Moli ♥♡ ♥♡ Fuksik ♥♡ ♥♡

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie sty 03, 2016 20:27 Re: Moli ♥♡ ♥♡ Fuksik ♥♡ ♥♡

Hej hej Miłe Panie :mrgreen:
Jakoś styczeń zaczął sie leniwie, przesiedzieliśmy w domu cały czas, dzis byliśmy u tesciow i ot tak jutro do pracy...

Chetnie bym zmieniła prace, ale jak zacznę z lekarzami to skończę w 2017 roku, a tu jednak mam umowę jak należy i jak pojde na L4 to nikt nie bedzie miał do mnie zadnych pretensji :? Troche mi sie nie chce, chyba sie wypalam w gastronomii...
Chyba ze dostanę jakiegos olśnienia jutro jak pojde do pracy i cos nowego wymyślę... :roll: bo naprawdę nie chce mi sie robic znowu tych samych rzeczy :mrgreen:

Koty okupują lazienke (Moli) legowisko na grzejniku (Fuks) i tenże grzejnik włączyliśmy na potrzeby grzania dupinki Fuksa, choc w mieszkaniu i tak mamy gorąco :strach:
Jakis naprawdę wyjątkowo dobry blok sie nam trafił... Zawsze mamy grzejniki zakręcone :roll:
"Dom należy do kotów. My tylko spłacamy kredyt"
Obrazek

Moli25

Od: Pon gru 22, 2014 21:40

Post » Pon sty 04, 2016 12:07 Re: Moli ♥♡ ♥♡ Fuksik ♥♡ ♥♡

Doberek 8)
No to może Cię natchnie z nową pracą? :ok: :ok:
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Pon sty 04, 2016 12:10 Re: Moli ♥♡ ♥♡ Fuksik ♥♡ ♥♡

Może otworzysz swoją własna cukiernie ?
Obrazek

Ewa L.

Od: Śro lut 27, 2013 20:02

Post » Pon sty 04, 2016 13:20 Re: Moli ♥♡ ♥♡ Fuksik ♥♡ ♥♡

Hej Kochana :1luvu:

Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku, niech Wam się szczęści i jeszcze bardziej poszczęści, żeby kotki były zdrowe i Wy też i życzę Wam jeszcze tego jednego puzzla, którego Wam brakuje - oby szybko ziściły się Wasze marzenia :ok: :1luvu:

Wszystko nadrobione :D Fuksowi szklaneczke z whisky proszę dać :D Moli cudna w nausznikach :1luvu:

Zima u Was 8O już w tv widziałam w sylwestra śniegi. U nas tylko zimno przeraźliwie i brzydko.

Tosia moja dostała rujki i w przyszłym tygodniu idzie na kastracje. Będzie już dorosłym kotem - ale to szybko przeleciało prawda? Szybko dorastają nasze dzieci 8O :1luvu:
Skarby: Obrazek

klaudiafj

Od: Czw cze 05, 2014 21:02

Post » Pon sty 04, 2016 19:20 Re: Moli ♥♡ ♥♡ Fuksik ♥♡ ♥♡

Hej Moli jak samopoczucie ??

Witam wieczornie.
Klaudia a to w Bytomiu nie sypie snieg? W TG bialo...

No to jest straszne jak to zlecialo... boooziu ona juz taka duza, i rujka ... w glowie mi sie to nie miesci
Załoga: Pixie, Nitka, Coco i Ćiorny oraz Dixie[*]
Kot Pixior i burasy zapraszają: https://www.facebook.com/PixieKotZCharakterem
Zbiórka hiltonka: https://pomagam.pl/hilton

PixieDixie

Od: Czw kwi 23, 2015 7:40

Post » Pon sty 04, 2016 19:29 Re: Moli ♥♡ ♥♡ Fuksik ♥♡ ♥♡

Czesc dziewczyny!

A no, szybko urosły nam te dzieci, w sumie Mirka miała jedno po drugim najpierw Fuks a pozniej Tosia :mrgreen:
Fuks to juz duzy pierdziel! Wazy juz prawie 5 kg i ma sie swietnie, na tyle swietnie ze postanowiłam podzielic sie z Wami nasza historia :mrgreen:
Poszłam około 17 sie wykapać, maż do mnie drze sie z salonu "ale musisz przyjsc szybko" "no jak mam przyjsc jak jestem cała mokra, z włosów mi kapie" "szybko nie gadaj" wiec w te pędy owinelam sie w ręcznik i niemalże jak na łyżwach na mokrych nogach pognalam do salonu :twisted: maż mowi "otwórz szafę, i wsadź łeb w swoje swetry" ja nie myśląc wsadziłam tenże "łeb" w szafę i wycofałam sie z mina nietęgą :twisted: mowie "co tak wali!?!?!???!?" A moj maż zadowolony "Fuks ułożył sie wygodnie w Twoich swetrach, puścił radośnie siarczystego bąka, zzielenial z radosci i uciekł" :twisted:

Ale jaki cwany moj maż, zamknął szybko szafę, zeby "lawenda" sie utrzymała kilka minut zanim przybiegną w te pędy z łazienki na mokrych nogach przerażona ze cos sie stało!!! I wiecie co?! Zawiesina taka ze głowa boli :twisted:

Miłego wieczoru :smokin:
Obrazek

Moli25

Post » Pon sty 04, 2016 19:33 Re: Moli ♥♡ ♥♡ Fuksik ♥♡ ♥♡

Umarlam ze smiechu Marta...

