Zabawa 8-latków z Koźla… Maciuś miał skonać w mrowisku

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro sty 06, 2016 20:43 Re: Zabawa 8-latków z Koźla… Maciuś miał skonać w mrowisku

czy to emitowała Uwaga TVN? może napiszemy maile do nich z pytaniem o dalszy ciąg historii

margoth82

Od: Pon lut 15, 2010 21:10

Post » Pt sty 08, 2016 19:20 Re: Zabawa 8-latków z Koźla… Maciuś miał skonać w mrowisku

niestety jest dalszy ciąg tej historii - tragiczny - poczytajcie posty Kasi Pisarskiej
https://www.facebook.com/KasiaPisarskaF ... ts&fref=ts

i na stronie Przytuliska w Ruśccu..
dla mnie - niebywały skandal, nie wierzę, że dożyłam takich czasów

dla tych bez FB

dziewczynie potrzebna jest pomoc - rodzice dziecka oskarżonego w reportażu zrobionym przez Kasię chcą od niej sporego zadośćucynienia ..

może ktoś z Was ma screeny ? uczestniczył w tych wydarzeniach ?
Wojtusiu... zabrałeś moje serce. odwiedź mnie proszę, kiedyś..we śnie..w innym futerku.
ObrazekObrazek

mamaGiny

Od: Pon maja 10, 2010 10:30

Post » Pt sty 08, 2016 19:43 Re: Zabawa 8-latków z Koźla… Maciuś miał skonać w mrowisku

Coś niebywałego, bezczelność ludzka nie zna granic.
Obrazek

Kalai

Od: Wto cze 30, 2015 1:21

Post » Pt sty 08, 2016 19:50 Re: Zabawa 8-latków z Koźla… Maciuś miał skonać w mrowisku

Gdyby trzeba się było podpisać pod jakąś petycję lub dołożyć się do pomocy prawnej, to oferuję swoje wsparcie.
Co myślę o małym zwyrodnialcu i tak zwanych rodzicach, to oczywiste. Może się kiedyś nie zdążą zdziwić, jak teraz dają taki przykład.
Nie mam fb, będę śledzić tutaj, gdybym mogła w czymś pomóc.

Baltimoore

Od: Sob sty 03, 2015 18:44

Post » Pt sty 08, 2016 20:24 Re: Zabawa 8-latków z Koźla… Maciuś miał skonać w mrowisku

Obrońcy tzw dzieci tez się znaleźli.
Jeden z wpisów
Barbara Świst-Wicher
Chyba się jednak Panstwo zagalopowali... tu mowa o malych dzieciach a Panstwo używacie takich slow ze glowa mala! Dzieci sa w tym wszystkim biedne bo NIKT nie nauczyl ich wlasciwych postaw! Dorosli zawalili! Wstydze się ze milosnicy zwierzat moga pisac cos takiego o dzieciach bo nawet nie o nastolatkach. Czyn byl obrzydliwy i go potępiam ale to wina doroslych i jeszcze raz doroslych!

Owa osoba nie ma chyba pojęcia czym jest cierpienie zwierząt jak i owo krzywdzące kota nie było niemowlęciem.
Obrazek Obrazek

Kłamstwo jest jedyną ucieczką słabych. Stendhal
Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... &start=960

Anna61

Od: Nie lis 25, 2007 20:27

Post » Pt sty 08, 2016 20:33 Re: Zabawa 8-latków z Koźla… Maciuś miał skonać w mrowisku

Ta pani pojęcia nie ma, o czym pisze. Każde dziecko domyślnie uwielbia zwierzęta, a te nieliczne, które od małego (mówimy tu o 8-latkach, II klasa podstawówki!) się nad nimi znęcają, zawsze, powtarzam, zawsze wyrastają na element społeczny, z którym nie chcę mieć niczego wspólnego (jeśli ktoś zna wyjątki od tej potwierdzonej wieloletnimi obserwacjami zasady, chętnie się z nimi zapoznam). Owszem, dorośli nie są tu bez winy, ale to nie znaczy, że dzieci są święta.
Dobrze, że nie mam facebooka, bo bym tę panią zaorał jak pole pod uprawę…

Obserwuję wątek od początku i będę obserwował nadal. Niestety nie mam screenów, ale na prawnika, jeśli będzie trzeba, się dorzucę.
Obrazek

astarael777

Od: Pt mar 02, 2012 20:20

Post » Pt sty 08, 2016 20:35 Re: Zabawa 8-latków z Koźla… Maciuś miał skonać w mrowisku

Anna61 pisze:Obrońcy tzw dzieci tez się znaleźli.
Jeden z wpisów
Barbara Świst-Wicher
Chyba się jednak Panstwo zagalopowali... tu mowa o malych dzieciach a Panstwo używacie takich slow ze glowa mala! Dzieci sa w tym wszystkim biedne bo NIKT nie nauczyl ich wlasciwych postaw! Dorosli zawalili! Wstydze się ze milosnicy zwierzat moga pisac cos takiego o dzieciach bo nawet nie o nastolatkach. Czyn byl obrzydliwy i go potępiam ale to wina doroslych i jeszcze raz doroslych!

