Moderator: Estraven
AgaS1987 pisze:bardzo podoba mo sie ten planEwa L. pisze:A ja na jutrzejszy dzień mam plan.
Rano jak wstanę to dziewczynką śniadanko, kuwetki , potem krótkie wyjście na pocztę wysłać jeszcze w tym roku bazarkowe przesyłki, a później już tylko w domku bo jeszcze w tym roku muszę pranko zrobić.
W menu mamy zapiekankę makaronową z mielonym mięskiem , sosem serowym i warzywkami, na deser galaretkę jagodową z bitą śmietaną a jako zakąskę koreczki z kabanosa, żółtego sera , oliwek i czosnku konserwowego. A o północy szampan bezalkoholowy Picolo.
Dziewczynki dostaną dodatkową porcyjkę Gurmecika, smaczki, będzie miziu miziu i przytulanki i radośnie wejdziemy w nowy roczek.

Ewa L. pisze:AgaS1987 pisze:bardzo podoba mo sie ten planEwa L. pisze:A ja na jutrzejszy dzień mam plan.
Rano jak wstanę to dziewczynką śniadanko, kuwetki , potem krótkie wyjście na pocztę wysłać jeszcze w tym roku bazarkowe przesyłki, a później już tylko w domku bo jeszcze w tym roku muszę pranko zrobić.
W menu mamy zapiekankę makaronową z mielonym mięskiem , sosem serowym i warzywkami, na deser galaretkę jagodową z bitą śmietaną a jako zakąskę koreczki z kabanosa, żółtego sera , oliwek i czosnku konserwowego. A o północy szampan bezalkoholowy Picolo.
Dziewczynki dostaną dodatkową porcyjkę Gurmecika, smaczki, będzie miziu miziu i przytulanki i radośnie wejdziemy w nowy roczek.
Koteczki to najlepsze towarzystwo na sylwestra - nikogo więcej nie potrzeba. Miło , przyjemnie i swojsko

AgaS1987 pisze:Ewa L. pisze:AgaS1987 pisze:bardzo podoba mo sie ten planEwa L. pisze:A ja na jutrzejszy dzień mam plan.
Koteczki to najlepsze towarzystwo na sylwestra - nikogo więcej nie potrzeba. Miło , przyjemnie i swojsko
Zgadzam sie w stu procentach! A udany sylwester to udany caaly rok!

klaudiafj pisze:Hej, nie spisz?
Sylwester z kotami to tez świetny planale ja bym nie mogła bez Dorato :p
klaudiafj pisze:Spoko tez bym tak chciała nie lubić alkoholuWierze że lubisz się wyciszyć - na pewno masz ludzi pełna ... hehe
a do tego nie zapominaj o miau w sylwestra
Użytkownicy przeglądający ten dział: Myszorek, Paula05 i 15 gości