Stella, kolorowa tygryska i Alfie, który okazał się Cirillą

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob sty 02, 2016 13:11 Re: Stella - tygryska, która próbowała być tricolorką

Witamy się w nowym roku! :D
Kasiu, fajnie napisałaś Felusiu :1luvu:
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Sob sty 02, 2016 15:08 Re: Stella - tygryska, która próbowała być tricolorką

Dzięki! Bo Felus fajny był :1luvu:

KatS

Od: Pt wrz 25, 2015 14:59

Post » Sob sty 02, 2016 22:43 Re: Stella - tygryska, która próbowała być tricolorką

:birthday: :birthday: :birthday: :birthday: :birthday: :birthday:
Kasia sto lat!!!!
Załoga: Pixie, Nitka, Coco i Ćiorny oraz Dixie[*]
Kot Pixior i burasy zapraszają: https://www.facebook.com/PixieKotZCharakterem
Zbiórka hiltonka: https://pomagam.pl/hilton

PixieDixie

Od: Czw kwi 23, 2015 7:40

Post » Sob sty 02, 2016 23:02 Re: Stella - tygryska, która próbowała być tricolorką

MaryLux pisze:Obrazek

Co to za piękna kicia? :1luvu:

PixieDixie pisze::birthday: :birthday: :birthday: :birthday: :birthday: :birthday:
Kasia sto lat!!!!

Dziękuję! Już mi do 100 niedaleko :P

KatS

Post » Sob sty 02, 2016 23:21 Re: Stella - tygryska, która próbowała być tricolorką

Dziewczyno do jakiej setki :mrgreen: chyba że tej z % :ryk: :ryk: :ryk:

Gosiagosia

Od: Wto kwi 23, 2013 11:47

Post » Sob sty 02, 2016 23:23 Re: Stella - tygryska, która próbowała być tricolorką

No wlasnie Kasia gdzie flaszka ?? hahahaha :D
Załoga: Pixie, Nitka, Coco i Ćiorny oraz Dixie[*]
Kot Pixior i burasy zapraszają: https://www.facebook.com/PixieKotZCharakterem
Zbiórka hiltonka: https://pomagam.pl/hilton

PixieDixie

Od: Czw kwi 23, 2015 7:40

Post » Sob sty 02, 2016 23:29 Re: Stella - tygryska, która próbowała być tricolorką

Powiem Wam że tak się objedlismy że nawet już na flaszkę nie mamy siły... poszlismy do libańskiej restauracji, pycha! I ledwo się doturlalismy do domu :D Teraz TŻ leży na wersalce z kotem na klacie ;) a ja na miau... ale dobra, dla Was dziewczyny dotoczę się do lodówki po butelkę :D
To na zdrowie!
A setka Gosiu... no blisko blisko coraz bliżej :D :ryk:

KatS

Post » Sob sty 02, 2016 23:32 Re: Stella - tygryska, która próbowała być tricolorką

KatS pisze:Powiem Wam że tak się objedlismy że nawet już na flaszkę nie mamy siły... poszlismy do libańskiej restauracji, pycha! I ledwo się doturlalismy do domu :D Teraz TŻ leży na wersalce z kotem na klacie ;) a ja na miau... ale dobra, dla Was dziewczyny dotoczę się do lodówki po butelkę :D
To na zdrowie!
A setka Gosiu... no blisko blisko coraz bliżej :D :ryk:

To co ja mam powiedzieć :mrgreen: :cry: ale co tam kobiety wieku nie liczą i ja się tego trzymam :ryk: :ryk:

Gosiagosia

Post » Sob sty 02, 2016 23:36 Re: Stella - tygryska, która próbowała być tricolorką

Eee tak po prawdzie to do poprzednich urodzin się przejmowałam, znaczy tymi 35. się przejęłam i jakos tak mi było smutno, a teraz pełen relaks. Dużo rzeczy sobie odpusciłam, postanowiłam się nie przejmować, zrobiłam przegląd różnych znajomosci i przestałam się starać podtrzymywać te, które nie były naprawdę wartosciowe... i lepiej jest. Czyli te lata na liczniku nie są takie złe :D
A poza tym młodo wyglądam, przynajmniej z daleka :P

KatS

Post » Sob sty 02, 2016 23:46 Re: Stella - tygryska, która próbowała być tricolorką

KatS pisze:Eee tak po prawdzie to do poprzednich urodzin się przejmowałam, znaczy tymi 35. się przejęłam i jakos tak mi było smutno, a teraz pełen relaks. Dużo rzeczy sobie odpusciłam, postanowiłam się nie przejmować, zrobiłam przegląd różnych znajomosci i przestałam się starać podtrzymywać te, które nie były naprawdę wartosciowe... i lepiej jest. Czyli te lata na liczniku nie są takie złe :D
A poza tym młodo wyglądam, przynajmniej z daleka :P

I tak trzymaj :P ale najważniejsze jak się człowiek czuje bo makijażem coś tam można ukryć :mrgreen:
A licznik to można cofnąć :ryk: :ryk:

Gosiagosia

Post » Sob sty 02, 2016 23:48 Re: Stella - tygryska, która próbowała być tricolorką

A tak, makijaż dobra rzecz :ok:

KatS

Post » Sob sty 02, 2016 23:52 Re: Stella - tygryska, która próbowała być tricolorką

KatS pisze:A tak, makijaż dobra rzecz :ok:

Ja coś ostatnio się nie maluję bo i po co, w domu siedzę a do sklepu nie mam potrzeby. Chociaż pamiętam jak moja mama mówiła, że kobieta zawsze musi być zadbana, nawet jak do sklepu i śmietnika wychodzi :ryk: :ryk: :ryk:

Gosiagosia

Post » Sob sty 02, 2016 23:53 Re: Stella - tygryska, która próbowała być tricolorką

No ja tak w domu to też nie, ani nie chodzę po domu elegancko ubrana ani nic z tych rzeczy. Dlatego jak od czasu do czasu gdzies wychodzę to się bardziej staram... dla odmiany ;)

KatS

Post » Sob sty 02, 2016 23:54 Re: Stella - tygryska, która próbowała być tricolorką

Ja znowu dla odmiany uwielbiam make up- ot tak dla samej siebie :love:
"Dom należy do kotów. My tylko spłacamy kredyt"
Obrazek

Moli25

Od: Pon gru 22, 2014 21:40

[poprzednia][następna]