Moli ♥♡ ♥♡ Fuksik ♥♡ ♥♡

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto gru 29, 2015 21:33 Re: Moli ♥♡ ♥♡ Fuksik ♥♡ ♥♡

Sihaja pisze:Jakie Ty masz piękne włosy! Ach... :)

nom, widać że zdrowe :D
a ombre wyszło super :ok: :ok:
Obrazek

agusialublin

Od: Nie lip 29, 2012 20:27

Post » Wto gru 29, 2015 21:36 Re: Moli ♥♡ ♥♡ Fuksik ♥♡ ♥♡

Moli25 pisze:
klaudiafj pisze:A to jest maska czy odzywka? Teraz mi się przypomniało, że moja fryzjerka też mi chyba tym włosy wygładzała, albo jakimś produktem z tej firmy, z jedwabiem.

Maska :ok:

z tej serii miałam szampon do włosów z jedwabiem, spoko dobry jest :ok:
maskę też miałam ale nie pamiętam czy akurat tą, dla mnie za słaba, takie mam suche włosy :evil: :evil:
Obrazek

agusialublin

Od: Nie lip 29, 2012 20:27

Post » Wto gru 29, 2015 21:44 Re: Moli ♥♡ ♥♡ Fuksik ♥♡ ♥♡

Marta włosy ekstra!
Ja stosuję odżywki ale włosy mam kręcone więc używam tych do włosów kręconych. Maski jeszcze nie stosowałam. Farbuję włosy Castingiem więc nie niszczy włosów.

Gosiagosia

Od: Wto kwi 23, 2013 11:47

Post » Wto gru 29, 2015 22:58 Re: Moli ♥♡ ♥♡ Fuksik ♥♡ ♥♡

Ewa L. pisze:
Moli25 pisze:
KatS pisze:Pięknie! :)
Ja mam własnie włosy w fatalnym stanie. Zawsze miałam lsniące i ładne, ale latem mnie diabeł podkusił na ombre (Ty chyba masz ombre, nie? i super wygląda). Nie wiem co poszło nie tak, nie dosć że wyglądałam koszmarnie, to jeszcze w życiu mi nic tak włosów nie zniszczyło. Musiałam je obciąć i stopniowo zafarbować z powrotem na ciemno. Jeszcze ciągle końcówki są suche jak siano, ale jeszcze jedno, może dwa podcięcia i się tego pozbędę. I odechciało mi się chwilowo eksperymentów :D

A koty jak zareagowały na odmienioną mamusię? Mój Felek kiedys doznał szoku jak zobaczył mnie z maseczką na twarzy :ryk: Nie wiedział czy atakować, czy uciekać, wygiął się w koci grzbiet, najeżył ogon i zaczął warczeć :ryk: W końcu zdecydował, że się wycofa na parapet i stamtąd będzie obserwował rozwój sytuacji. Popłakałam się wtedy ze smiechu :D

Ja bym chyba zawału dostała jakbym miała sobie polozyc farbę na włosy :strach:
Zawsze chodzę do fryzjera, do tego mam naprawdę super odżywkę dostępna w hurtowni kosmetycznej, chociaż moze i na Allegro mozna ja dostać? Zaraz napisze nazwę moze ktos skorzysta, naprawdę włosy po niej sa świetne :D

Mam znalazłam
Obrazek
Bardzo bardzo polecam. Jest to duże opakowanie, bo to stosują fryzjerzy w salonach, ale jest naprawdę niesamowita.

A do jakich włosów ta odżywka ?

Ewa,
Maska Sleek Line polecana jest do pielęgnacji włosów suchych oraz po zabiegach chemicznych.

Dzięki wyciągom roślinnym i proteinom jedwabiu głęboko odżywia strukturę od nasady aż po same końce, przywraca miękkoś i sprężystość
"Dom należy do kotów. My tylko spłacamy kredyt"
Obrazek

Moli25

Od: Pon gru 22, 2014 21:40

Post » Wto gru 29, 2015 23:01 Re: Moli ♥♡ ♥♡ Fuksik ♥♡ ♥♡

Martuś zobaczcie sobie z męzem program kulinarny https://www.youtube.com/user/FoodEmperor Ten kanał jest teraz hitem :d
Skarby: Obrazek

klaudiafj

Od: Czw cze 05, 2014 21:02

Post » Śro gru 30, 2015 11:05 Re: Moli ♥♡ ♥♡ Fuksik ♥♡ ♥♡

Moli25 pisze:
Ewa L. pisze:
Moli25 pisze:
KatS pisze:Pięknie! :)
Ja mam własnie włosy w fatalnym stanie. Zawsze miałam lsniące i ładne, ale latem mnie diabeł podkusił na ombre (Ty chyba masz ombre, nie? i super wygląda). Nie wiem co poszło nie tak, nie dosć że wyglądałam koszmarnie, to jeszcze w życiu mi nic tak włosów nie zniszczyło. Musiałam je obciąć i stopniowo zafarbować z powrotem na ciemno. Jeszcze ciągle końcówki są suche jak siano, ale jeszcze jedno, może dwa podcięcia i się tego pozbędę. I odechciało mi się chwilowo eksperymentów :D

A koty jak zareagowały na odmienioną mamusię? Mój Felek kiedys doznał szoku jak zobaczył mnie z maseczką na twarzy :ryk: Nie wiedział czy atakować, czy uciekać, wygiął się w koci grzbiet, najeżył ogon i zaczął warczeć :ryk: W końcu zdecydował, że się wycofa na parapet i stamtąd będzie obserwował rozwój sytuacji. Popłakałam się wtedy ze smiechu :D

Ja bym chyba zawału dostała jakbym miała sobie polozyc farbę na włosy :strach:
Zawsze chodzę do fryzjera, do tego mam naprawdę super odżywkę dostępna w hurtowni kosmetycznej, chociaż moze i na Allegro mozna ja dostać? Zaraz napisze nazwę moze ktos skorzysta, naprawdę włosy po niej sa świetne :D

Mam znalazłam
Obrazek
Bardzo bardzo polecam. Jest to duże opakowanie, bo to stosują fryzjerzy w salonach, ale jest naprawdę niesamowita.

