Kociarnia KOTyliona III - dyżury, koty w lokalu

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Czw gru 24, 2015 11:34 Re: Kociarnia KOTyliona III - dyżury, koty w lokalu

Kochani !
Serdecznie Wam dziękujemy, za ten cudownie spędzony czas z Wami i podopiecznymi. Serdecznie dziękujemy za wsparcie ze strony Kotyliona dla naszych milusińskich Witunia i Gabi - Dziękujemy !
Ostatnio niestety nie było nam pisane przyjechać. Trochę zawirowań zawodowych i życiowych. Ale zawsze jesteśmy z Wami myślami.

W tym szczególnym czasie, chcemy Wam wszystkim życzyć co najlepsze dla Was i Waszych najbliższych. Spełnienia marzeń, wytrwałości w postanowieniach i dążeniu do samorealizacji. Wytrwałości i siły w chwilach zwątpienia i słabości.
Przy tym jeszcze dużo wolnego czasu, który można poświęcić na kociaki i inne zwierzaki :wink:
Oby nadchodzący rok, był łaskawy dla nas wszystkich. Oby nasze kocie dzieciaki znajdowały kochające domy, takie domy, w których nigdy nie zaznają głodu, choroby, zimna i tęsknoty za człowiekiem.

Serdecznie pozdrawiamy - Krystian i Ania
Zobaczymy się jeszcze w tym roku :201461
Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek

Krystian C.

Od: Czw kwi 23, 2015 9:27
Post » Czw gru 24, 2015 12:25 Re: Kociarnia KOTyliona III - dyżury, koty w lokalu

I ja życzę Wszystkim - prywatnie i kotylionowo - zdrowych, pogodnych, radosnych Świąt - dziękując jednocześnie za Waszą obecność, pomoc, wsparcie i przychylność :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Pozdrawiamy z moją domową ekipą ;)
w tym roku - świąteczny Taurus ;)
Obrazek
Karmel['] Taurus['] Miki [']Andzia [']
http://kotylion.pl/
https://www.facebook.com/kotylion.viva

Duszek686

Od: Sob kwi 25, 2009 22:42

Post » Czw gru 24, 2015 13:34 Re: Kociarnia KOTyliona III - dyżury, koty w lokalu

Kochani z całego serca życzę wam spokoju i odpoczynku w gronie najbliższych, aby każdy nasz podopieczny, który trafi pod nasze skrzydła znajdował wspaniałych dużych i cudowny dom, by było jak najmniej łez i porażek a jak najwięcej radości i satysfakcji... z tego co wspólnie tworzymy.

WESOŁYCH ŚWIĄT

Obrazek
Obrazek
Lara [*] 28.03.2012 Fibi [*] 19.11.2012 Basia [*] 03.02.2013 TRUSIA [*] 24.07.2013 Miłek [*] 01.08.2013 Romisia [*] 24.04.2014 Lidzia [*] 06.05.2015 Gniewko [*] 03.09.2015r. Agat [*] 30.11.2015 Feliks [*] 27.03.2017r. RUDA ['] 07.03.2018r. Kocia ['] 11.07.2019r. LOLA ['] 24.03.2020r. MILKA ['] 03.04.2020r. za dużo Was tu

dilah

Od: Wto maja 10, 2011 7:39

Post » Czw gru 24, 2015 14:49 Re: Kociarnia KOTyliona III - dyżury, koty w lokalu

I ja Wam życzę samego dobra, łaskawości losu, życzliwych ludzi na Waszej drodze, spełnienia w ważnych obszarach życia, uśmiechu na co dzień.

A naszym kochanym futrzakom tylko dobrych domków, pełnych brzuszków, ciepełka i zdrówka każdego dnia.

Dziękuję również za cały rok wspólnej pracy, wspólnych radości i trosk - cieszę się, że mogłam być z Wami :1luvu:

Pietraszka

Od: Nie lis 23, 2014 15:40

Post » Czw gru 24, 2015 18:28 Re: Kociarnia KOTyliona III - dyżury, koty w lokalu

Obrazek
---
:smokin:
http://domowepiwniczne.blogspot.com/ <- a to nasz blog, można poczytać
i pomóc nam robiąc zakupy w Zooplus'ie - kliknij w banerek sklepu na pierwszej stronie bloga

jesteśmy też na FB -> https://web.facebook.com/IKtoTuMruczy/

ewa_mrau

Od: Pon sie 30, 2010 12:57

Post » Czw gru 24, 2015 20:26 Re: Kociarnia KOTyliona III - dyżury, koty w lokalu

Dzisiaj żadnych sików i pawi nie było, jedna rzadka kupa na ogólnym, karmniki puściutkie.
W pokoiku 5 sików i jedna kupa dlatego dałam Tadzikowi i Niuni bezopeta, pamiętajcie o tym, bo ktoś tam ma ewidentnie problem.
Niuni jednak dobrze by było znaleźć dom wychodzący. Dzisiaj siedziała na parapecie, tęsknym okiem wyglądała prze okno i pomiałkiwała.

