Jaka piękna pocztówka! Gwiazdy

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
KatS pisze:Taki komunikat dostaję na fb:
Niestety, ta treść jest obecnie niedostępna
Być może użyty link wygasł lub strona jest widoczna tylko dla grupy odbiorców, do której nie należysz.
KatS pisze:Smutne to.
A czy oni chociaż wiedzą czy kotka toleruje inne koty albo psy? Czy musi być jedynaczką? biedna, siedzi sama w piwnicy, zamknięta i płacze...
Życzę tym ludziom źle, nie będę ukrywać.
KatS pisze:Hej! Pogoda klasyczna irlandzka: szaro, ciemno, leje cały dzień. Ale przynajmniej nie ma wiatru takiego jak czasem potrafi zasunąć od morza, więc jest ok
Te Swięta to takie trochę smutnawe dla mnie są, mam masę roboty, rodzina daleko, TŻ wyjeżdża rano i nie wróci aż do Nowego Roku. Na szczęscie będzie ze mną Stella. I zjakos leci...![]()
Tak, biedna Murka... nie mogę teraz przestać o niej mysleć. Tyle lat miała swoją panią, była pewnie rozpieszczana i kochana i nagle w starszym wieku taki szok. Piwnica, psia ich mać. Kombinuję do kogo by tu jutro podzwonić, kto by ją mógł wziąć...
Gosiagosia pisze:Boże ja też nie będę tego dosadnie komentować, bo tak jak Ty Kasiu nie życzę im dobrze. Majątki i mieszkania to się bierze bez mrugnięcia okiem a zwierzaka na bruk. Najgorsze jest to że w obliczu choroby i śmierci matki obiecała koteczką się zaopiekować, dziwię się że własne dzieci i wnuki potrafią być tak podli a obcy ludzie pomagają.Fb ma wielką moc i pomoc dla Murki się znajdzie. Moja siostrzenica miała podobną historię ale tam było 6 zwierzaków (3 koty i 3 psy) i też szukałam dla nich pomocy. Dawna forumowiczka z Miau a obecnie na Fb bardzo nam pomogła, zrobiła wydarzenie.
Jak ja się cieszę że mam cudownego męża i synów którzy mnie i nasze zwierzaki nie zostawią w potrzebie.![]()
Kasiu nie będziesz sama, masz Nas i będziemy z Tobą i Stellą duchowo i wirtualnie.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, Silverblue i 37 gości