Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
aneta.atena pisze:Sami ma 4 lata i jest kastratem. Badania krwi zrobiłam mu, bo na dziąśle zrobił mu się jakiś wrzut, co jak powiedziała weter. wskazuje jakiś stan zapalny. Kolejnym czymś niepokojącym były ropiejące oczka od 2-3 tygodni.
Samuel ogólnie jest żywym kotkiem, ma dobry humor nie jest osowiały. Sierść ma lśniącą, nie ma problemów z wypróżnianiem.
Nie wymiotuje nie ma temperatury.
Z jedzenia do tej pory jadł to co jest dostępne w marketach saszetki, fakt te z wyższej półki-ale słyszałam, że to jedno i to samo i suchą karmę najczęściej puriny. Po za tym dawałam mu od czasu do czasu troszkę mleka i surowego kurczaczka. Uwielbiał to.
Teraz mam diagnozę, że tylko karmę dla nerkowców, że nic tylko suche, a mój Samuel nie chce tego ruszyć jestem przerażona. I to wszystko przez 0,4 podwyższonej keratyniny.
Poradźcie mi czy niezbędna jest, aż tak dratyczna dieta i karma zakupowana w gabinecie wet., której mój niuniek nie chce nawet wąchać.
Dzięki za odzew, i pozdrawiam Aneta
Dark Angel pisze:25 oczywiście, już poprawiamMyślałam o dekagramach, napisałam gramy i tak jakoś wyszło, że koty dostają po łyżeczce
wistra pisze:http://www.cats-country.de/de/fuer-Katzen/Katzentrockenfutter
Przesyłka do PL 10euro.
phoenix6 pisze:Zamówiłam suche Greenwoods. Adult, ryba. Z myślą o kotce alergiczce. Wysypałam elegancko do miski.
ŻADEN nie ruszył![]()
Dodam że wszystkie suche karmy zawsze smakowały, nawet Purizon. Dobrze że to tylko 300g paczka
Kierei pisze:Gdzie kupię PoN w ludzkiej cenie??
Bo 2kg za 90zł to lekka przesada... A jedyne miejsce gdzie Power of Nature znalazłam dostępne to:Animalcity
Ktoś nie chce odsprzedać?? Jakiegoś kilograma ^^ Najchętniej w krk... Bo chce kociaka nauczyć jeść PoN interesuje mnie ten Meadowland
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], kasiek1510 i 29 gości