Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MB&Ofelia pisze:Bieli mamy niewiele. Tyle żeby oszronić trawniki i drzewka. Ale w mieszkaniu mam tak sucho że kopię prądem na prawo i lewo i wszystko kopie mnie. Boję się głaskać koty![]()
A dzisiaj miałam dzień sprzątania. No bo wstałam, zaczęłam ścielić wyrko i zobaczyłam na podłodze pełno kuchu/sierści/żwirku/nie wiem czego. Plus kurz w powietrzu, fruwający w promieniach porannego słoneczka. No to złapałam za odkurzacz. Jak poodkurzałam, to od razu przejechałam podłogi mopem. Później starłam kocie noski z szyb. Przy okazji jeszcze przetarłam parapety. Ogarnęłam kuchnię. Wykąpałam kwiatki (żeby choć trochę nawilżyć chałupkę). No i tak mi pracowicie minął poranek.
A później byłam z wizytą u ab., wygłaskałam Szajeczkę i rekonwalescentkę Grandzię![]()
.
Szkoda, że jutro znów do pracy!
MB&Ofelia pisze:Trzeba im dać takiego łupnia żeby im się Grunwald przypomniał
MalgWroclaw pisze:MB&Ofelia pisze:Trzeba im dać takiego łupnia żeby im się Grunwald przypomniał
To chyba nie będzie trudne, skoro są tacy starzy
MB&Ofelia pisze:Ineczko, zapraszamA mięsko się nie zepsuje, większość już siedzi w zamrażarce i się mrozi na kość
![]()
Wkurzyłam się bo nasi siatkarze znów przegraliTrzeba im przyznać, że grali ambitnie, walczyli do końca, a Żabojady jednak są nieźli, ciężko się z nimi gra.
Jutro gramy o 3 miejsce z Niemacami, z którymi przegraliśmy wczoraj. To musi być słodka zemsta. Trzeba im dać takiego łupnia żeby im się Grunwald przypomniał
MaryLux pisze:MB&Ofelia pisze:Ineczko, zapraszamA mięsko się nie zepsuje, większość już siedzi w zamrażarce i się mrozi na kość
![]()
Wkurzyłam się bo nasi siatkarze znów przegraliTrzeba im przyznać, że grali ambitnie, walczyli do końca, a Żabojady jednak są nieźli, ciężko się z nimi gra.
Jutro gramy o 3 miejsce z Niemacami, z którymi przegraliśmy wczoraj. To musi być słodka zemsta. Trzeba im dać takiego łupnia żeby im się Grunwald przypomniał
Oby Grunwald, nie Tannenberg.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Silverblue i 42 gości