Daczego nie wysłają się pw?

Tu można zgłaszać problemy techniczne i ćwiczyć swoje umiejętności.

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw mar 31, 2005 20:39 Daczego nie wysłają się pw?

W mojej skrzynce "do wysłania" czeka kilka wiadomości. Co najmniej jedna z osób, do których napisałam, jest cały czas na forum, a pw nie chcą się wysłać.. Dlaczego.. :?
Do tej pory wszystko było w porządku..
Opowieści o moich kociastych..
viewtopic.php?p=3620054#3620054

aamms

Od: Czw lut 17, 2005 15:56

Post » Czw mar 31, 2005 20:53

Prawdopodobnie ta osoba, do której wysyłasz nie zauważyła jeszcze Twojej wiadomości i jej nie odebrała (może ma przepełnioną skrzynkę?).
Z Twojej skrzynki "do wysłania" wiadomości znikną (przeniosą się do "wysłanych") dopiero gdy zostaną odebrane/przeczytane przez adresatów.

Hana

Od: Pon lut 04, 2002 15:36

Post » Czw mar 31, 2005 21:06

Hana pisze:Prawdopodobnie ta osoba, do której wysyłasz nie zauważyła jeszcze Twojej wiadomości i jej nie odebrała (może ma przepełnioną skrzynkę?).
Z Twojej skrzynki "do wysłania" wiadomości znikną (przeniosą się do "wysłanych") dopiero gdy zostaną odebrane/przeczytane przez adresatów.

Dzięki.. :D To wiem, ale osoba, do której wysyłam jest na forum, a wiadomość nie chce wyjść.. A okienko wiadomości pokazuje się przecież automatycznie..
Może rzeczywiście - zapchana skrzynka.. Na to nie wpadłam.. :oops: :oops:
Opowieści o moich kociastych..
viewtopic.php?p=3620054#3620054

aamms

Od: Czw lut 17, 2005 15:56

Post » Czw mar 31, 2005 21:24

Czyszcze skrzynke regularnie:-) prawie pusta jest.
Jakis błąd, widać...

agamuza

Od: Wto mar 15, 2005 20:00

Post » Czw mar 31, 2005 21:45

Anna Suffczyńska pisze:A okienko wiadomości pokazuje się przecież automatycznie..
Może rzeczywiście - zapchana skrzynka..

Okienko może nie wyskakiwać (to każdy sobie ustawia w profilu).
Skrzynka teoretycznie powinna sama się czyścić, ale wiadomo jak to jest z teoriami. :wink:
A poważnie, to kiedyś miałam przypadek, że moja wiadomość do kogoś nie chciała się dostarczyć i nie było na nią sposobu. Po iluś dniach "użyłam alternatywnego sposobu komunikacji", a wiadomość skasowałam.

Może przekopiuj tekst pw i napisz nową wiadomość, a tamtą skasuj? :roll:

Hana

Od: Pon lut 04, 2002 15:36