gatiko pisze:Już niewojewódzkie.
Krew może człowieka zalać. Jeden mądrzejszy od drugiego i jeszcze się wykłóca.
Mówiłam o moim mieście

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
gatiko pisze:Już niewojewódzkie.
Danutka66 pisze:Jarka pisze:Dark Angel pisze:Nasze koty mokre dostają dwa razy dziennie (po ok. 2,5 grama 25 gramówjednorazowo - bez szaleństw, wiem, ale dostają też przekąski - surowe mięso, masło, żółtka, ryby, twaróg), a suche mają stale w misce. Żaden nie cierpi na nadwagę, wręcz przeciwnie, obydwa kocurki są szczupluteńkie i kotka też (a wszystko po zabiegach). Wydaje mi się, że koty, mając świadomość, że miska zawsze będzie pełna, nie najadają się na zapas. Po prostu podchodzą, poskubią, zaspokoją głód i sobie idą. Tak jak na wolności - zwierzęta jedzą, gdy są głodne.
Moje są karmione bardzo podobnie (2xdziennie po ok.25 g mokrego, suche zawsze w misce) i wszystkie trzy są grube.
I suche zawsze w misce...tylko ile wobec tego dziennie zjadają tego suchego.
Gdzieś wyczytałam,że bardziej wskazane jest żywienie mokrą/zwłaszcza kastratów/a w takim rozłożeniu to raczej podstawą jest suche
Polina pisze:gatiko pisze:Już niewojewódzkie.
Mówiłam o moim mieścieMoje nadal wojewódzkie a klimat w sklepach ten sam.
Danutka66 pisze:Jarka pisze:Dark Angel pisze:Nasze koty mokre dostają dwa razy dziennie (po ok. 2,5 grama 25 gramówjednorazowo - bez szaleństw, wiem, ale dostają też przekąski - surowe mięso, masło, żółtka, ryby, twaróg), a suche mają stale w misce. Żaden nie cierpi na nadwagę, wręcz przeciwnie, obydwa kocurki są szczupluteńkie i kotka też (a wszystko po zabiegach). Wydaje mi się, że koty, mając świadomość, że miska zawsze będzie pełna, nie najadają się na zapas. Po prostu podchodzą, poskubią, zaspokoją głód i sobie idą. Tak jak na wolności - zwierzęta jedzą, gdy są głodne.
Moje są karmione bardzo podobnie (2xdziennie po ok.25 g mokrego, suche zawsze w misce) i wszystkie trzy są grube.
I suche zawsze w misce...tylko ile wobec tego dziennie zjadają tego suchego.
Gdzieś wyczytałam,że bardziej wskazane jest żywienie mokrą/zwłaszcza kastratów/a w takim rozłożeniu to raczej podstawą jest suche
Lepiej napisać, czy lepiej zadzwonić?, który sposób będzie bardziej skuteczny?wistra pisze:Napisac do nich i anulowac zamowienie
Zofka pisze:Lepiej napisać, czy lepiej zadzwonić?, który sposób będzie bardziej skuteczny?wistra pisze:Napisac do nich i anulowac zamowienie
Właśnie mi odpisali, że zamówienie anulowane. Dzięki za radyPolina pisze:Dzwoń! Tu chodzi o czas. Po telefonie jeszcze napiszZofka pisze:Lepiej napisać, czy lepiej zadzwonić?, który sposób będzie bardziej skuteczny?wistra pisze:Napisac do nich i anulowac zamowienie
Zofka pisze:Właśnie mi odpisali, że zamówienie anulowane. Dzięki za radyPolina pisze:Dzwoń! Tu chodzi o czas. Po telefonie jeszcze napiszZofka pisze:Lepiej napisać, czy lepiej zadzwonić?, który sposób będzie bardziej skuteczny?wistra pisze:Napisac do nich i anulowac zamowienie
Zastanawia mnie tylko, czy mogę już złożyć nowe zamówienie, bo jednak to stare na koncie bitiby ciągle wisi, żeby potem coś nie poknocili.
gatiko pisze:http://www.zooexpress.pl/go/_info/?id=6362
wydaje się,że ta karma ma skład ok ...
wistra pisze:gatiko pisze:http://www.zooexpress.pl/go/_info/?id=6362
wydaje się,że ta karma ma skład ok ...
Długo karmiłam CARE'm i jestem bardzo zadowolona
Użytkownicy przeglądający ten dział: borysku, Google [Bot], kasiek1510, squid i 32 gości