Honorowy Kot [tj. kochany pies Kaj] ZA TĘCZOWYM MOSTEM

O wszystkich stworzeniach poza kotami

Post » Wto gru 22, 2015 21:55 Re: Honorowy Kot [tj. kochany pies Kaj] ZA TĘCZOWYM MOSTEM

Przepiękna!
Obrazek

Afatima

Od: Nie mar 02, 2008 12:33

Post » Śro gru 23, 2015 17:09 Re: Honorowy Kot [tj. kochany pies Kaj] ZA TĘCZOWYM MOSTEM

Najlepsze :) Obrazek
Skarby: Obrazek

klaudiafj

Od: Czw cze 05, 2014 21:02

Post » Śro gru 23, 2015 22:29 Re: Honorowy Kot [tj. kochany pies Kaj] ZA TĘCZOWYM MOSTEM

Fantastyczna choinka! Mogłaś pokazać ją wcześniej, nie było by tylu awantur o szczanie na naszą przez nieokrzesanego synusia...

Megana

Od: Śro gru 31, 2008 1:14

Post » Czw gru 24, 2015 0:25 Re: Honorowy Kot [tj. kochany pies Kaj] ZA TĘCZOWYM MOSTEM

Asiu Wesołych Swiat!!

Piekna choinka:D zakochalam sie!!

Odpoczywaj, nabieraj sił przed styczniem :) Szukaj lotów do Pyrzowic (Katowic) na styczen ;)
Załoga: Pixie, Nitka, Coco i Ćiorny oraz Dixie[*]
Kot Pixior i burasy zapraszają: https://www.facebook.com/PixieKotZCharakterem
Zbiórka hiltonka: https://pomagam.pl/hilton

PixieDixie

Od: Czw kwi 23, 2015 7:40

Post » Czw gru 24, 2015 11:00 Re: Honorowy Kot [tj. kochany pies Kaj] ZA TĘCZOWYM MOSTEM

Wesołych Świąt!

Obrazek

Kira, Kot Nixon i Batman
Obrazek

jou

Od: Pt cze 26, 2015 9:09

Post » Czw gru 24, 2015 11:49 Re: Honorowy Kot [tj. kochany pies Kaj] ZA TĘCZOWYM MOSTEM

Dziękuję bardzo za życzenia :)
I za pochwałę Patyczaka :) Ja się zakochałam w takiej "choince" w zeszłym roku. Stwierdziłam, że muszę taka zrobić. Jakoś się to udało. Fajna zabawa. Żałuję, że nie zamocowałam lampek, bo jednak wieczorem jest ukryta w mroku. Polecam tym, którzy nie przepadają za typowymi Świętami, nie maja miejsca na typowe drzewko lub maja zwierzęta :wink: Szkoda, że psi mi nie towarzyszył :( Byłby zachwycony podawaniem badylków, zaaferowany by nosił je po całym mieszkaniu, ciaptając pazurami po panelach, by w końcu z merdającym ogonkiem, podskakując, mi je oddać i zobaczyć, co z nimi zrobię (wtedy by marszczył czoło w skupieniu)

W tym roku pierwszy raz będę składać Wam życzenia bez pomocy Kaja...
Nie wiem, jak mi się to uda, ale ...
Wszystkim tym, którzy wpisali się tu kiedykolwiek albo tylko zaglądają na wątek,
byli przy Nas te pół roku temu albo byli od samego początku,
tym, którzy obdarzyli małego, rudego, koślawego psa sympatią,
pomogli Nam w jakikolwiek sposób, byli wsparciem,
cieszyli się i śmiali razem z Nami, oglądali zdjęcia, kazali wycałowywać i wyprzytulać Kaja...
życzę byście te i kolejne Święta spędzili z tymi, których kochacie najbardziej na Świecie.