W szpitaliku Ivo bardzo smutny i troszkę wystraszony, siedział w klatce i miauczał.
Obrazek

Z Obłoczkiem jakby lepiej, zwłaszcza ucho już mu nie śmierdziało, może ten magiczny proszek działa.
Suche wszystko zjadł, mokrego nie ruszył dlatego dawajcie mu veraflox prosto do pysia, bo w jedzeniu może nie zjeść.

Baśka i Cześka zrobiły totalny sajgon w klatce :strach:
Zerwały firankę, wylały wodę, która przecież wisiała na klatce, nie wiem jak one to zrobiły :roll:
Miski w kuwecie i wszystko do góry nogami ale dzisiaj się nie chowały, siedziały i obserwowały jak jadę na mopie i sprzątam ten bajzel na podłodze, który zrobiły :evil:
Obrazek

Alicja ma już dziś ładniejszy pyszczek, jednak musi dostawać bezzbożówkę.

Powycierałam kurze, pomyłam podłogi i dwie kuwety, także jutro Marta możesz poświęcić się głównie miziankom :wink:

I wszystkiego, wszystkiego najlepszego dla wszystkich kociolubnych i wszystkich kotów :1luvu:

Anetka Taurus jest niesamowity, że dał się przebrać za Mikołaja :ryk: :1luvu:
Obrazek

pyma

Od: Pt wrz 21, 2012 10:37

Post » Czw gru 24, 2015 21:40 Re: Kociarnia KOTyliona III - dyżury, koty w lokalu

Ja jutro z obstawa przybede, bo z mama :-)
Fajnie ze basia i czesia sie juz troche przelamaly. Tylko nie fajnie ze taki sajgon zrobily. Wczoraj basia tez siedziala poza budka i nam sie przygladala.
Za niunia i tadeuszem nie nadazam. Wczoraj podobno z kupami bylo ok ale sikow brak, a teraz 5 sikow i 1 kupa. Ale racja z tym bezopetem. Dawalismy im juz jakis czas a potem zaniechalismy. Napisze o tym na tablicy.

Ciesze sie, ze obloczek lepiej, ale dziwne ze nie zjadl miamora feline filets, do tej pory mu smakowal. Veraflox dostal wczoraj dopyszcznie. W jedzeniu mial bioprotect i vetomune.

mgska

Od: Sob sty 12, 2008 18:50

Post » Pt gru 25, 2015 15:07 Re: Kociarnia KOTyliona III - dyżury, koty w lokalu

Dyżury:

piątek (25.12) - mgska
sobota (26.12) - pandap
niedziela (27.12) - Pinezkowa
poniedziałek (28.12) - pyma
wtorek (29.12) - Pietraszka
środa (30.12) -
czwartek (31.12) - mgska
piątek (01.01) -
sobota (02.01) -
niedziela 03.01) -
poniedziałek (04.01) -
wtorek (05.01) -
środa (06.01) -
czwartek (07.01) -
Obrazek

pyma

Post » Pt gru 25, 2015 15:12 Re: Kociarnia KOTyliona III - dyżury, koty w lokalu

Życzenia od Reno - tego co ma własną wyspę w Szwecji :lol: i jego dużych.

Pani Izo, Wszyscy Kociarze i Wszystkie koty!
Życzymy ciepłych i nakarmionych Świąt Bożego Narodzenia i kochających domów w Nowym Roku dla wszystkich koleżanek i kolegów Reniuszka!
A Reniuszek czyli Rysio spędza Święta pod swoją drugą w życiu choinką!
Kocisko wspaniałe, mądralińskie i niebywale grzeczne. Wspaniale wygląda, waży ponad 5 kilo, futerko aksamitne (prawie się nie kłaczy!), szybki jak błyskawica. Nawet do łóżka zaczyna przychodzić....Opanowaliśmy jego alergię pokarmową, już od dawną nic się nie działo, ale uważamy, więc zjadł tylko kawałeczek opłatka. Za to ma wspaniałe zabaweczki, obserwuje ptaszki za szybą i może robić wszystko na co ma ochotę!
Serdecznie pozdrawiamy!
Obrazek

pyma

Post » Pt gru 25, 2015 17:10 Re: Kociarnia KOTyliona III - dyżury, koty w lokalu

a dzisiaj dyżur spokojny raczej.
sików, kup i pawi nie odnotowano.
w pokoiku tadeusza i niuni kupale byly i siki tez.

na ogólnym towarzystwo jak zwykle wygłodniałe :roll:
wszystkim apetyt dopisywał.

czy gadka ma dostawać jeszcze kalmweta i lizynę?