A do jakich włosów ta odżywka ?

Ewa,
Maska Sleek Line polecana jest do pielęgnacji włosów suchych oraz po zabiegach chemicznych.

Dzięki wyciągom roślinnym i proteinom jedwabiu głęboko odżywia strukturę od nasady aż po same końce, przywraca miękkoś i sprężystość

No to u mnie odpada bo nie mam suchych włosów. Po którymś szamponie Nivea dostałam takiego łupieżu że sypało mi się jak śniegiem. Umyłam z dwa razy Heden & shouders i po łupieżu nie ma śladu ale za to strasznie zaczęły mi się przetłuszczać włosy. Dziś umyje i jutro powinnam znów bo wyglądają jakbym z tydzień nie myła.
Niestety coś na jedno pomoże a na drugie zaszkodzi.
Obrazek

Ewa L.

Od: Śro lut 27, 2013 20:02

Post » Śro gru 30, 2015 14:50 Re: Moli ♥♡ ♥♡ Fuksik ♥♡ ♥♡

Witajcie Kochane słonecznie! :D
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Śro gru 30, 2015 14:52 Re: Moli ♥♡ ♥♡ Fuksik ♥♡ ♥♡

Ale na ten NOT bierzecie jakieś jadełko smaczne? i %? :mrgreen:

klaudiafj

Post » Śro gru 30, 2015 15:42 Re: Moli ♥♡ ♥♡ Fuksik ♥♡ ♥♡

klaudiafj pisze:Ale na ten NOT bierzecie jakieś jadełko smaczne? i %? :mrgreen:

No oczywiste % i jadełko też, :lol:

Gosiagosia

Od: Wto kwi 23, 2013 11:47

Post » Śro gru 30, 2015 15:55 Re: Moli ♥♡ ♥♡ Fuksik ♥♡ ♥♡

Dzień dobry Moli i Fuksiku i Duzi! Co tam dzisiaj porabiacie? Jak przygotowania do Sylwestra?

KatS

Od: Pt wrz 25, 2015 14:59

Post » Śro gru 30, 2015 16:00 Re: Moli ♥♡ ♥♡ Fuksik ♥♡ ♥♡

Czesc wszystkim :mrgreen:
Ale dzis mam torpedę w dup*e!
Normalnie sama siebie nie poznaje. Cała chatę wywróciłam do góry nogami, sprzątając, szafy ogarnęłam, buty, jedna noga byłam w kuchni ugotowałam szczawiowa z jajem i ryżem i nawet upiekłam sernik wiedeński, wiec chyba ten NOT nie bedzie taki biedny :lol: mamy troche wałówki od mamy wiec z głodny nie padniemy :mrgreen:

Ładnie na dworze ale mroźno :mrgreen: Lubie taka pogode, mogłoby śniegiem sypnąć :mrgreen:

Dzieci moje futrzaste cos senne, chodza i ziewają :kotek: :kotek:
Obrazek

Moli25

Post » Śro gru 30, 2015 16:22 Re: Moli ♥♡ ♥♡ Fuksik ♥♡ ♥♡

To dziś jestem zupełnym Twoim przeciwieństwem :mrgreen: Co prawda wyszłam na dwór, po zakupy, nawet okrężną drogą, bo faktycznie pogoda piękna, ale poweru brak. A jak jeszcze zjadłam, nic tylko siedzę pod kocem i się zastanawiam czy się jednak nie położyć, bo po co się przemęczać :mrgreen:

Chyba zrobię popcorn w karmelu na Sylwestra, jak będę u Babci :P

Aia

Od: Pon lut 19, 2007 18:08

Post » Śro gru 30, 2015 16:38 Re: Moli ♥♡ ♥♡ Fuksik ♥♡ ♥♡

Kto parzy kawę ? :mrgreen:
Sernik wiedeński, Voilà :mrgreen:

Obrazek
Obrazek

Moli25

Post » Śro gru 30, 2015 16:46 Re: Moli ♥♡ ♥♡ Fuksik ♥♡ ♥♡

Moli25 pisze:Kto parzy kawę ? :mrgreen:
Sernik wiedeński, Voilà :mrgreen:

Obrazek

MODERATORZY!!! Tutaj się znęcają :strach: Nie, nie nad kotami, nad miaukowiczami :twisted:

Tobie to zawsze tak pięknie ciasta wychodzą!

A ja będę kulać szyszki z ryżu i własnego tofi - zrobiłam tofi na święta - miały być cukierki, ale jakoś nie wyszło, więc będą szyszki - trzymajcie kciuki :mrgreen:

klaudiafj

[poprzednia][następna]