Nie wiem, czy to sie przyda:
Kontakt: Urszula
30 marca 2005
Chcę: przyjmę
Dotyczy: woj. mazowieckie (Warszawa)
Treść: starsza pani chętnie przyjmie do opieki persa młodego wysterylizowanego najchętniej kota. meil: baranek43@op.pl
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Wojtek pisze:Nie wiem, czy to sie przyda:
Kontakt: Urszula
30 marca 2005
Chcę: przyjmę
Dotyczy: woj. mazowieckie (Warszawa)
Treść: starsza pani chętnie przyjmie do opieki persa młodego wysterylizowanego najchętniej kota. meil: baranek43@op.pl
Anna Suffczyńska pisze:rene61 pisze:No to teraz Punię w górę.![]()
Ładna persiczka królowej Wiktorii - starsza rasa Persa.Uznawana za granicą w wielu organizacjach.![]()
![]()
![]()
Kicia posikuje moim zdaniem z dwóch powodów - jednak piasek w pęcherzu lub kamień w nerce- rozumiem brak kasy na usg i tomograf komputerowy. Siusiu ją może boleć i kojarzyć się z kuwetą i żwirkiem negatywnie. To ciągle zmienia miejsca ucieka przed bólem w sobie - kupkę robi do kuwety?.
Lub nieodpowiedzialane podawanie nieoczyszczonej Provery i przerywanie kuracji hormonalnej.![]()
W każdym razie do wyleczenia
Werka1 doklej to, proszę, do informacji o Puni na pierwszej stronie.. W końcu fachowiec to mówi..![]()
![]()
Werka1 pisze:Aniu dzięki za pomoc -zrobiłam,ale tak jakoś zaznaczyłam ,że nie wyszło ,że to rene61 napisała
( za co przepraszam,bo nie posługuję się wiedzą innych bez ich zgody)
-rene61?
?
A Punia jeszcze wyżej
Anna Suffczyńska pisze:Co ty tam robisz na dole..
Już do góry!!
Anna Suffczyńska pisze:Punia.. Gdzie twój duch walki..
Przeciez słyszałaś - można cię wyleczyć, tylko musisz mieć domek.. Fachowiec ci to powiedział!!
Walcz kobieto !!
Śmigaj na górę, ale już!!
Anna Suffczyńska pisze:Noo, już na sam początek..
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot], muza_51 i 238 gości