Łopatą i do piachu! Łódź-zaginęła. W swoim NOWYM domku :)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro sty 20, 2016 8:01 Re: Łopatą i do piachu! Łódź-zaginęła na dworcu, znalazła si

To jest po prostu nieetyczne i nieludzkie :evil:
Obrazek

alab108

Od: Wto lis 09, 2010 22:35

Post » Śro sty 20, 2016 8:14 Re: Łopatą i do piachu! Łódź-zaginęła na dworcu, znalazła si

ewa_mrau pisze:bardzo dziękuję wszystkim, którzy pomagali nam w poszukiwaniach Stefanki-Kiszki!
mnie też kamień spadł z serca

Skąd pewność, że to właśnie Stefanka, jeśli Anna61 nie miała możliwości nawet kotki zobaczyć :?:

Pani Zuza wróciła z zagranicy :?:

mb

Od: Czw kwi 13, 2006 5:51

Post » Śro sty 20, 2016 8:16 Re: Łopatą i do piachu! Łódź-zaginęła na dworcu, znalazła si

To przede wszystkim jest kompletnie niezrozumiałe!!!!!
Nie rozumiem dlaczego kalewala milczy, co spowodowało taki zwrot akcji, nie rozumiem dlaczego milczą dziewczyny z Łodzi, które były w całą akcję poszukiwawczą zaangażowane.
O co tu chodzi?
Dlaczego Stefcia ma mieć szukany dom, skoro dom już na nią czeka?
I jakim prawem kalewala dopuszcza w ogóle myśl o oddaniu kotki Zuzie, która się jej zrzekła?
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Śro sty 20, 2016 8:18 Re: Łopatą i do piachu! Łódź-zaginęła na dworcu, znalazła si

kropkaXL pisze:I jakim prawem kalewala dopuszcza w ogóle myśl o oddaniu kotki Zuzie, która się jej zrzekła?

Bo jest koleżanką Zuzy :?: :roll:

mb

Post » Śro sty 20, 2016 8:20 Re: Łopatą i do piachu! Łódź-zaginęła na dworcu, znalazła si

A jaka jest pewność , że to jest rzeczywiscie Stefanka?
Obrazek

alab108

Od: Wto lis 09, 2010 22:35

Post » Śro sty 20, 2016 8:21 Re: Łopatą i do piachu! Łódź-zaginęła na dworcu, znalazła si

mb pisze:
kropkaXL pisze:I jakim prawem kalewala dopuszcza w ogóle myśl o oddaniu kotki Zuzie, która się jej zrzekła?

Aaaa!-to takie buty!
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Śro sty 20, 2016 8:55 Re: Łopatą i do piachu! Łódź-zaginęła na dworcu, znalazła si

kropkaXL pisze:
mb pisze:

Aaaa!-to takie buty!

Może nie koleżanka ale jakieś pośrednie koligacje.
Obrazek Obrazek

Kłamstwo jest jedyną ucieczką słabych. Stendhal
Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... &start=960

Anna61

Od: Nie lis 25, 2007 20:27

Post » Śro sty 20, 2016 9:15 Re: Łopatą i do piachu! Łódź-zaginęła na dworcu, znalazła si

Podłość ludzka nie ma granic,jestem w szoku 8O

welina

Od: Pon sty 25, 2010 15:17

Post » Śro sty 20, 2016 9:18 Re: Łopatą i do piachu! Łódź-zaginęła na dworcu, znalazła si

Wygląda na to, że niektóre dziewczyny z Łodzi, choć takie zasłużone dla sprawy Stefanki tracą twarz i wszelką wiarygodność na forum.
Nie mam słów na wyrażenie mojego oburzenia :evil: na to jak potraktowana została Anna 61 , a i wielu forumowiczów, zainteresowanych sprawą, również.

zjawka

Od: Nie wrz 18, 2011 21:36

Post » Śro sty 20, 2016 9:25 Re: Łopatą i do piachu! Łódź-zaginęła na dworcu, znalazła si

Anna61 pisze:Może nie koleżanka ale jakieś pośrednie koligacje.

W tej sytuacji można domyślać się różnych rzeczy:

że np. kotka została znaleziona już wcześniej (brak śladów łapek od pewnego czasu), że znowu jakiś transporterek otworzył się "pechowo" itp. itd.

