"Aby mieć właściwe spojrzenie na własną pozycję w życiu,człowiek powinien posiadać psa, który będzie go uwielbiał,i kota, który będzie go ignorował"/ D. Bruce Szarusia [*]; Roki [*]; Kiciucha [*]; Santa [*]2011; Tinka [*]2013; Timorka [*]2013; Azira [*]2015; Cynamon [*] 2019; Fituś [*] 2020; Tola [*] 09.2020; Tosia[*] 04.2021; Tysia [*] 12.2021; Dziunia [*] 02.2024.
Nie nadaje sie na takie imprezy, moj m tez z reszta. Spanie zaczęło nas łamać i szybko poszliśmy spac z reszta przyszedł nowy rok, no i co. Zaraz przyjdzie kolejny i z czego sie cieszyc? Ze jestesmy o rok starsi ? Jedyne co dobre to to ZE CORAZ BLIZEJ DO WIOSNY Teraz taka cisza za oknem...
MalgWroclaw pisze:Ależ nie śpię od wielu godzin, zresztą. Te pojedyncze kanonady też ustały. Martwię się o bezdomniaki, które nie przyszły dziś na śniadanie.
Dzien dobry Małgosiu.
Ja wczoraj tez chodziłam i dogladalam na dworze, ale wszyscy sie pochowali i siedza wystraszone do teraz gdzieś nie wiem, nie mozna balonów puszczać w gore?
Pokaz świateł. Bo balonów bez światła nie byłoby widać. Choć osobiście niczego nie potrzebuję. Petardy niech sobie wsadzą w dowolnie wybrany otwór i podpalą.