Pixie, Dixie [*], Coco i Nitka, Leczymy Coco, ZDJECIA str 60

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie sty 17, 2016 15:31 Re: Pixie, Dixie [*], Coco i Nitka, Leczymy Coco, ZDJECIA st

Ale Wam fajnie z tym spotkaniem, w dodatku na Sląsku, za którym mi się tęskni :)
To co, następne w Dublinie? Możemy odwiedzić Browar Guinessa w ramach wycieczki i ukulturalniania ;)

KatS

Od: Pt wrz 25, 2015 14:59

Post » Nie sty 17, 2016 15:38 Re: Pixie, Dixie [*], Coco i Nitka, Leczymy Coco, ZDJECIA st

KatS pisze:Ale Wam fajnie z tym spotkaniem, w dodatku na Sląsku, za którym mi się tęskni :)
To co, następne w Dublinie? Możemy odwiedzić Browar Guinessa w ramach wycieczki i ukulturalniania ;)

Naturalnie że Dublin. Ha ha to będzie wesoły samolot :ryk: :ryk: :ryk:

Gosiagosia

Od: Wto kwi 23, 2013 11:47

Post » Nie sty 17, 2016 15:40 Re: Pixie, Dixie [*], Coco i Nitka, Leczymy Coco, ZDJECIA st

Gosiagosia pisze:
KatS pisze:Ale Wam fajnie z tym spotkaniem, w dodatku na Sląsku, za którym mi się tęskni :)

Naturalnie że Dublin. Ha ha to będzie wesoły samolot :ryk: :ryk: :ryk:

:piwa: :piwa: :piwa:

KatS

Post » Nie sty 17, 2016 19:46 Re: Pixie, Dixie [*], Coco i Nitka, Leczymy Coco, ZDJECIA st

KatS a Ty sie z wizyta do Polski nie wybierasz?:D
Obrazek

jou

Od: Pt cze 26, 2015 9:09

Post » Nie sty 17, 2016 20:15 Re: Pixie, Dixie [*], Coco i Nitka, Leczymy Coco, ZDJECIA st

jou pisze:KatS a Ty sie z wizyta do Polski nie wybierasz?:D

Pewnie gdzies na wiosnę... w marcu mam jeden wyjazd służbowy, w kwietniu drugi i może potem, powinnam mieć już luz i dłuugie wakacje i porządną wypłatę, więc o i Polskę zahaczę :)

KatS

Post » Nie sty 17, 2016 20:22 Re: Pixie, Dixie [*], Coco i Nitka, Leczymy Coco, ZDJECIA st

Dzien dobry wieczor miłym Panim :mrgreen:
Wpadłam sie przywitać i serdecznie podziękować za możliwość "bycia" z Wami.
Pogoda nie dopisała abym dojechała ale chociaż skype i kilku godzinna obecność "z Wami" dała mi wiele radosci.
Jesteście fajne, każda z osobna i wszystkie razem,
A Janki Koty sa świetne :1luvu:
Coco :love: zabawowa jak Fuks!
Nitka :love: to moja ulubiona siersc na forum :1luvu: wyjątkowy kolor :mrgreen:
Pixi złodzieju ciastek :lol:

Jeszcze raz wielkie dziekuje,
Wrocław dla Was (i dla innych tez) stoi otworem.
Zapraszamy!
"Dom należy do kotów. My tylko spłacamy kredyt"
Obrazek

Moli25

Od: Pon gru 22, 2014 21:40

Post » Nie sty 17, 2016 22:04 Re: Pixie, Dixie [*], Coco i Nitka, Leczymy Coco, ZDJECIA st

Hej dziewczynki wy moje kochane!! Nadrabiam popoludniowe zaleglosci!

Dziekujemy Moli za zaproszenie!! :D Uwazaj bo skorzystamy z pewnoscia!!:D

Kasia no to jak bedziesz na slasku to wbijaj do nas sie na szybko zorganizuje kolejny zlot :D
Mozna dla ulatwienia sie spotkac w Kato w cnetrum w jakiejs fajnej knajpe :D

Byle nie w maju :D Bo ja na maj czekam jak na boskie zmilowanie. URLOP! I chec miecia wszystkiego w 4 literach :P Ale lapa biore "of kurs" i net w hotelu chyba jest za free.
Załoga: Pixie, Nitka, Coco i Ćiorny oraz Dixie[*]
Kot Pixior i burasy zapraszają: https://www.facebook.com/PixieKotZCharakterem
Zbiórka hiltonka: https://pomagam.pl/hilton

PixieDixie

Od: Czw kwi 23, 2015 7:40

Post » Nie sty 17, 2016 22:16 Re: Pixie, Dixie [*], Coco i Nitka, Leczymy Coco, ZDJECIA st

PixieDixie pisze:Hej dziewczynki wy moje kochane!! Nadrabiam popoludniowe zaleglosci!

