Czasem nie trafiam wporę na stronę Krakvetu. Teraz widzę, że styczniowe głosowanie się jeszcze nie zaczęło. Na razie są tylko zgłoszenia. Czy można by było komuś przekazać adres mailowy, ten ktoś zrobiłby z takich adresów grupę wysyłkową i wysyłał raz w miesiącu maila, że już można głosować? Przegapiłam m.in. głosowanie, w którym Kotkowo miało o 2 głosy za mało, a ja zawsze zmuszam też faceta, żeby głosował

Kolejna rzecz - chciałabym zmienić sklep, w którym kupuję na Krakvet, skoro pomagają schroniskom.Sprawdziłam ceny w Krakvecie i są bardzo zachęcające. Czyli bardzo podobne do cen w Zooplusie, w którym kupuję teraz, ale mam tam 2 dodatkowe bonusy:
- 5% zniżki, którą sobie kupuję jednorazowo i potem z niej korzystam przez rok
- 5% wartości moich zakupów trafia na konto koterii, bo wchodzę do sklepu Zooplusa przez jej banner
- gratisy za punkty zbierane od wartości zakupów.
Czy w Krakvecie można liczyć na coś takiego?
No i w Krakvecie nie ma
Smilli, którą kupuję moim bezdomniakom. To całkiem niezła karma:
- mokra zawiera dużo mięsa. Kosztuje ok 8.20zł/kg
Drób z sercami drobiowymi:
Mięso i produkty uboczne pochodzenia zwierzęcego [drób (20%), serca drobiowe (20%)], składniki mineralne
Drób z rybą:
Mięso i produkty uboczne pochodzenia zwierzęcego [drób (20%), ryba (20%)], składniki mineralne
Drób z wołowiną:
Mięso i produkty uboczne pochodzenia zwierzęcego [drób (20%), wołowina (20%)], składniki mineralne
Drób z jagnięciną:
Mięso i produkty uboczne pochodzenia zwierzęcego [drób (20%), jagnięcina (20%)], składniki mineralne
Tuńczyk:
80 % czerwonego tuńczyka, 2,6 % oleju słonecznikowego, 1,0 % trifosforanu wapnia, 16,2 % wody przegotowanej
Składniki odżywcze zawarte w 1 kg: Dodatki dietetyczne: witamina A (9.000 jm), witamina D3 (335 jm), witamina E (49 mg), tauryna (985 mg).
Stosunek wapnia/fosforu wynosi 1,11
Tuńczyk z sardynkami:
26 % czerwonego tuńczyka, 26 % sardynek, 3,1 % oleju słonecznikowego, 0,5 % trifosforanu wapnia, 0,1 % tauryny, 42,7 % wody przegotowanej
Składniki odżywcze zawarte w 1 kg: Dodatki dietetyczne: witamina A (9.000 jm), witamina D3 (335 jm), witamina E (49 mg), tauryna (985 mg). Dodatki dietetyczne: guma kasja (5.250 mg).
Stosunek wapnia/fosforu wynosi 1,57
Tuńczyk z warzywami:
35 % czerwonego tuńczyka, 10,2 % filetu z tuńczyka, 3,5 % oleju słonecznikowego, 2,5 % marchewki, 1,5 % dyni, 0,6 % trifosforanu wapnia, 45 % wody
Składniki odżywcze zawarte w 1 kg: Dodatki dietetyczne: witamina A (9.000 jm), witamina D3 (335 jm), witamina E (49 mg), tauryna (985 mg). Dodatki dietetyczne: guma kasja (5.250 mg).
Stosunek wapnia/fosforu wynosi 1,19
Tuńczyk z kurczakiem:
35,0 % czerwonego tuńczyka, 9,5 % filetu z tuńczyka, 4,0 % kurczaka, 3,5 % oleju słonecznikowego, 1,5 % galarety, 0,6 % trifosforanu wapniowego, 45,7 % wody
Stosunek wapnia/fosforu wynosi 1,09Może kojarzycie jakąś Krakvetową karmę o podobnej cenie i składzie?