W grudniu Powszechną Sterylizację wsparli:
Agata R., Rastanja, Monika L., Ewa M., Agata M., Marta S., Wojciech Z., Urszula Cz., Krystyna P., Agneska, Alienor, Dorota G., Gertruda M., Paulina S., Milena88, Katarzyna Ż., Alab108, Alicja M.-P., Joanna W., Kaska, Justyna T., Maria S., Moguncja, JoasiaS, Katarzyna O., Jan M., Dagmara P., Agnieszka G., Maciej Z., Michał M., Leszek N., Ania B., Amadea S., Małgorzata G., Anna K., Bożena S., Ewa R., Grzegorz Sz., Danuta M., Monika B., Monika L., Ewa_mrau, Agnieszka M., Aleksandra P., Anna B., Monika W., Maria O., Dorota Sz., Izabela M., Janusz M., Ewa.KM, Anna R., Axa76, Izydorka, Jan M., Halina M., Alicja T., Aleusha, Tomek_k, Katarzyna S., Małgorzata K., Przemysław O., Ewa Z.-P., Maria P., Anna S., Elżbieta I., Aleksandra W., Tomasz R., Maria P., Monika B., Jana Z., Joanna B., Batka, Uga, Agnieszka K., Weronika Ł., Ultra75.W połowie miesiąca było z naszymi finansami tak źle, że się po prostu pogodziłam z tym, że zabraknie na rachunki, że długi nas w końcu przyblokują i wstrzymamy zabiegi. Każda kolejna wpłata, którą znajdowałam na koncie pomagała uregulować napływające faktury czasem dosłownie na styk.
Jesteśmy
pod kreską ponad 1 000 zł, ale jakimś cudem popłaciliśmy wszystko.
Nie wiem wprost jak Wam dziękować za to, że znów się udało. 108 zabiegów w grudniu to kilkaset kociaków mniej tej wiosny.
Szczęśliwego Nowego Roku 2016!!!