Masz takiego agenta ze.. no prawdziwy 100% facet, samiec - mam tu na mysli Fuksa :D

Nie moge sie powstrzymac, musze to napisac - Marta ty sie ciesz ze to nie byl "mokry" bak :P
Załoga: Pixie, Nitka, Coco i Ćiorny oraz Dixie[*]
Kot Pixior i burasy zapraszają: https://www.facebook.com/PixieKotZCharakterem
Zbiórka hiltonka: https://pomagam.pl/hilton

PixieDixie

Od: Czw kwi 23, 2015 7:40

Post » Pon sty 04, 2016 19:34 Re: Moli ♥♡ ♥♡ Fuksik ♥♡ ♥♡

Marta wyleczysz się i poszukasz nowej pracy. Czasami człowiek się wypala ale chyba tylko jak nie lubi tak do końca wykonywanej pracy. Ta moja obecna praca to 3 w moim życiu i najgorsza, nie lubię jej, ludzie są roszczeniowi i wiecznie sfrustrowani i stale narzekają. Poprzednią bardzo lubiłam mimo że też pracowałam z ludźmi ale to była inna praca, przynosiła mi zadowolenie. Już nie wspomnę o mojej pierwszej pracy w Teatrze, mimo że czasami było ciężko to adrenalinka trzymała.
Marto pomyśl czy warto czegoś szukać nowego czy też coś zmienić w dotychczasowej pracy.

Gosiagosia

Od: Wto kwi 23, 2013 11:47

Post » Pon sty 04, 2016 19:37 Re: Moli ♥♡ ♥♡ Fuksik ♥♡ ♥♡

Moli25 pisze:Czesc dziewczyny!

A no, szybko urosły nam te dzieci, w sumie Mirka miała jedno po drugim najpierw Fuks a pozniej Tosia :mrgreen:
Fuks to juz duzy pierdziel! Wazy juz prawie 5 kg i ma sie swietnie, na tyle swietnie ze postanowiłam podzielic sie z Wami nasza historia :mrgreen:
Poszłam około 17 sie wykapać, maż do mnie drze sie z salonu "ale musisz przyjsc szybko" "no jak mam przyjsc jak jestem cała mokra, z włosów mi kapie" "szybko nie gadaj" wiec w te pędy owinelam sie w ręcznik i niemalże jak na łyżwach na mokrych nogach pognalam do salonu :twisted: maż mowi "otwórz szafę, i wsadź łeb w swoje swetry" ja nie myśląc wsadziłam tenże "łeb" w szafę i wycofałam sie z mina nietęgą :twisted: mowie "co tak wali!?!?!???!?" A moj maż zadowolony "Fuks ułożył sie wygodnie w Twoich swetrach, puścił radośnie siarczystego bąka, zzielenial z radosci i uciekł" :twisted:

Ale jaki cwany moj maż, zamknął szybko szafę, zeby "lawenda" sie utrzymała kilka minut zanim przybiegną w te pędy z łazienki na mokrych nogach przerażona ze cos sie stało!!! I wiecie co?! Zawiesina taka ze głowa boli :twisted:

Miłego wieczoru :smokin:

:ryk: :ryk: :ryk: :ryk:
A moje nie puszczają bąków, Mika moja psina takie śmierdziele puszczała i jeszcze się oglądała na koty że niby to one .....A może puszczają tylko cichacze :ryk: :ryk:

Gosiagosia

Post » Pon sty 04, 2016 19:43 Re: Moli ♥♡ ♥♡ Fuksik ♥♡ ♥♡

Smijcie sie śmiejcie :twisted:
O wlasnie smierdziel przyszedł i układa mi sie na przedramieniu :twisted:
Obrazek

Moli25

Post » Pon sty 04, 2016 19:45 Re: Moli ♥♡ ♥♡ Fuksik ♥♡ ♥♡

:20145 :20145 :20145 pobiłabych! Tak jednego jak i drugiego :ryk: Ale Janinka ma racje - dobrze, że to nie był mokry bąk :ryk:

Dobrze, że moje panny nie purtają :ryk: U nas wali ino stary :mrgreen:
Skarby: Obrazek

klaudiafj

Od: Czw cze 05, 2014 21:02

Post » Pon sty 04, 2016 19:45 Re: Moli ♥♡ ♥♡ Fuksik ♥♡ ♥♡

Moja koleżanka mi to przed chwilą przesłała bo wie że ja zawsze z miotłą latam :ryk: :ryk: :ryk:

Obrazek

Gosiagosia

Post » Pon sty 04, 2016 19:46 Re: Moli ♥♡ ♥♡ Fuksik ♥♡ ♥♡

klaudiafj pisze::20145 :20145 :20145 pobiłabych! Tak jednego jak i drugiego :ryk: Ale Janinka ma racje - dobrze, że to nie był mokry bąk :ryk:

Dobrze, że moje panny nie purtają :ryk: U nas wali ino stary :mrgreen:

To tak jak i mój :ryk: :ryk: a gorzej niż kot :evil:

Gosiagosia

[poprzednia][następna]