dla Ciebie i dziewczynek!Moderator: Estraven
dla Ciebie i dziewczynek!

Moli25 pisze:Ewa nic dodac nic ująć !
Tego Ci życzę z całego serca

Ewa L. pisze:Witam Wszystkich w Nowym Roku 2016![]()
O rok starsi z nowymi nadziejami rozpoczęliśmy ten Nowy Rok - co nam przyniesie nikt nie wie ale oby same pozytywne rzeczy.
Życzę Wszystkim wszystkiego o czym tylko marzą by się spełniło a wszystko co złe przytrafiało się tylko złym ludziom.
Ja dla siebie nie pragnę niczego szczególnego ot takie skromne marzenia by dziewczynki nadal były zdrowe jak do tej pory i by choróbska je omijały bardzo szerokim łukiem , by dostanie się do lekarza nie było takim problemem jak dotychczas, bym była na tyle zdrowa i miała tyle siły by pracować na utrzymanie siebie, koteczek i żeby jeszcze można było kogoś wesprzeć , by los na mojej drodze stawiał tylko dobrych ludzi, prawdziwych przyjaciół i znajomych.
A przede wszystkim życzę sobie zdrowia, zdrowia i jeszcze raz zdrowia.
Oby to wszystko się spełniło w Waszej Rodzinie i w Naszej Miauowej Rodzinie też. Spełnienia najskrytszych marzeń ale przede wszystkim dużo zdrowia, szczerych i prawdziwych przyjaciół.bożenna13 pisze:I ode mnie Szczęśliwego Nowego Roku.

Gosiagosia pisze:Ewa L. pisze:Witam Wszystkich w Nowym Roku 2016![]()
O rok starsi z nowymi nadziejami rozpoczęliśmy ten Nowy Rok - co nam przyniesie nikt nie wie ale oby same pozytywne rzeczy.
Życzę Wszystkim wszystkiego o czym tylko marzą by się spełniło a wszystko co złe przytrafiało się tylko złym ludziom.
Ja dla siebie nie pragnę niczego szczególnego ot takie skromne marzenia by dziewczynki nadal były zdrowe jak do tej pory i by choróbska je omijały bardzo szerokim łukiem , by dostanie się do lekarza nie było takim problemem jak dotychczas, bym była na tyle zdrowa i miała tyle siły by pracować na utrzymanie siebie, koteczek i żeby jeszcze można było kogoś wesprzeć , by los na mojej drodze stawiał tylko dobrych ludzi, prawdziwych przyjaciół i znajomych.
A przede wszystkim życzę sobie zdrowia, zdrowia i jeszcze raz zdrowia.
![]()
![]()
Oby to wszystko się spełniło w Waszej Rodzinie i w Naszej Miauowej Rodzinie też. Spełnienia najskrytszych marzeń ale przede wszystkim dużo zdrowia, szczerych i prawdziwych przyjaciół.

Użytkownicy przeglądający ten dział: Myszorek, Paula05 i 16 gości