Mela - kocia nastolatka po przejściach u mnie w DS

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie gru 27, 2015 21:47 Re: Mela - kocia nastolatka po przejściach u mnie w DS

Felusiu [*]
Współczuję Gabi, choć cieszę się, że z psiną przynajmniej lepiej.
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Nie gru 27, 2015 22:31 Re: Mela - kocia nastolatka po przejściach u mnie w DS

Alienor pisze:Felusiu [*]
Współczuję Gabi, choć cieszę się, że z psiną przynajmniej lepiej.

Dzięki Alienorku!!!
Dla kogoś to tylko papużka, a dla mnie to był mój Feluś, tak samo ważny i kochany, jak reszta zwierzyńca

Gabi79

Od: Nie lip 01, 2012 10:35

Post » Pon gru 28, 2015 7:37 Re: Mela - kocia nastolatka po przejściach u mnie w DS

Oczywiście , że każda najmniejsza nawet istotka , jest ważna.
Felutku [*]
Prawo i Sprawiedliwość jest najbardziej mściwym gangiem politycznym w Europie./Davies

Obrazek
"Lepiej czasem zapalić małą świeczkę, niż przeklinać mrok.."

morelowa

Od: Sob gru 19, 2009 10:38

Post » Pon gru 28, 2015 12:54 Re: Mela - kocia nastolatka po przejściach u mnie w DS

morelowa pisze:Oczywiście , że każda najmniejsza nawet istotka , jest ważna.
Felutku [*]

Tak smutno bez Felusia :cry: :cry: :cry:

Gabi79

Post » Czw gru 31, 2015 17:18 Re: Mela - kocia nastolatka po przejściach u mnie w DS

Niech Nowy Rok 2016 spełni Twoje wszystkie marzenia ukryte w głębi serca...
:1luvu:
Obrazek

alab108

Od: Wto lis 09, 2010 22:35

Post » Wto lut 09, 2016 13:07 Re: Mela - kocia nastolatka po przejściach u mnie w DS

Wieki nic nie pisałam, a 24 stycznia minęły 2 lata od kiedy najcudowniejsza koteczka na świecie zamieszkała u Nas.

Kajunia i Mela mają się świetnie!!!

Tupti jutro będzie miał usuwane ząbki. Wczoraj spuchł mu pyszczek, okazało się, że to z powodu ropnia.

Ja się bardzo stersuję tym zabiegiem. Proszę trzymajcie kciuki za Skrzacika!!!

Pozdrowienia dla wszystkich!!!!

Gabi79

Post » Wto lut 09, 2016 14:02 Re: Mela - kocia nastolatka po przejściach u mnie w DS

Ciągle mnie zadziwia jak to się tej Meli trafiło :D
Ona nie ma żadnych problemów z jedzeniem twardego, bez tych zębów? Bo nie pamiętam.. :roll:
Prawo i Sprawiedliwość jest najbardziej mściwym gangiem politycznym w Europie./Davies

Obrazek

morelowa

Post » Wto lut 09, 2016 16:15 Re: Mela - kocia nastolatka po przejściach u mnie w DS

Wielu dalszych lat w szczęściu I zdrowiu - razem :D
I trzymamy za Tuptisia :ok: :ok: :ok: :ok:
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine

Alienor

Post » Pt lut 12, 2016 11:19 Re: Mela - kocia nastolatka po przejściach u mnie w DS

Dziękuję za trzymanie kciuków za Tuptusia!!!

Już po wszystkim, w środę miał zabieg, a wczoraj rano juz się upominał o śniadanko :mrgreen:

Usunęli mu 2 zęby trzonowe i 1 siekacza. Musięli się spieszyć, bo źle reagował na narkozę.

Dzisiaj idziemy na kontrolę.

Melcia nie ma problemów z jedzeniem suchej karmy. Rano cała trójka zawsze niecierpliwie czeka na śniadanko.

Melcia żyje sobie szcęśliwie, jak na Królewnę przystało. :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Kocha być głaskana, przytulana i leżeć na "ludziu". Już się nauczyła, że Tupti czasami idzie przed siebie nie patrząc na nią i schodzi mu z drogi.

Ogólnie sielanka. Pozdrawiamy serdecznie!!!

Gabi79

Post » Pt lut 12, 2016 14:36 Re: Mela - kocia nastolatka po przejściach u mnie w DS

No, jedyny chyba takie wątek miauowy! :D
Ty naprawdę nie masz potrzeby ponarzekać, albo się przynajmniej poskarżyć, choćby na pogodę? Że kot/pies nie zjadał, albo zjadł za dużo?
Zdecydowanie się wyłamujesz :mrgreen:
Ale trzymaj tak nadal :ok:

Obrazek

morelowa

Post » Sob lut 13, 2016 7:35 Re: Mela - kocia nastolatka po przejściach u mnie w DS

Bardzo mi miło,że się wyłamuję.

Ponarzekać bym mogła, np. na szefa, który zalega z wypłatą, albo na głupotę niektórych ludzi. Np. na Dogo jest pewien troll, który wypisuje różne głupoty, by wyładować swoją frustrację i wkurzać tych, którzy pomagają.
Ostatnio jedna baba mi powiedziała, że nie powinno być sterylizacji i schronisk dla zwierząt.
Cóż, na głupotę nie ma lekarstwa.
Melcia, Kajunia i Tupti to moje największe, najukochańsze skarby, a do tego ANIOŁKI. Nie mam powodów na nich narzekać, nawet jak coś zbroją.

Miłego weekendu!!!

Gabi79

Post » Sob lut 13, 2016 9:18 Re: Mela - kocia nastolatka po przejściach u mnie w DS

Znaczy dostrzegasz ...szare strony życia, tylko po prostu masz dobry charakter :D Na ludzką głupotę nie ma lekarstwa - jak się nie da zreformować, to zostaje takim tylko współczuć :roll:

Wam też miłego weekendu. Jak sie uda to se zróbcie słoneczny. Jakieś walentynki są czy coś?

Obrazek

morelowa

Post » Sob lut 13, 2016 23:10 Re: Mela - kocia nastolatka po przejściach u mnie w DS

morelowa jak zwykle pokojowa :D . Też się staram, ale czasem stwierdzam, że na brak wiedzy lekarstwem są książki ale na głupotę tylko strzelba i łopata :twisted: . I potem mi łatwiej zaakceptować fakt, że niektórzy to chyba w głowie tylko szlam mają. :roll:

Alienor

Post » Nie lut 14, 2016 9:16 Re: Mela - kocia nastolatka po przejściach u mnie w DS

Alienor 8O Ostatnie zdanie brzmi tak jakbyś stosowała tę łopatę i strzelbę :mrgreen:
Głupi nie czyta książek , bo ... jest głupi - po prostu. I nie przeczyta. A najczęściej zło z głupoty wynika. Oczywiście nie mam na myśli takiej głupoty z niewykształcenia, czy nieobycia itp. Tylko właśnie ten szlam.

Obrazek

morelowa

Post » Czw lut 18, 2016 13:48 Re: Mela - kocia nastolatka po przejściach u mnie w DS

Przepraszam za milczenie, ale w weekend sunia, której założyłam wątek na Dogo, pojechała do DS i nie miałam glowy do niczego.
Do Walentynek też nie.

Melcia, Kajunia i Tupti pozdrawiają. W najbliższym czasie cyknę jakieś fotki.

Gabi79

[poprzednia][następna]