Owa osoba nie ma chyba pojęcia czym jest cierpienie zwierząt jak i owo krzywdzące kota nie było niemowlęciem.

Zgadzam się to nie były 2-3 latki które mogą nie rozumieć czym jest ból.
A wina rodziców jest niepodważalna.
Obrazek

Kalai

Od: Wto cze 30, 2015 1:21

Post » Pt sty 08, 2016 20:46 Re: Zabawa 8-latków z Koźla… Maciuś miał skonać w mrowisku

Czy możemy pomóc Kasi Pisarskiej? Liczą się zdjęcia, zrzuty z ekranu, posty, zeznania świadków itp. bo niewiele już informacji zostało.
Dziewczyna musi mieć argumenty do obrony.
Obrazek
Obrazek Czesio 6.04.2015 [*]

Mulesia

Od: Czw cze 03, 2010 9:04

Post » Pt sty 08, 2016 20:52 Re: Zabawa 8-latków z Koźla… Maciuś miał skonać w mrowisku

To jest dla mnie zupełna abstrakcja tak jak włamywacze skarżący o uszkodzenia cielesne właściciela mieszkania :roll: . Niestety nie mam żadnych screenów z tamtych wydarzeń :(.
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Pt sty 08, 2016 21:03 Re: Zabawa 8-latków z Koźla… Maciuś miał skonać w mrowisku

Obrazek Obrazek

Kłamstwo jest jedyną ucieczką słabych. Stendhal
Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... &start=960

Anna61

Od: Nie lis 25, 2007 20:27

Post » Pt sty 08, 2016 21:10 Re: Zabawa 8-latków z Koźla… Maciuś miał skonać w mrowisku

objaśnijcie starszą osobe, co to są screeny :?:
Obrazek

wiesiaczek1

Od: Nie kwi 10, 2011 21:23

Post » Pt sty 08, 2016 21:13 Re: Zabawa 8-latków z Koźla… Maciuś miał skonać w mrowisku

wiesiaczek1 pisze:objaśnijcie starszą osobe, co to są screeny :?:

Zrzuty z ekranu ( jakbyś zrobiła zdjęcie tego co widzisz na ekranie komputera ).
Obrazek
Obrazek Czesio 6.04.2015 [*]

Mulesia

Od: Czw cze 03, 2010 9:04

Post » Pt sty 08, 2016 21:31 Re: Zabawa 8-latków z Koźla… Maciuś miał skonać w mrowisku

Baltimoore pisze:Gdyby trzeba się było podpisać pod jakąś petycję lub dołożyć się do pomocy prawnej, to oferuję swoje wsparcie.
Co myślę o małym zwyrodnialcu i tak zwanych rodzicach, to oczywiste. Może się kiedyś nie zdążą zdziwić, jak teraz dają taki przykład.
Nie mam fb, będę śledzić tutaj, gdybym mogła w czymś pomóc.

Ja też :evil:
Nic dziwnego, że potem tacy dewianci rosną - w końcu z powietrza się to nie bierze.

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Pt sty 08, 2016 21:33 Re: Zabawa 8-latków z Koźla… Maciuś miał skonać w mrowisku

Mulesia pisze:
wiesiaczek1 pisze:objaśnijcie starszą osobe, co to są screeny :?:

Zrzuty z ekranu ( jakbyś zrobiła zdjęcie tego co widzisz na ekranie komputera ).

dzięki, nie mam czegoś takiego,
Obrazek

wiesiaczek1

Od: Nie kwi 10, 2011 21:23

Post » Pt sty 08, 2016 21:34 Re: Zabawa 8-latków z Koźla… Maciuś miał skonać w mrowisku

Kalai pisze:A wina rodziców jest niepodważalna.

Przypomina mi to tę tragiczną sprawę dziewczynki molestowanej na lekcji przez tzw. kolegów.
Dziewczynka nie wytrzymała psychicznie i chyba popełniła samobójstwo, z tego, co kojarzę.
Tatuś jednego z tych "przykładnych" płakał przed kamerą, że jak to? Ich biednych synków jak bandytów traktować? :placz:
Niebywałe, qrwa, naprawdę :evil: :twisted: :evil: :twisted: :evil: :twisted:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

[poprzednia][następna]