Moderator: Estraven
klaudiafj pisze:Ciociu a mama mnie zostawiła w jakimś zimnym gabinecie z takom paniom, bojem się, tak nie ciałam, tak chciałam do mamy i siedzę tu jus tyle czasu - pisałam Tosia
MaryLux pisze:klaudiafj pisze:Ciociu a mama mnie zostawiła w jakimś zimnym gabinecie z takom paniom, bojem się, tak nie ciałam, tak chciałam do mamy i siedzę tu jus tyle czasu - pisałam Tosia
Biegnijmy na pomoc!
Inka
klaudiafj pisze:Hej
Gratuluję domku dla Olusia
A co powiedziałas w tym nie fajnym domku? Ze nie zostawisz tam Olusia? Tak prosto z mostu?
klaudiafj pisze:Ciociu a mama mnie zostawiła w jakimś zimnym gabinecie z takom paniom, bojem się, tak nie ciałam, tak chciałam do mamy i siedzę tu jus tyle czasu - pisałam Tosia
mir.ka pisze:klaudiafj pisze:Ciociu a mama mnie zostawiła w jakimś zimnym gabinecie z takom paniom, bojem się, tak nie ciałam, tak chciałam do mamy i siedzę tu jus tyle czasu - pisałam Tosia
Biedna Tosieńka![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
nie tylko ciebie takie coś spotkało, klonik Benuś też juz się pożegnał z jajcami bo cytuję - zaczynał amorki na siostrze
Dorota Wojciechowska pisze:mir.ka pisze:klaudiafj pisze:Ciociu a mama mnie zostawiła w jakimś zimnym gabinecie z takom paniom, bojem się, tak nie ciałam, tak chciałam do mamy i siedzę tu jus tyle czasu - pisałam Tosia
Biedna Tosieńka![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
nie tylko ciebie takie coś spotkało, klonik Benuś też juz się pożegnał z jajcami bo cytuję - zaczynał amorki na siostrze
hej hej coby niespodzianki nie było to powiedz tylko domkowi że nawet po kastracji kociak może jeszcze przez jakis czas zapłodnic bo ma jeszcze plemniki w organizmie- tak słyszałam od weta
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 1020 gości