kociarkowaaaa pisze:Od przyszłego tygodnia mogę zacząć wreszcie normalnie dyżurować![]()
chętnie wzięłabym poniedziałek 4 stycznia no ale nie mam jeszcze nowych kluczy... chyba, że ktoś może mi je podrzuci gdzieś na mieście?

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
kociarkowaaaa pisze:Od przyszłego tygodnia mogę zacząć wreszcie normalnie dyżurować![]()
chętnie wzięłabym poniedziałek 4 stycznia no ale nie mam jeszcze nowych kluczy... chyba, że ktoś może mi je podrzuci gdzieś na mieście?
kociarkowaaaa pisze:nie wierzęPorsche umarł... o 22 dziwnie się zachowywał więc pojechaliśmy do weta... miał zbyt niską temperaturę do zmierzenia... jak wyjeżdżaliśmy miał 33stopnie, umarł o 1:40 przy mnie, głaskany
kociarkowaaaa pisze:Wszystko juz było dobrze, wychodziliśmy na prosta, stan zapalny zaczął się zmniejszać, myśleliśmy już o operacji nagle bum o 22 się rozłożył... walczył tak dzielnie, nie chciał się poddać ale nie dał radysłucham sobie o kocim niebie i ryczę
https://www.youtube.com/watch?v=HWBVx9YKoTg
dilah pisze:Julia tyle dla niego zrobiłaśstrasznie przykro...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 22 gości