indianeczka pisze:taizu pisze::ryk:
Masz rację że się śmiejesz
Ale jeszcze bardziej byś się śmiała gdybyś zobaczyła oburzoną minę kotów jak im zabierałam mięso
Jak mogłaś one się tak starały i upolowały

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
indianeczka pisze:taizu pisze::ryk:
Ale jeszcze bardziej byś się śmiała gdybyś zobaczyła oburzoną minę kotów jak im zabierałam mięso
Gosiagosia pisze:indianeczka pisze:taizu pisze::ryk:
Jak mogłaś one się tak starały i upolowały![]()
![]()
indianeczka pisze:Po świętowaniu czas wrócić do szarej rzeczywistości
Tym razem padło na zbója, który znowu cierpi na brak apetytu i głośno pracujący żołądek
Już sama nie wiem co mu dolegaNiby dzisiaj zjadł niewiele ale i tak ma problem z żołądkiem
Może to nie żołądek a jelita ?
Gosiagosia pisze:indianeczka pisze:Po świętowaniu czas wrócić do szarej rzeczywistości
Tym razem padło na zbója, który znowu cierpi na brak apetytu i głośno pracujący żołądek
Już sama nie wiem co mu dolegaNiby dzisiaj zjadł niewiele ale i tak ma problem z żołądkiem
Może to nie żołądek a jelita ?
A co na to weterynarz ? Może trzeba mu zmienić karmę na specjalistyczną.
Gosiagosia pisze:A moze zamien kasze na ryz, pies mojej kolezanki ma podobny problem ona daje mu specjalistyczna karme i jakies probiotyki i jest spokoj i pies nie ma problemu z biegunkami. Jak chcesz to napisze Ci co mu podaje.
Gosiagosia pisze:Juz do kolezanki wyslalam Sms i czekam na odpowiefz, jak tylko odpisze to Ci napisze nazwe.
Gosiagosia pisze:Suczka dostaje Royal gastro intensinal oraz probiotyk Greenland EM w płynie. Koleżanka zamawiała go na Allegro i jest wydajny.
Trzymam kciuki za zdrowie psinki.![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Lifter i 18 gości