Moderator: Estraven

klaudiafj pisze:Hej
Kiedyś babka w aptece mi powiedziała, że żeby środki uspokajające działały to trzeba by je jeść przed dłuższy czas, bo to nie są takie środki, że po jednej tabletce pomagają
A może trzeba zażyć dwie tabletki? Ale to lepiej testować jak ma się wolne
Ewa L. pisze:Wiem że to już się zrobiło nudne ale mnie się znów tam nie chce iść .![]()
![]()
![]()
Polusia rozłożyła się przy lapku i nagrzewa grzbiecik jego ciepłym powietrzem a Zuzia tradycyjnie woli zaciszne wnętrze szafy gdzie nikt jej nie przeszkadza.
Dziś wzięłam sobie Nervo Calm cobym była spokojna i nie denerwowała się aż tak po przyjściu do pracy. Chociaż zauważyłam że te wszystkie środki uspakajające i kojące nerwy na mnie nie działają. Nie próbowałam tylko kropli walerianowych bo dziewczyny mogłyby oszaleć ze szczęścia.

agusialublin pisze:Ewa L. pisze:Wiem że to już się zrobiło nudne ale mnie się znów tam nie chce iść .![]()
![]()
![]()
Polusia rozłożyła się przy lapku i nagrzewa grzbiecik jego ciepłym powietrzem a Zuzia tradycyjnie woli zaciszne wnętrze szafy gdzie nikt jej nie przeszkadza.
Dziś wzięłam sobie Nervo Calm cobym była spokojna i nie denerwowała się aż tak po przyjściu do pracy. Chociaż zauważyłam że te wszystkie środki uspakajające i kojące nerwy na mnie nie działają. Nie próbowałam tylko kropli walerianowych bo dziewczyny mogłyby oszaleć ze szczęścia.
na mnie wszelkiego rodzaju uspokajacze ziołowe nie działają wcale![]()
biorę co innego i czuję się bardzo dobrze![]()
barbarados pisze:WaleriankaPanny by się nie odczepiły
Gosiagosia pisze:To chyba jakas zaraza padla bo ja obudzilam a wlasciwie obudzily mnie koty tzn Hugo z Migotka, nie wiem kto kogo gonil ale wlasnie to Migotka wskoczyla mi na glowe a pozniej spadla na Pusie i pognala do pokoju syna a Hugo za niaNie moglam usnac, przewracalamsie z boku na bok. Nie pomoglo nawet uspokajajace mruczenie Pusi ktora przydzla sie pomiziac. Nie spalam az do 4 a musialam wstac o 7. Jestem spiaca ale mudze sie przemeczyc bo jak sie trraz wyspie to co bede robic w nocy
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 11 gości