Wszystkie wersje są równouprawnione.

Ale rozpoznać Stefankę mogła chyba tylko albo Anna61 albo pani Zuza.
Stąd można przyjąć, że znalazca Stefanki musiał kontaktować się z panią Zuzą w celu identyfikacji, jeśli nie potrzebował do tego opinii Anny61, prawnej opiekunki Stefanki.
Ostateczny wniosek odnośnie znajomości czy koleżeństwa nasuwa się sam - bliższa ciału koszula, jak mówi przysłowie.

mb

Post » Śro sty 20, 2016 9:38 Re: Łopatą i do piachu! Łódź-zaginęła na dworcu, znalazła si

od wczorajszego telefonu od kalewali z informację, że kotka się znalazła, nie rozmawiałam z nią
i w związku z tym nie mam żadnych nowych informacji

a poza tym mam sesję i posrane ze strachu stado studentów na głowie
---
http://domowepiwniczne.blogspot.com/ <- a to nasz blog, można poczytać
i pomóc nam robiąc zakupy w Zooplus'ie - kliknij w banerek sklepu na pierwszej stronie bloga

jesteśmy też na FB -> https://web.facebook.com/IKtoTuMruczy/

ewa_mrau

Od: Pon sie 30, 2010 12:57

Post » Śro sty 20, 2016 9:43 Re: Łopatą i do piachu! Łódź-zaginęła na dworcu, znalazła si

Nie jestem za stronami i mimo " szoku " dam sobie na wstrzymanie. Kubeł zimnej wody proponuję dla każdego i dajmy czas na wyjaśnienie sprawy.
Snucie teorii spiskowych nigdy nikomu nic dobrego nie przyniosło. A już widzę co się dzieje. Tak nie można bo można krzywdę tylko zrobić.
Mam nadzieję, że Stefanka to Stefanka a wszystko dobrze się ułoży.
Poczekajmy na wyjaśnienia kalewali.
Wywołanie " do tablicy " innych dziewczyn celem wyjaśnień nie sensu.
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Śro sty 20, 2016 9:54 Re: Łopatą i do piachu! Łódź-zaginęła na dworcu, znalazła si

ASK@ pisze:Nie jestem za stronami i mimo " szoku " dam sobie na wstrzymanie. Kubeł zimnej wody proponuję dla każdego i dajmy czas na wyjaśnienie sprawy.
Snucie teorii spiskowych nigdy nikomu nic dobrego nie przyniosło. A już widzę co się dzieje. Tak nie można bo można krzywdę tylko zrobić.
Mam nadzieję, że Stefanka to Stefanka a wszystko dobrze się ułoży.
Poczekajmy na wyjaśnienia kalewali.
Wywołanie " do tablicy " innych dziewczyn celem wyjaśnień nie sensu.

... dzięki!
---
http://domowepiwniczne.blogspot.com/ <- a to nasz blog, można poczytać
i pomóc nam robiąc zakupy w Zooplus'ie - kliknij w banerek sklepu na pierwszej stronie bloga

jesteśmy też na FB -> https://web.facebook.com/IKtoTuMruczy/

ewa_mrau

Od: Pon sie 30, 2010 12:57

Post » Śro sty 20, 2016 10:18 Re: Łopatą i do piachu! Łódź-zaginęła na dworcu, znalazła si

Nie wiem, jak innym, ale mnie wyjaśnienia kalewali nie są potrzebne.

Kotka, odnaleziona podobno wczoraj po południu, powinna być u opiekuna prawnego, czyli Anny61.

Opiekun prawny od wczoraj czeka na telefon, kiedy może kotkę zabrać z powrotem i to wszystko.

Co tu wyjaśniać?

mb

Post » Śro sty 20, 2016 10:27 Re: Łopatą i do piachu! Łódź-zaginęła na dworcu, znalazła si

Wchodzę i widzę,że nic się nie wyjaśniło,koszmar nadal trwa :cry: :cry: :cry: Kolewala raczej się nie odezwie i nie ma co na to liczyć....A jakby tak zebrać się w grupę i pojechać do niej,to chyba jedyne wyjście,bo skoro tak postąpiła,to na pewno się nie odezwie :( :( :(

yolaantaa

Od: Śro lis 14, 2012 14:10

[poprzednia][następna]