KatS pisze:DawajMoże zrobi porządek z tymi moimi drabami
Bierz

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
KatS pisze:DawajMoże zrobi porządek z tymi moimi drabami
Myszolandia pisze:MaryLux pisze:KatS pisze:Inka nie jest ani za gruba, ani za chuda - jest idealna!Sliczna czarnulka
Chcesz ją?
ale żeś dowcip zapodała Maryś,juz widzę,że byś ją oddała
![]()
za dużo ekhmmm języków zna
MB&Ofelia pisze:Ineczko. Jezdeś piąkną kocią modelką. I nie daj se nic wmiauczeć. I maciaj, bo ci zabiorą miseczki, tak jak nam dzisiaj![]()
Książniczka Ofelja
klaudiafj pisze:Nie mówiłam ze Ineczka nie jest piękna tylko ze jest jeszcze miejsce w brzusiu by kotka porozpieszczac
MaryLux pisze:MB&Ofelia pisze:Ineczko. Jezdeś piąkną kocią modelką. I nie daj se nic wmiauczeć. I maciaj, bo ci zabiorą miseczki, tak jak nam dzisiaj![]()
Książniczka Ofelja
A czemu Wam zabrali?
MB&Ofelia pisze:MaryLux pisze:MB&Ofelia pisze:Ineczko. Jezdeś piąkną kocią modelką. I nie daj se nic wmiauczeć. I maciaj, bo ci zabiorą miseczki, tak jak nam dzisiaj![]()
Książniczka Ofelja
A czemu Wam zabrali?
Nie wię, IneczkoAle Duża na pewno coś knowuje. Przyniesła trąsportera z piwnicy, tego co w nim przynosiła opce koty. Teraz niucha ino piwnicą, żadmnego kotu w nim nie było, sprawdzałam dokładmnie. Coś jezd nie tak
![]()
Książniczka Ofelja niespokojmna-i-głodmna
KatS pisze:Dzień dobry Ineczko! To kiedy się do nas przeprowadzasz? Tylko weź pelerynę przeciwdeszczową i kalosze!
KatS pisze:Jutro. Dzisiaj nie damy rady przygotować Ci posłanka ani jedzenia. Ale jutro już ok!Czekają Na Ciebie dwa stuknięte koty, jeden dorosły a drugi mały, warczące, syczące i płaczliwe. Na pewno się ucieszą i powitają Cię orkiestrą sycząco-prychającą!
barbarados pisze::D![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
MaryLux pisze:KatS pisze:Jutro. Dzisiaj nie damy rady przygotować Ci posłanka ani jedzenia. Ale jutro już ok!Czekają Na Ciebie dwa stuknięte koty, jeden dorosły a drugi mały, warczące, syczące i płaczliwe. Na pewno się ucieszą i powitają Cię orkiestrą sycząco-prychającą!
A ja będę wybijać takt łapkami na czym się da
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 40 gości