Moderator: Moderatorzy
aleusha pisze:Podaj mi proszę wymiary pod pachami i na długość nr:
2. Tommy Hilfiger M *L Pistacjowa jasna
46. Disney M/L Oryginalna
65. Kangurek/bluza z krótkim rękawkiem
72. EDC by Esprit - t shirt. S*M
75. Cecil M (s*m) bluza na guziki, z kapturkiem
I co z tego jak bardzo się rozciąga?
alessandra pisze:my pszyszli z podzienkowaniem, bo dostalim śmy te pachnidła - pachnom cudnie, Duża mówi, a ja wolalem te , co to niby jej śmierdzom a mnje w nastrój wprowadzajom radosny, a że se chopnę na mOrisa a bo na ścianem, zalezy co po drodze siem trafi T.![]()
I życzem fszystkim pachnącego roku, bo bez odurzenia siem , cienżko bendndzie go przeżyć Tuliś
gatiko pisze:aleusha pisze:Podaj mi proszę wymiary pod pachami i na długość nr:
2. Tommy Hilfiger M *L Pistacjowa jasna
46. Disney M/L Oryginalna
65. Kangurek/bluza z krótkim rękawkiem
72. EDC by Esprit - t shirt. S*M
75. Cecil M (s*m) bluza na guziki, z kapturkiem
I co z tego jak bardzo się rozciąga?
hej
Bardzo Cię przepraszam, nie wiem gdzie wdarlo mój poranny post.![]()
Rozciągają się wszystkie ciuszki, o które pytasz. Swobodnie.
7,
pod pachami - 48,5 cm
spod pach - 45 cm
dl całkowita, mierzona od ramienia - 65/65,5 cm
46,
pod pachami - 46 cm
spod pach - 44 cm
dl całkowita - 65 cm
65,
pod pachami - 51 cm
spod pach - 40 cm
dł całkowita - 61 cm
72.
pod pachami - 39,5 cm
spod pach - 44 cm
dł całk - 61 cm
75,
pod pachami - 48,5 cm
spod pach - cm
dł całkow - 59 cm
rekaw - 60,5 cm
Dobrze,że zajrzałam ponownie. Przepraszam.
gatiko pisze:alessandra pisze:my pszyszli z podzienkowaniem, bo dostalim śmy te pachnidła - pachnom cudnie, Duża mówi, a ja wolalem te , co to niby jej śmierdzom a mnje w nastrój wprowadzajom radosny, a że se chopnę na mOrisa a bo na ścianem, zalezy co po drodze siem trafi T.![]()
I życzem fszystkim pachnącego roku, bo bez odurzenia siem , cienżko bendndzie go przeżyć Tuliś
Mój Ty słodki, odurzonooburzony Tuliśku. Ciocia, przyznam szczerze ( na uszko kosmate Twoje) ... miała chęć przemycić dla Ciebie to, co Ty byś chciał. Ale myślę sobie tak.. biedny Tuliś, jak zacznie skakać jak zaczarowany , to się Duża kapnie i się narobi... futerko przetrzepie aboco...se myślę... no szkoda kotka.![]()
Tuliśku, ja Ci powiem tak...zaskocz Dużą i jak będzie mieć Cię na oku, to weź Ty Moriska poprzytulaj, całusa jakiego w czółko daj... Duża zobaczy,żeś taki poukładany kicio i na walerka pozwoli ,a ciocia dla Ciebie wystruga coś cudnego, śmierdzącego i milutkiego![]()
alessandra pisze:aaa widzę, że ktoś tu mi sabotaż uprawia![]()
oj, Cioteczko, tak rok zaczynać ..
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 30 gości