a weekend, jak było dziewczyny?
Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Pinezkowa pisze:jeśli dobrze doczytałam i w środę ChMurka dostaje ostatni raz steryd w zastrzyku, to ja mogę wziąć czwartek 21ego. bo zastrzyków to ja nie podam i bez sensu by było, żeby ktoś musiał przyjeżdżać ją kłuć...
mgska pisze:Pinezkowa pisze:jeśli dobrze doczytałam i w środę ChMurka dostaje ostatni raz steryd w zastrzyku, to ja mogę wziąć czwartek 21ego. bo zastrzyków to ja nie podam i bez sensu by było, żeby ktoś musiał przyjeżdżać ją kłuć...
steryd dostaje do buzi
olala1 pisze:pyma pisze:olala1 pisze:pyma - wiesz już może w jakich godzinach będziesz dyżurować w środę?
Będę około 17
Jeśli mogę Tobie i kociakom potowarzyszyć, a przy okazji trochę posprzątać to chętnie podjadę na Twój dyżur.
pyma pisze:olala1 pisze:pyma pisze:olala1 pisze:pyma - wiesz już może w jakich godzinach będziesz dyżurować w środę?
Będę około 17
Jeśli mogę Tobie i kociakom potowarzyszyć, a przy okazji trochę posprzątać to chętnie podjadę na Twój dyżur.
Chętnie![]()
Marta ja zauważyłam, że Obłoczek zaczyna kichać jak się coś przy nim robi, on jest wtedy jakiś podekscytowany, nie wiem zaczyna wtedy szybciej oddychać czy coś takiego i to wywołuje u niego kichanie
mgska pisze:jutro po południu zabieram Obłoczka na kastrację.
rano - przed pracą, podjadę zabrać jedzenie.
Po południu będę po niego ok 15-16. Wrócę ok 18-19tej.
Julia, gdybyś przyszła przed mną to nie dawaj mu jeść przypadkiem z rozpędu
Annie19 pisze:Dzień dobry.Jestem początkująca wolontariuszką i chciałabym się zapytać, czy mogłabym zapisać się na dyżur w czwartek, 21.01? Najbardziej odpowiadałoby mi we wczesnych godzinach, ale jeśli nie można inaczej, to chętnie też przyjdę wieczorem.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 50 gości