Dziekujemy Moli za zaproszenie!! :D Uwazaj bo skorzystamy z pewnoscia!!:D

Kasia no to jak bedziesz na slasku to wbijaj do nas sie na szybko zorganizuje kolejny zlot :D
Mozna dla ulatwienia sie spotkac w Kato w cnetrum w jakiejs fajnej knajpe :D

Byle nie w maju :D Bo ja na maj czekam jak na boskie zmilowanie. URLOP! I chec miecia wszystkiego w 4 literach :P Ale lapa biore "of kurs" i net w hotelu chyba jest za free.

Czyli wyjeżdżasz i odpoczywasz, ja jeszcze nawet nie planowałam urlopu.

Gosiagosia

Od: Wto kwi 23, 2013 11:47

Post » Nie sty 17, 2016 22:24 Re: Pixie, Dixie [*], Coco i Nitka, Leczymy Coco, ZDJECIA st

Wszystko się dogada :) w centrum Kato czy gdzie indziej, jedna podróż mniej czy więcej, co to za różnica :D

KatS

Post » Nie sty 17, 2016 22:25 Re: Pixie, Dixie [*], Coco i Nitka, Leczymy Coco, ZDJECIA st

Wyjezdzam wyjezdzam. Narazilams ie polowie rodzinki tym wyjazdem ale ... trudno.

Wszystko zaklepane. Odliczam dni :P W maju pakuje manaty, i lece bede lezezc na plazy saczyc drinki i nie przejmowac sie niczym i nikim. Jedynie kotami i bedziemy jak zawsze dziennie dzwonic "ale ale jak dzisiaj nasze skarby" ?:D

Wy tez tak na urlopach macie? Ze wam czegos brakuje ? w nocy za duzo miejsca w lozku??

Kasia bedziesz wiedziec cos wiecej daj koniecznie znac :D

PixieDixie

Post » Nie sty 17, 2016 22:33 Re: Pixie, Dixie [*], Coco i Nitka, Leczymy Coco, ZDJECIA st

Ja prawie nigdzie nie jeżdżę własnie przez koty :) A jak już to raz na 2 lata na max 3 dni i cierpie już od samego pomysłu o wyjeździe, że zostawie koty i wyobrażam sobie najgorsze ;)
Skarby: Obrazek

klaudiafj

Od: Czw cze 05, 2014 21:02

Post » Nie sty 17, 2016 22:39 Re: Pixie, Dixie [*], Coco i Nitka, Leczymy Coco, ZDJECIA st

Ja wiem ze koty zostawiam w dobrych rekach.
Zawsze PIxie z Dixiem jezdzily do tesciow. Byly przyzwyczajone. Teraz chcemy prosic tesiow by choc 1 z nich bylou nas i nocowali tutaj jednak 'eksmisja" 3 kotow to juz grubsza akcja .
Tym bardziej ze pracuja niedaleko.

Ale i tak musze dziennie zadzwonic najlepiej 2x dziennie i zapytac czy wszystko ok co jadly czy spaly i co robily :) NIezaleznie gdzie jestem :)

NO 3 koty ciutke komplikuja sprawe bo nie sa nauczone... ale no raz na rok ktos nam udzieli pomocy :D I hope.
Tescie mowili ze spoko. Ze sie zaopiekuja. Chodzi nam po glowie wyjazd jeszcze kolo wrzesnia (Albo do Budapesztu albo do znajomych do UK) ale ... no wlasnie koty... i poki co nie podejmuje decyzji bo to problematyczne.

PixieDixie

Post » Nie sty 17, 2016 22:42 Re: Pixie, Dixie [*], Coco i Nitka, Leczymy Coco, ZDJECIA st

Tak, trzy koty dać komuś to już ryzyko wielkie a szczególnie jak mamy takiego małego brzdąca :) Mnie być może też ktoś poratuje jak przyjdzie co do czego, ale boje się zaryzykować i prosić o pomoc, szczególnie, że na własne życzenie zamieszkaliśmy w Bytomiu :/
Skarby: Obrazek

klaudiafj

Od: Czw cze 05, 2014 21:02

Post » Nie sty 17, 2016 22:57 Re: Pixie, Dixie [*], Coco i Nitka, Leczymy Coco, ZDJECIA st

My juz mamy gdzies wstepnie udagane ze sie zaopiekuja. Pytanie tylko czy beda tu nocowac czy ich tylko dogladac.

PixieDixie

[poprzednia][następna]