Moderator: Estraven

MB&Ofelia pisze:Ale dobrze że już po pracy, prawda?Możesz odpocząć przy panienkach
![]()
Ewa L. pisze:mir.ka pisze:Ewa L. pisze:Miłego i spokojnego dzionka wszystkim życzę i spokojnej niedzieli.
Tobie też![]()
moze przy tym mrozie będzie mniej marudzących klientów
Niestety mróz nie powstrzymał łaziorów.

Ewa L. pisze:MB&Ofelia pisze:Ale dobrze że już po pracy, prawda?Możesz odpocząć przy panienkach
![]()
Oj tak a nogi to mi w tyłek wchodzą. Miałyśmy dziś nawet dostawę mięsa, warzyw i nabiału.
barbarados pisze:Nie powstrzymał . Też łaziłam , bo złamałam dziś kijek od mopa i poszłam kupic![]()
Cześć
barbarados pisze:Ewa L. pisze:mir.ka pisze:Ewa L. pisze:Miłego i spokojnego dzionka wszystkim życzę i spokojnej niedzieli.
Tobie też![]()
moze przy tym mrozie będzie mniej marudzących klientów
Niestety mróz nie powstrzymał łaziorów.
Nie powstrzymał . Też łaziłam , bo złamałam dziś kijek od mopa i poszłam kupic![]()
Cześć
Moli25 pisze:Ewa L. pisze:MB&Ofelia pisze:Ale dobrze że już po pracy, prawda?Możesz odpocząć przy panienkach
![]()
Oj tak a nogi to mi w tyłek wchodzą. Miałyśmy dziś nawet dostawę mięsa, warzyw i nabiału.
Ja mam jutro z samego rana dwie duże dostawy![]()
Tez sie nabiegam![]()
Ale powroty do domu sa cudowne!
Mrrrrrruuuuuuuuuuu
MB&Ofelia pisze:barbarados pisze:Nie powstrzymał . Też łaziłam , bo złamałam dziś kijek od mopa i poszłam kupic![]()
Cześć
Gdzieś ty na tym mopie latała, że się kijek złamał! W komin wleciałaś?
barbarados pisze:No prawie .Tylko się nie zmieściłam
![]()
Zresztą , kijek był na pewno wadliwy
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości