pozdrawiamy cieplutko (też mrozik zelżał do minus 5
Moderator: Estraven
isabell36 pisze:Ewciu, Ty pewnie już po przerwie
pozdrawiamy cieplutko (też mrozik zelżał do minus 5)
MB&Ofelia pisze:O, tak, walerianka jest super! Ofelia by cię o ciebie pocierała, obśliniła, a na kociec ugryzła z miłościJej po waleriance i kocimiętce czasami się włącza agresor
![]()
U nas też mrozik mniejszy. A jutro ma być już na plusie. I nic nie piszcie o spaniu, dzisiaj pół dnia ziewam. Chyba wcześniej potuptam do wyrka.
klaudiafj pisze:Hej Ewuś
Zupka porowa mniam mniamU mnie dziś też chyba będzie zielona zupka szczawiowa z jajkiem - a jak zrobiłaś swoją?
klaudiafj pisze:No tak mniam! Uwielbiam takie zupy. Ja jestem wege a nie uznaje mięsa w zupie, bo jak zupa jest jarzynowa to ma być jarzynowa a nie kurczakowa. Taka filozofiaJa bym możliwe że dodała do tej zupy ziemniak jeden lub dwa, bo potem jak się zmiksuje, to zupa jest gęściejsza, ale przyznam, że nie jadłam jeszcze zupy porowej
klaudiafj pisze::D Ja bym się bała tylko wzdęć, bo zawsze mi brzuch wywali po jedzeniu z porem na przykład. Ale uwielbiam takie zupki
klaudiafj pisze:Haha następny mój bol brzuchaNa szczęście po szczawiowej nic mi nie ma, więc dziś też będzie zielona zupka u mnie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Silverblue i 12 gości