W szpitaliku:
widziałam obie dzikuski, bajzel zrobiły znowu, wymieniłam im kocyk.
juz niedługo nadejdzie ta chwila, ze opuszcza klatkę :ok:

obłoczek kichnął raz i nie widziałam krwawego wypływu, ale nosek posmarowałam balsamem.
w tych uszach rzeczywiście jakby czysciej, bo jak wlałam płyn to mało potem brudu było na waciku i mniej smierdziało, bo jak czysciałam tydzień temu to tak smierdzialo, ze mialam odruch wymiotny :oops:
Obłoczek bardzo domagał sie pieszczot, wypuściłam go na szpital - był bardzo zadowolony. potem wrócił niestety do klateczki.
trzymajcie kciuki zeby sie ten biedak wyleczył wreszcie z tego kataru.

Ivo płakał, miał zjedzone mokre i suche - kilka chrupek zostało, ale byla w nich woda. wode powiesiłam w uchwycie.

mgska

Od: Sob sty 12, 2008 18:50

Post » Pt gru 25, 2015 17:20 Re: Kociarnia KOTyliona III - dyżury, koty w lokalu

Ale fajne wieści od Reno :ok:

Wpiszę się na dyżur 30-ego w środę - mam nadzieje, ze do tego czasu wygram nierówną walkę z jelitówką
Karmel['] Taurus['] Miki [']Andzia [']
http://kotylion.pl/
https://www.facebook.com/kotylion.viva

Duszek686

Od: Sob kwi 25, 2009 22:42

Post » Sob gru 26, 2015 10:33 Re: Kociarnia KOTyliona III - dyżury, koty w lokalu

A nie szukasz towarzystwa? Albo zastępstwa? :lol:

ganesa

Od: Pon mar 03, 2014 21:14

Post » Sob gru 26, 2015 11:45 Re: Kociarnia KOTyliona III - dyżury, koty w lokalu

Byłam wczoraj w lokalu, przywiozłam trochę prezentów dla dzikusków, są w dużym kartonie w schowku, stoi po lewej stronie, i budkę jasną dla maluchów. Jeszcze mi trochę zostało saszetek w domu, we wtorek przywiozę resztę.
Wzięłam trochę Kalmvetu dla MuMu, bo ona zestresowana jest bardzo :( i trzy opatrunki jałowe.

Pietraszka

Od: Nie lis 23, 2014 15:40

Post » Sob gru 26, 2015 12:28 Re: Kociarnia KOTyliona III - dyżury, koty w lokalu

Czy mozna podjecha w niedziele po poludniu albo w poniedzialek z paroma kocimi gadzetami? :) a moze cos konkretnego potrzebne jeszcze przy okazji? Pozdrawiam

Carrolah

Od: Sob gru 26, 2015 12:25

Post » Sob gru 26, 2015 14:56 Re: Kociarnia KOTyliona III - dyżury, koty w lokalu

Dzisiaj na ogólnym jeden sik i jeden paw. Poza tym wszystko ok,kuwety pełne. W szpitaliku był taki bajzel jakby nikogo od tygodnia tam nie było :roll:
Koty bardzo wyluzowane i spragnione mizianek.
Ptyś
Obrazek
Obrazek
Alutka
Obrazek
Agatka
Obrazek
Gadka
Obrazek
Cudny ryś Ivo :1luvu:
Obrazek
Obrazek
Tadzio
Obrazek
Niunia
Obrazek
Kocie posłanka: https://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=20&t=180429

Obrazek
https://www.facebook.com/Foszkowo-210350603059086/
https://www.facebook.com/Foszkovo-354082631836187/

Peggy ['] Gucio ['] Filipek ['] Pusieńka ['] Timuś ['] Maksio ['] Maja ['] Koksik ['] Belcia ['] Szarusia ['] Figunia ['] Baltazarek ['] Duduś ['] Tadzik ['] Bercik ['] Darwinek ['] Mentos ['] Pipi ['] Chmurka ['] Bambi ['] Płomyczek [']

pandadp

Od: Nie lip 20, 2014 22:20

[poprzednia][następna]