka ani jedzenia. Ale jutro już ok!Czekają Na Ciebie dwa stuknięte koty, jeden dorosły a drugi mały, warczące, syczące i płaczliwe. Na pewno się ucieszą i powitają Cię orkiestrą sycząco-prychającą!
A ja będę wybijać takt łapkami na czym się da
A Duży moich kotów swietnie gra na nerwach, razem stworzycie piękny egzotyczny kwartet
MB&Ofelia pisze:Kociara82 pisze:Ineczko, zapamietaj, że koty NIGDY nie są grube tylko puszyste! Nie daj sobie, proszę wmiauczec bzdur.
Ty$ka pisze:MB&Ofelia pisze:Kociara82 pisze:Ineczko, zapamietaj, że koty NIGDY nie są grube tylko puszyste! Nie daj sobie, proszę wmiauczec bzdur.
Ewentualnie mają talię kwadratu! Modną w sezonie![]()
barbarados pisze:Zgadzam się z przedmówczyniami![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Salem 11 pisze:Kotki są puchate i kochane. Zwłaszcza czarne.
Salem.
MaryLux pisze:Inka ma talię prostokąta. Dłuższy bok jest poziomy
Ty$ka pisze:MaryLux pisze:Inka ma talię prostokąta. Dłuższy bok jest poziomy
Faktycznie. Zawsze byłam kiepska z matmy
MB&Ofelia pisze:Ineczko. Mogę już do cię miauknąć bo troszku lepsiej się czuję. Wiesz ty co? Duża mię zaniesła do doctorro co go nie znam i już nie lubię i on mię zabrał kilka ząbków! Mię, Książniczce!Wyobrażasz to se? No i co to będzie? Jak można być książniczku bez wszystkich ząbków?
A jak już się nie będę podobała Lilowi?![]()
Ineczko, pilnuj swoich ząbków, moja koleszanku.
Książniczka Ofelja
KatS pisze:Dobry wieczór Ineczko! Jak się dzisiaj miewasz? Piątek wieczór, pewnie gdzies się bawisz
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, Google [Bot], Kankan, Lifter, nfd, Paula05 i 44 gości