[Białystok14] Pomóżmy Jo-kotkom :) s. 71

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon gru 28, 2015 16:58 Re: [Białystok14] Piracik prosi o głosy w Krakvecie s.46

Bardzo się cieszę,że sunia odnalazła się
Ja z kolei niesamowicie przeżywam fakt ,, zniknięcia" z domu adopcyjnego mojej ukochanej koteczki. Minęly 3 długie tygodnie i ani śladu. Nikt nie widział jej, żadnego telefonu. Praktycznie większość osób mieszkająca w okolicy Pietrasz dostała informacje o kici do skrzynek pocztowych przy swoich posesjach, mnóstwo ogłoszeń ze zdjęciem kici wieszane w okolicy. i nic.....U tych ludzi nie można się niczego dowiedzieć.Rozpłynęła się. Ona jest taka biedna ze złamaną nóżką po operacji, usztywnioną widocznym drutem. Nie da sobie rady a ja nie mogę pomóc. Co za bezsilność. Byłam u dzielnicowego. Owszem wysłuchał ale nic nie mogą zrobić. Jeszcze ten dziad z posesji może nas pozwać ,że nachodzimy go. Dzielnicowy zadzwonił do dziada, ten poskarżył się ,że nachodziliśmy go a on owszem wiedział ,że podobno jest kotka, którą wzięła żona wnuka ale nic nie wie co z nią. A zona wnuka wróciła do domu i kotki nie było. Uciekła...przecież ona nie chodziła prawie. Nie mogłaby zejść z pietra i drzwi z domofonem. Tyle policja, więc te nasze umowy adopcyjne praktycznie na nic.Chyba ,że sprawę do sądu. Policja zajęłaby się bardziej, gdyby było znęcanie się nad zwierzakiem. A zaistniała sytuacja to nie znęcanie się???/Myślę,że utworze pismo z treścią domniemania o znęcaniu się nad zwierzakiem.Czy to coś da?. Idzie mróz. Może ona została wywieziona w inne miejsce a nie można od nich dociec gdzie. Co za patowa sytuacja. A my po racy codziennie latamy po tych Pietraszach
Uprzedzam, proszę nie oddawać kotków na adres; ul. Pietrasze 6
Obrazek

MalgorzataJ

Od: Czw sty 08, 2009 8:45

Post » Pon gru 28, 2015 21:36 Re: [Białystok14] Piracik prosi o głosy w Krakvecie s.46

Małgosiu, wiem co czujesz.
Obawiam się, że ... - przecież z tym drutem w nodze nie byłaby w stanie sobie poradzić, choć ogólnie była zdrowa a koty są jednak wytrzymałe. To wiemy.
Taki to paskudny przypadek, oglądałam ten adres i tą posesję. Z pozoru normalne, ale my znamy wiele pozorantów, prawda?

bozennak

Od: Pt sie 07, 2009 22:49

Post » Pon gru 28, 2015 22:07 Re: [Białystok14] Piracik prosi o głosy w Krakvecie s.46

Głos 448 od mojego męża!
...Obrazek...Obrazek

kussad

Od: Pt paź 13, 2006 9:59

Post » Pon gru 28, 2015 22:12 Re: [Białystok14] Piracik prosi o głosy w Krakvecie s.46

kussad - dzięki :)
I wszystkim którzy głosują. Mamy szansę, więc wszystkie łapki na pokład ;)
Jeśli ktoś miałby problem z logowaniem, głosowaniem to plis o info na pw, chętnie pomogę.
Obrazek 
:: Pomóż nam informować o 1% - zamieść w swojej stopce banerek - wklej do podpisu poniższy kod ::
Kod: Zaznacz cały
[url=http://kotkowo.pl/jedenprocent][img]http://kotkowo.pl/jedenprocent/kotkowo_jedenprocent.gif[/img][/url]

aga&2

Od: Sob gru 09, 2006 22:17

Post » Pon gru 28, 2015 22:21 Re: [Białystok14] Piracik prosi o głosy w Krakvecie s.46

Kotek w najnowszym banerku jest bardzo podobny do Nerunia widocznego w avatarku, który Wam dzielnie pomaga! :D

