Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
klaudiafj pisze:Amy każe zapłacić myto za przejście?![]()
Mili słodka brzunio taki gołyNie martw siem, odrosnie - mi odroslo troche pisalam Kitusia
Ewa L. pisze:MonikaMroz pisze:Będe miała remont łazienki i wc. i muszę kupić mała kryta kuwetę. Jakby ktoś coś słyszał to proszę o info. Na szerokość max 30 cm :/
Moniś takich nie ma - najwęższe kryte mają 37 cm szerokości.
kalair pisze:Hello!
Gosiagosia pisze:Myszolandia pisze:MonikaMroz pisze:Zadzwoniłam do weta. Amy ma dostać jeszcze 3 antybiotyki.![]()
![]()
![]()
Koleżanka mnie podwiozła bo ja nosem pociągam. Okropny mam katar i jestem przeziębiona. Dobrze, że dzisiaj mam wolne. Jutro już do pracy :/
Zdrówka pełno dla Was![]()
![]()
![]()
![]()
Mi tez moi coś sprzedali chyba,bo kicham na potęgę i smarcze lekko
Bronię sie bronię,ale na ile mi to da,zobaczymy
Mnie też mąż sprzedał katar a właściwie łaskawie oddał za darmogłowa mi pęka i widzę łóżko
![]()
klaudiafj pisze:Ojej, ja to mam ostatnio coś z oczami - na pewno dobrze myślałam a napisałam inaczej. Jeszcze się upewniłam z banerkiemOstatnio też tak było podczas gry planszowej - może to choroba psychiczna... schizofrenia
Już poprawiam
Moli25 pisze:Całuje w piekny nosek Amy![]()
Mili jak posążek pozujesliczna jest
![]()
A na dywanie wyciągnięta jak puma
Gosiagosia pisze:Moniko to tak małą łazienkę masz że nie zmieści się kuweta. Ja mam pod zlewem ale jak go zabuduję to też nie wiem gdzie postawię kuwetę. Mam jeszcze jedną na przedpokoju do której to częściej chodzą moje kotki. Głaski dla Amy i Mili są śliczne![]()
MonikaMroz pisze:Gosiagosia pisze:Moniko to tak małą łazienkę masz że nie zmieści się kuweta. Ja mam pod zlewem ale jak go zabuduję to też nie wiem gdzie postawię kuwetę. Mam jeszcze jedną na przedpokoju do której to częściej chodzą moje kotki. Głaski dla Amy i Mili są śliczne![]()
Tak, mam mała łazienkę. A teraz zamiast brodzika będzie wanna wiec jeszcze mniej miejsca. A kibelek tez mały. Bo mamy osobno.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, Google [Bot] i 1024 gości