mb pisze:Musi wrócić![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
MalgWroclaw pisze:Ale ona wróci.
Mam taką nadzieję.

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
mb pisze:Musi wrócić![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
MalgWroclaw pisze:Ale ona wróci.
otulona_snem pisze:Uda se zlapac napewno,szkoda ze nie mozna sie na dluzej zaczaic w tym miejscu,gdzie jest karmiona z jakas siatka,coby na nia narzucic by nie mogla zwiac,ja tak na wielkie przesieradlo,a raczej koc zlapalam swojego kota,ktory skoczyl z balkonu i podobnie jak Stefanka widzac mnie zwiewal w innym kierunku,udalo mi sie podejsc na tyle blisko do niego ze rzucilam koc,ktory go przykryl i chyba na moment uspokoil,by do niego szybko dopasc i go zlapac,jak juz go mialam na rekach to sie uspokoil i nie wyrywal.Myslalam,zeby napisac o tym sposobie wczesniej,ale pomyslam,ze byc moze dla niektorych wyda sie zbyt ingerencyjny.Najgorsze ze teraz jest mroz,i nikt dlugo zeby sie czaic w takich warunkach nie wytrzyma,poza tym kot moze wyjsc dopiero wtedy kiedy w poblizu nie wyczuje czlowieka..ale moze by warto sprobowac wlasnie z jakas plachta,lub czyms w rodzaju siatki..tak jedynie dywaguje..bo bardzo kibicuje wszystkim,ktorzy osobiscie sa zaangazowani w pomoc w odzyskaniu Stefanki
mamaGiny pisze:dziewczyny - jesteście już bardzo zmęczone, zniechęcone, przerażone bezradnością i milionem uczuć widząc kotkę, której życie zależy od Was
ewa_mrau pisze:uwaga!
nowe wydarzenia Stefanki-Kiszki
https://www.facebook.com/events/751776354923011/
zapraszajcie znajomych i udostępniajcie, poproszę!
no i w przypiętym poście jest kalendarium kto i kiedy jedzie na Dworzec zostawić kotce jedzenie
---
gisha pisze:Cholerna pogoda a do tego taki przenikliwy wiatr, mam nadzieję że Stefanka znalazła jakiś kątek i nie zamarza .Tak strasznie mi żal tych wszystkich bezdomnych zwierzaków:placz:
Użytkownicy przeglądający ten dział: CatnipAnia, Google [Bot] i 46 gości