Bardzo rzadko widzę udostępnianie Waszego wydarzenia na Fb - czy można prosić o regularne wklejanie zdjęć Waszych kotków i napisanie czegoś o nich...
Pozdrawiamy Ewa&Choco&Nero
...Obrazek...Obrazek

kussad

Od: Pt paź 13, 2006 9:59

Post » Wto gru 29, 2015 19:05 Re: [Białystok14] Piracik prosi o głosy w Krakvecie s.46

Dziś w pracy rozesłałam za pomocą kierowniczki zwierzolubnej do wszystkich pracowników Orange z prośbą o głos na Kotkowo i chyba "kilka" osób pomogło :D
ObrazekObrazek
Obrazek

Kocia Lady

Od: Wto sie 18, 2009 22:11

Post » Wto gru 29, 2015 22:43 Re: [Białystok14] Piracik prosi o głosy w Krakvecie s.46

proszę o pomoc w imieniu kotów :( Pisałam ws sterylizacji, niestety bez odzewu, a problem narasta :( może Wam jest znana ta sprawa, ten nr, a może uda Wam się do nich dotrzeć? Jestem w stanie zorganizować darmowe sterylki. Z góry dziękuję za wszystko!

http://olx.pl/oferta/urocze-kociatka-pi ... 7920ed035e tel 669 234 446

Oddam szybko w dobre ręce małe kotki!!! Jest ich około 10, kotki przebywają po za Białymstokiem, przebywają na dworze :( Pani która się nimi opiekuję sama już ma sporą gromadkę kotów, także nie może ich zatrzymać. Idzie zima dlatego zależy nam żeby trafiły do dobrych domów :(
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Od: Śro gru 29, 2004 9:09

Post » Śro gru 30, 2015 14:11 Re: [Białystok14] Piracik prosi o głosy w Krakvecie s.46

Vegan girl, dzięki za czujność. Dziś tel był wyłączony, napisałam do ogłoszeniodawcy. Steryki możemy zorganizować bez problemu i maluchy poogłaszać :)
Obrazek 
:: Pomóż nam informować o 1% - zamieść w swojej stopce banerek - wklej do podpisu poniższy kod ::
[url=http://kotkowo.pl/jedenprocent][img]http://kotkowo.pl/jedenprocent/kotkowo_jedenprocent.gif[/img][/url]

aga&2

Post » Śro gru 30, 2015 19:10 Re: [Białystok14] Piracik prosi o głosy w Krakvecie s.46

Kocia Lady pisze:Dziś w pracy rozesłałam za pomocą kierowniczki zwierzolubnej do wszystkich pracowników Orange z prośbą o głos na Kotkowo i chyba "kilka" osób pomogło :D

:ok: :1luvu: :piwa:
Obrazek

Mo-ty-lek

Od: Pt sie 15, 2008 14:50

Post » Czw gru 31, 2015 11:59 Re: [Białystok14] Piracik prosi o głosy w Krakvecie s.46

WIWAT!
Niech żyje nam KOTKOWO!
Brawo, braaaaawwwwoooooo, Agatka!

jania

Od: Sob sty 19, 2008 16:28

Post » Czw gru 31, 2015 12:17 Re: [Białystok14] Piracik prosi o głosy w Krakvecie s.46

Dzięki Janiu:)
Też mam nadzieję, że tym razem się udało.
Wszystkie kocie łapki jak widać głosowały. Z Anetą :1luvu: spędziłyśmy 3 doby na telefonie i przed komputerem ucząc miłych kociarzy zakładania konta(wstyd przyznać, moje najmłodsze przedwczoraj siedziało 45 min w wannie bo matka nie miala czasu wyjać ;) Nic to, może dostanie jakiegoś kociego chrupka na pocieszenie ;)
A że bywa różnie - popatrzcie na wyniki głosowania październikowego:
http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.php?f=18&t=18849
Wczoraj jeden miły człowiek zwrócił mi na to uwagę. Dlaczego teraz startujemy, skoro w październiku wygraliśmy?? 8O
Szczegół, że przecież tak nie było. Nawet nie było takiego momentu jak ten powieszony na stronie - max różnica to było kilka głosów a nie 200 :?:
Obrazek 

aga&2

Post » Czw gru 31, 2015 15:14 Re: [Białystok14] Piracik prosi o głosy w Krakvecie s.46

