Salem 11 pisze:Cymes pamiętający jak próbował sprowadzić na właściwe miejsce amura ciągnąc go za ogon.[/color][/i]

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Salem 11 pisze:Cymes pamiętający jak próbował sprowadzić na właściwe miejsce amura ciągnąc go za ogon.[/color][/i]
MalgWroclaw pisze:Śnieg na Ciebie nie padał
Pralcia
Dorota pisze:MalgWroclaw pisze:Mruniu, naszej Florce duża wyciągała gluty taki urządzeniem Frida, dla ludzkich dzieci. Duża chwaliła, że to delikatne i nie narusza kociego noska.
Duża od razu ryczy, bo strasznie tęskni za Florką![]()
Pralcia
Mamy taką ssawkę.
Duża boi się, że mi mózg wyssa![]()
Mru
Dorota pisze:Śwństewko nadal u mnie.
Je moje jedzenie.
Żwirek mój używa.
I w ogóle.
Mru
MaryLux pisze:Dorota pisze:MalgWroclaw pisze:Mruniu, naszej Florce duża wyciągała gluty taki urządzeniem Frida, dla ludzkich dzieci. Duża chwaliła, że to delikatne i nie narusza kociego noska.
Pralcia
Mamy taką ssawkę.
Mru
Nie grozi. Z powodu braku mózgu
Duża Inki
Hannah12 pisze:MaryLux pisze:Dorota pisze:MalgWroclaw pisze:Mruniu, naszej Florce duża wyciągała gluty taki urządzeniem Frida, dla ludzkich dzieci. Duża chwaliła, że to delikatne i nie narusza kociego noska.
Pralcia
Mamy taką ssawkę.
Mru
Duża Inki
Ktoś tu obraża mojego przyjaciela.
Haker![]()
MaryLux pisze:Dorota pisze:MalgWroclaw pisze:Mruniu, naszej Florce duża wyciągała gluty taki urządzeniem Frida, dla ludzkich dzieci. Duża chwaliła, że to delikatne i nie narusza kociego noska.
Pralcia
Mamy taką ssawkę.
Mru
Duża Inki
Hannah12 pisze:Mruczusiu kochany, dzielny Muszkieterze, to że Ciebie ryba zainteresowała światczy o Twoim stopniowym powrocie do zdrowia. My z Kubą, Nosiem trzymamy za Ciebie pazurki i ogonki.
Wiesz wszyscy za jednego, jeden za wszystkich.
Haker
Dorota pisze:MaryLux pisze:Dorota pisze:MalgWroclaw pisze:Mruniu, naszej Florce duża wyciągała gluty taki urządzeniem Frida, dla ludzkich dzieci. Duża chwaliła, że to delikatne i nie narusza kociego noska.
Pralcia
Mamy taką ssawkę.
Mru
Duża Inki
Dosyć mi przykro...
M.
Hannah12 pisze:MaryLux pisze:Dorota pisze:MalgWroclaw pisze:Mruniu, naszej Florce duża wyciągała gluty taki urządzeniem Frida, dla ludzkich dzieci. Duża chwaliła, że to delikatne i nie narusza kociego noska.
Pralcia
Mamy taką ssawkę.
Mru
Duża Inki
Ktoś tu obraża mojego przyjaciela.
Haker![]()
Dorota pisze:Hannah12 pisze:Mruczusiu kochany, dzielny Muszkieterze, to że Ciebie ryba zainteresowała światczy o Twoim stopniowym powrocie do zdrowia. My z Kubą, Nosiem trzymamy za Ciebie pazurki i ogonki.
Wiesz wszyscy za jednego, jeden za wszystkich.
Haker
Dziękuję, Przyjaciele... Kochani moi.
Wróciłem do wersalki.
Mru
Użytkownicy przeglądający ten dział: aania i 68 gości