Kropeczka znalazła cudowny domek ! Dziękuję za pomoc !

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie sty 10, 2016 20:51 Re: Kropeczka znalazła cudowny domek ! Dziękuję za pomoc !

agnieszka.mer pisze:Kropka wygląda jak orka w tej czarnej masce :D
co do gazów o takim natężeniu to chyba nie jest normalne, u znajomych był taki kotek-skunks i wiem , że tą przypadłość leczyli u weta. Szczegółów nie znam ale jak kot "TO" zrobił to trzeba było niemal uciekać.

A wiadomo co było powodem tych gazów u tamtego kota ? Znajoma wybiera się do weterynarza jutro, na razie bez kota i zobaczymy co dalej...
Obrazek ObrazekObrazek
Obrazek

fiona.22

Od: Pon maja 07, 2007 19:31

Post » Nie sty 10, 2016 21:14 Re: Kropeczka znalazła cudowny domek ! Dziękuję za pomoc !

To było dość dawno temu, ja z nimi nie mam już kontaktu więc nie doradzę ale tak jak tamten kotek smrodził to był szok. Dobrze, że Kropka będzie zdiagnozowana.
Kosmici są wśród nas !

agnieszka.mer

Od: Pt lut 25, 2011 18:54

Post » Nie sty 10, 2016 21:26 Re: Kropeczka znalazła cudowny domek ! Dziękuję za pomoc !

No właśnie Kropula też smrodzi tak, że aż trudno uwierzyć, że kot tak potrafi 8O Oby to nie było tylko nic poważnego :ok:
Obrazek ObrazekObrazek
Obrazek

fiona.22

Post » Pon sty 11, 2016 14:32 Re: Kropeczka znalazła cudowny domek ! Dziękuję za pomoc !

Mnie by to pasowało na karmę... Była zmieniana ostatnio?

Daj znać, co powie wet.

Alyaa

Od: Śro paź 22, 2008 18:24

Post » Śro sty 13, 2016 21:02 Re: Kropeczka znalazła cudowny domek ! Dziękuję za pomoc !

Kropula dostała dietę Gastro Intestinal i probiotyk, jeśli problemy smrodkowe nie znikną następnym krokiem będzie test w kierunku Lamblii. Po zmianie diety troszkę jakby odgazowała się kicia i brzusio już nie jest takie wielkie :ok:
Obrazek ObrazekObrazek
Obrazek

fiona.22

Post » Śro sie 09, 2017 13:14 Re: Kropeczka znalazła cudowny domek ! Dziękuję za pomoc !

Kropula pozdrawia ze swojego domku wszystkich, dzięki którym jest w domku a nie na ulicy :ok: :1luvu:
Kicia wygląda przepięknie, futerko ma ładniejsze niż panie w reklamach najlepszych szamponów :ok:
Pieszczocha straszna, mruczy i tuli się bez końca. Jest rozpuszczona do granic możliwości :D
Najfajniej jednak nadstawia główkę i czeka na buziaka od swojej Pańci, sama rozkosz :1luvu:
Łapka nie przeszkadza jej jakoś specjalnie chociaż cały czas jest wyprostowana i nie zgina się. Kropula radzi sobie znakomicie biega, skacze i rozrabia bardziej niż niejeden w pełni sprawny kot :ok:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Obrazek ObrazekObrazek
Obrazek

fiona.22

[poprzednia]