UPS, Agusiu - jednak na Twoim miejscu, z całym szacunkiem poprosiłabym kogoś z Krakwetu o wyjaśnienie, przynajmniej o komentarz...bo było tak:
" Informuję, iż weryfikacja głosów została zakończona. Pod uwagę, zgodnie z regulaminem, wzięliśmy głosy, które wpłynęły do systemu do godziny 12:00.
W październikowej edycji konkursu zwyciężył: Pruszkowski Dom Tymczasowy - serdecznie gratulujemy!
Klienci, rezygnując z należnych sobie rabatów przekazali na rzecz zwycięzcy kwotę 15200 zł.
Sklep Krakvet.pl przeznacza dodatkowo 1000 zł jako wsparcie dla zwycięzcy - organizacja otrzyma pomoc o łącznej wartości 16200 zł!
W dniu dzisiejszym skontaktujemy się ze zwycięzcą w celu poinformowania o wygranej.
Zapraszamy do zgłaszania kandydatów do kolejnej, listpadowej edycji Pomocy dla Schronisk.
Serdecznie pozdrawiam,
Edyta Klęczar Zespół Krakvet "

bozennak

Post » Czw gru 31, 2015 15:20 Re: [Białystok14] Piracik prosi o głosy w Krakvecie s.46

bozennak pisze:UPS, Agusiu - jednak na Twoim miejscu, z całym szacunkiem poprosiłabym kogoś z Krakwetu o wyjaśnienie, przynajmniej o komentarz...bo było tak:
" Informuję, iż weryfikacja głosów została zakończona. Pod uwagę, zgodnie z regulaminem, wzięliśmy głosy, które wpłynęły do systemu do godziny 12:00.
W październikowej edycji konkursu zwyciężył: Pruszkowski Dom Tymczasowy - serdecznie gratulujemy!
Klienci, rezygnując z należnych sobie rabatów przekazali na rzecz zwycięzcy kwotę 15200 zł.
Sklep Krakvet.pl przeznacza dodatkowo 1000 zł jako wsparcie dla zwycięzcy - organizacja otrzyma pomoc o łącznej wartości 16200 zł!
W dniu dzisiejszym skontaktujemy się ze zwycięzcą w celu poinformowania o wygranej.
Zapraszamy do zgłaszania kandydatów do kolejnej, listpadowej edycji Pomocy dla Schronisk.
Serdecznie pozdrawiam,
Edyta Klęczar Zespół Krakvet "

Za to dzisiejszy komunikat jest taki :piwa: :1luvu: :1luvu: :
" dzisiaj, 14:44 Informuję, iż weryfikacja głosów została zakończona. Pod uwagę, zgodnie z regulaminem, wzięliśmy głosy, które wpłynęły do systemu do godziny 12:00.

W grudniowej edycji konkursu zwyciężyła: Fundacja Kotkowo - serdecznie gratulujemy!
Klienci, rezygnując z należnych sobie rabatów przekazali na rzecz zwycięzcy kwotę 15900 zł.
Sklep Krakvet.pl przeznacza dodatkowo 1000 zł jako wsparcie dla zwycięzcy - organizacja otrzyma pomoc o łącznej wartości 16900 zł!
W dniu dzisiejszym skontaktujemy się ze zwycięzcą w celu poinformowania o wygranej.Zapraszamy do zgłaszania kandydatów do kolejnej, styczniowej edycji Pomocy dla Schronisk.
Serdecznie pozdrawiam, /-/ Edyta Klęczar Zespół KrakVet "

No i dostajemy te 700 PLN więcej niż Pruszków :D GRATULACJE !!!

bozennak

Post » Czw gru 31, 2015 16:08 Re: [Białystok14] Piracik prosi o głosy w Krakvecie s.46

Super!!! Kocie brzuszki będą pełne :1luvu:

monia3a

Od: Wto paź 16, 2007 13:00

Post » Pt sty 01, 2016 11:02 Re: [Białystok14] Piracik prosi o głosy w Krakvecie s.46

gratulacje!
Obrazek

jopop

Od: Pt maja 20, 2005 20:05

[poprzednia][następna]