Aia

Obrazek

Aia

Od: Pon lut 19, 2007 18:08

Post » Czw gru 24, 2015 12:29 Re: Honorowy Kot [tj. kochany pies Kaj] ZA TĘCZOWYM MOSTEM

Aia, niech Cię otacza ciepło i spokój. Spokojnych Świąt.
A mały, rudy, koślawy psi pilnuje Cię i czuwa nad Tobą!
Obrazek

Afatima

Od: Nie mar 02, 2008 12:33

Post » Czw gru 24, 2015 16:57 Re: Honorowy Kot [tj. kochany pies Kaj] ZA TĘCZOWYM MOSTEM

Dziękuję za życzenia :)
Objadłam się, jak pędrak. Przetaczam się tylko do strategicznych punktów mieszkania (tzn lodówki i kanapy!)
Jest cicho i spokojnie. Miło. Ale faktycznie, nawet i ja zatęskniłam za odrobiną śniegu. Popatrzyłabym sobie teraz na płatki lecące z nieba :)

Przez przypadek natrafiłam na to:

Już nawet zapomniałam, jak to sklejałam... sprzed dwóch lat.

edit: takie dostałam :D
Obrazek
Widzicie kotka? Uwielbiam!

Aia

Post » Czw gru 24, 2015 21:39 Re: Honorowy Kot [tj. kochany pies Kaj] ZA TĘCZOWYM MOSTEM

Asiu, dopiero teraz zobaczyłam Twoją choinkę. Jest genialna i mam zamiar ściągać w przyszłym roku. :smokin:
Obrazek

Agneska

Od: Wto paź 26, 2004 12:28

Post » Sob gru 26, 2015 20:02 Re: Honorowy Kot [tj. kochany pies Kaj] ZA TĘCZOWYM MOSTEM

Cieszę się, że tym razem to ja jestem inspiracją, do wykonania tej genialnej choinki-patyczaka :mrgreen:
Jedna w wielu jej zalet, że jest za darmo, a materiały budulcowe można znaleźć na podwórku :ok:
Ja jednak zrobiłam najazd świąteczny Babci, bo w Wigilię skończył mi się gaz... Tak się złożyło, że Wujek przyjechał mi pod dom i odwiózł mnie również (mimo moich zażartych protestów :1luvu: ). teraz już w domu, siedzę, marzę o gorącej herbacie i mam nadzieję, że jutro już rozwożą baniaczki z gazem.

Jeśli macie ochotę pomóc to zapraszam na licytację
: http://aukcje.wosp.org.pl/poszewka-na-p ... e-i2594571 albo do udostępniania linku. W tym roku PrzytulAia dla WOŚPu, ale i dla zwierzaków też coś mam i mam nadzieję niedługo zrobić bazarek :)

Aia

Post » Wto gru 29, 2015 12:08 Re: Honorowy Kot [tj. kochany pies Kaj] ZA TĘCZOWYM MOSTEM

Oraz na kolejny bazarek, tym razem dla zwierząt.
viewtopic.php?f=20&t=172671
Typowo, zwycięzca licytacji wybiera komu przekazać pieniądze, więc proszę o umieszczanie linku na wątkach zaprzyjaźnionych fundacji, schronisk aby forumowicze zobaczyli i się włączyli do walki :)

Aia

Post » Wto gru 29, 2015 15:03 Re: Honorowy Kot [tj. kochany pies Kaj] ZA TĘCZOWYM MOSTEM

Hej Kochana :)
Jak mogłam tu nie dotrzeć przez tyle dni... ech :1luvu: Kajuś był malutki chyba co?
Mówiłaś już co robisz na Sylwestra?
Ja właśnie siedzę jak warzywo i staram się w głowie znaleźć jakieś nie zajmujące menu na Sylwestra i grzebię łopatą i nic nie umiem ciekawego wymyśleć.
Najwięcej kłopotu mam z daniem na ciepło - wiem, że można krokiety z kapustą i barszcz, ale myślę, że i kapusta i barszcz już się uszami wylewa ;) A też musi to być coś co zjedzą dzieci i wymyśliłam zapiekanki w wydrążonych krajzerkach ;) Na ciepło jeszcze będą oscypki i kotlety sojowe do sałatek.

