Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
terenia1 pisze:Poniżej wkleiłam ogłoszenie Bezy ze schroniska bardzo proszę o napisanie tekstu do ogłoszenia już takiego kocio-chatkowego Agata która robi profesjonalne zdjęcia kociakom chce ją wrzucić do ogłoszeń. Poza tym mamy trochę nowych kotów bez zdjęć - Gatta kociak od Marty i Arka, kocurek od Mary, Astra - kociak od Marty i Arka, , Morelka - one nie ma ją zdjęć może warto z Agatą się umówić na zrobienie im profesjonalnych zdjęć.?
"Beza to pręgowana koteczka, jej wiek oszacowano na 8 lat Kicia trafiła do schroniska 21.06.2015.
Beza jest bardzo wystraszona i smutna. Tęsknym wzrokiem wygląda przez okno, marząc o ciepłym domu i ludzkich kolanach. Zupełnie nie odnajduje się w schroniskowej rzeczywistości. Widać, że ktoś kiedys bardzo skrzywdził tą koteczkę. Szukamy dla Bezy doświadczonych i odpowiedzialnych opiekunów, którzy będą dla niej cierpliwi i wyrozumiali.
Beza została wysterylizowana, zaszczepiona, odrobaczona i odpchlona. Test na białaczkę (-) ujemny. Posiada aktualną książeczkę zdrowia oraz elektroniczny mikroczip.
Aby adoptować kota należy być osobą pełnoletnią. Posiadać przy sobie dowód osobisty, transporterek do przewozu kota oraz 10 zł (opłata schroniskowa).
Kontakt w sprawie adopcji - Beatka 501 477 474
Teresa - 602 408 901"
CatAngel pisze:Czy ktos jest w stanie jutro podrzucic rano Moruska do schroniska w celu sprawdzenia jego zgrubienia na boku. Bo jak sie go dotyka to miauczy i syczy. Marlenka prosi zeby najlepiej do nich przyjechal.
terenia1 pisze:CatAngel pisze:Czy ktos jest w stanie jutro podrzucic rano Moruska do schroniska w celu sprawdzenia jego zgrubienia na boku. Bo jak sie go dotyka to miauczy i syczy. Marlenka prosi zeby najlepiej do nich przyjechal.
Ja nie mam możliwości go zawieź do schroniska jak coś będę mogła go odebrać ze schroniska.
terenia1 pisze:
NO NIE WIEM NIKT Z OSÓB DYŻURUJĄCYCH NIE MOŻE NAPISAĆ KILKU ZDAŃ NA TEMAT BEZY JAK ONA SIĘ ZACHOWUJE W KOCIARNI, CZY JEST PRZYJAZNA DO LUDZI DO INNYCH KOTÓW
chociaż napiszcie coś o niej a ja to już ułożę pod ogłoszenie
terenia1 pisze:ZDROWA
FELIX
COLA
EDZIO
DIDI
w wolerze MORUSEK, MORELKA
Agnieszka2015 pisze:moge jechac o 7 rano z Moruskiem.tylko co dokladnie sie dzieje?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Evilus, Google [Bot] i 263 gości