Też bym chętnie popatrzyła na spadające płatki śniegu... choć wiadomo, że wtedy sobie wyobrażam wszystkie biedne stworzenia nie mające dachu nad głową :(

klaudiafj

Post » Wto gru 29, 2015 15:17 Re: Honorowy Kot [tj. kochany pies Kaj] ZA TĘCZOWYM MOSTEM

klaudiafj pisze:Hej Kochana :)
Jak mogłam tu nie dotrzeć przez tyle dni... ech :1luvu: Kajuś był malutki chyba co?

Tak jak teraz czytam, to zdecydowanie mniejszy od większości Waszych kotów :mrgreen: Ale nie należał do mikropsów. 4,6 kg (ręce od noszenia mdlały...)

Mówiłaś już co robisz na Sylwestra?
Ja właśnie siedzę jak warzywo i staram się w głowie znaleźć jakieś nie zajmujące menu na Sylwestra i grzebię łopatą i nic nie umiem ciekawego wymyśleć.
Najwięcej kłopotu mam z daniem na ciepło - wiem, że można krokiety z kapustą i barszcz, ale myślę, że i kapusta i barszcz już się uszami wylewa ;) A też musi to być coś co zjedzą dzieci i wymyśliłam zapiekanki w wydrążonych krajzerkach ;) Na ciepło jeszcze będą oscypki i kotlety sojowe do sałatek.

Babcia mówiła, by do Niej przyjechać.. ale mi się nie chce. Gdyby to było tak za 4 dni, a tak to nie wiem czy się nastroję psychicznie do podróży do Warszawy :roll:
Menu masz bardzo fajne. Oscypków na ciepło zazdroszczę, tu nie ma smacznych, są tylko marne podróby, typu "serek janosika" :|
Sylwestrowa potrawa to tradycja nakazuje leczo (u mnie z parówkami, ale wegetariańskie też można) albo tego typu potrawka - bakłażan z mozzarellą + pieczywo czosnkowe do przegryzienia.

Też bym chętnie popatrzyła na spadające płatki śniegu... choć wiadomo, że wtedy sobie wyobrażam wszystkie biedne stworzenia nie mające dachu nad głową :(

To też. Chociaż dziś (od 3 dni nie wychodzę z domu :oops: ) otworzyłam balkon, by sypnąć sikorom i mnie zmroziło... na prawdę jest zimno!

Aia

Post » Wto gru 29, 2015 15:56 Re: Honorowy Kot [tj. kochany pies Kaj] ZA TĘCZOWYM MOSTEM

Ja też nie wychodzę z domu :D :piwa: Nie mam po co ;)

U nas nie ma takiej tradycyjnej potrawy i myślałam nawet o leczo :)
Jak babcia ma siedzieć sama i Ty sama to może lepiej u babci posiedzieć? Miło Ci się przebywa u babci? Są takie babcie, że się wychodzić nie chce. Ale też rozumiem, że spędzenia Sylwestra w domu, z filmami i pycha jedzeniem skrojonym na miarę też jest świetną opcją :ok: Można się pobyczyć jak się chce i ile się chce :mrgreen:
Oglądałaś ten Everest? Albo Więzień Labiryntu 2 ?

Aha oscypki kupię w markecie, w każym sklepie są i zwał jak zwał. Wrzuca się takiego na patelnie suchą i podsmaża i na talerz z żurawiną ;) A mamy mieć grzańce to oscypek pasuje jak ulał ;)

klaudiafj

Post » Wto gru 29, 2015 16:10 Re: Honorowy Kot [tj. kochany pies Kaj] ZA TĘCZOWYM MOSTEM

Oglądałam Everest i Niemożliwe. Bardzo dobre filmy. Godne polecenia.
Dziś będzie własnie ten "Więzień", jak tylko śląskie kluski mi się ugotują :mrgreen:
Moja Babcia to raczej z telewizorem ma lepsze zażyłości, pogadać można jedynie o serialach, wtedy na wdechu opowiada co, kto, z kim i jak :wink:
Zaiste nie ma po, co opuszczać 4 kątów. Jutro, mnie namówiłaś, by pójść po ser i go usmażyć, więc tak zrobię :wink:

Aia

[poprzednia][następna]