jakby ktoś nas szukał to na wiosnę wrócimy :D

Forum na prywatne aukcje, oferty i ogłoszenia.

Post » Śro gru 23, 2015 22:53 Re: Spełniamy fanaberie ;) Kokoty polecają ocieplacze na tra

dzieki za szybka odpowiedz , pomysle na kolorami i potrzebnymi kieszeniami i dam znac po swietach ,teraz za duzo innych rzeczy do robienia ,powodzenia z burakami ,ja wracam do piernika :D

kocka

Od: Pt lut 27, 2015 22:02

Post » Śro gru 23, 2015 22:59 Re: Spełniamy fanaberie ;) Kokoty polecają ocieplacze na tra

Piernik i buraki nie wybaczą :ryk:
To jak co, to mnie tyrpnij na pewu :ok:

anieli

Od: Czw paź 25, 2012 16:11

Post » Śro sty 13, 2016 10:18 Re: Spełniamy fanaberie ;) Kokoty polecają ocieplacze na tra

Noworoczna błękitna karoca na Atlas 20, od wczoraj w swoim domu :D
Tak się prezentuje:
ObrazekObrazek
ObrazekObrazek

A tu grudniowa błekitna karoca na torbę/transporter Melly, foto prosto spod maszyny :D

Obrazek

Materiał w obu ten sam ino balans bieli różny, bo jedno z aparatu, a drugie z telefonu ;)

Zapraszam po fanaberie :ok:

anieli

Post » Śro sty 13, 2016 13:17 Re: Spełniamy fanaberie ;) Kokoty polecają ocieplacze na tra

Zaznaczam na przyszłość i podziwiam :kotek:
Obrazek

monitomi

Od: Nie maja 03, 2009 20:10

Post » Czw sty 14, 2016 9:52 Re: Spełniamy fanaberie ;) Kokoty polecają ocieplacze na tra

Uprzejmie donoszę, że transporter na Atlasa jest śliczny i mega praktyczny - w środku polar, na zewnątrz tkanina nieprzemakalna, wywietrzniki... Koteły chciały do niego wejść i się w nim umościć (transporter zbyteczny :P).

Dark Angel

Od: Wto sie 12, 2014 11:38

Post » Czw sty 14, 2016 12:12 Re: Spełniamy fanaberie ;) Kokoty polecają ocieplacze na tra

monitomi witaj w świecie fanaberii, dziękujemy za odwiedziny :D
Dark Angel Cieszę się, że jesteś zadowolona 8) U mnie jest to samo :lol: Gdzie tam kartony, legowiska, wysokie miejscówy. Najlepsze są transportery obleczone ocieplaczem :roll: :ryk:
W ogóle, to jak się biorę za szycie ocieplaczy, to mam stadko paczajów wokół i tylko czekają, żeby się wyłożyć na materiale, a ja potem majątek wydaję na rolki odkłaczające :evil:
Tak to mniej więcej wygląda:
"Pracujesz? Spoko. Na pewno nie potrzebujesz tej maty, co na niej leżę!" :roll:
Obrazek
(na zdjęciu są trzy koty...trzeci z tyłu w ocieplaczu...)

anieli

Post » Sob sty 23, 2016 14:38 Re: Spełniamy fanaberie ;) Kokoty polecają ocieplacze na tra

Część Anieli!
Potrzebuję ocieplacza na pet cargo cabrio .
Tak wygląda http://www.zooplus.pl/shop/koty/transpo ... wwodiccCig

Problem w tym ,że on ma drzwiczki plastikowe a nie kratkę z metalu i gdybyśmy zrobiły taki tradycyjny ocieplacz to delikwent w środku by się udusił. Masz jakiś pomysł?
Może jakieś mniej ocieplane drzwiczki - jeździmy samochodem zawsze ale zdarza nam się wsiadać do nie nagrzanego pojazdu i zanim zrobi się ciepło koty marzną mam wrażenie.

Nie umiem znaleźć Twojej strony, ostatnio szukałam czegoś na prezent taki zwariowany i musiałam kupić w innym miejscu !! (skandal, prawda?!)
Pozdrawiam ciepło:))

kotkins

Od: Pt mar 25, 2011 22:39

Post » Czw sty 28, 2016 21:05 Re: Spełniamy fanaberie ;) Kokoty polecają ocieplacze na tra

:201462 ogłoszenie parafialne :201462

Chwilowo muszę wstrzymać przyjmowanie zamówień. Jeśli ktoś coś potrzebuje, to można pytać, zaklepywać itd. Najbliższy wolny termin będę miała dopiero po 22 lutym.

anieli

Post » Nie sty 31, 2016 20:38 Re: Spełniamy fanaberie ;) Kokoty polecają ocieplacze na tra

Piękne są te fanaberie ;)
Na pewno kiedyś zgłoszę się do Ciebie w sprawie ocieplaczy.

Ty$ka

Od: Nie mar 11, 2012 19:57

Post » Pon lut 08, 2016 11:13 Re: Spełniamy fanaberie ;) Kokoty polecają ocieplacze na tra

Łoj, przegapiłam gościa na wątku 8O
Ty$ka Cieszę się, że Ci się podobają :1luvu: Jak będzie Ci trzeba spełnić fanaberię, to zapraszam :mrgreen:

A ja tak jeszcze przy okazji napomknę, że prace nad fanaberiami specjalnej rangi idą pełną parą i niebawem pojawi się nowe ogłoszenie parafialne, ale póki co to ciiii, żeby nie zapeszyć 8)

anieli

Post » Sob lut 13, 2016 17:01 Re: Spełniamy fanaberie ;) Kokoty polecają ocieplacze na tra

zapisuję
Nie ma już OPUSA :( ... ale jest nowy jamniczek aniołek ;) BIMBER , papug senegalka afrykańska ;) EGON.
Uwielbiam birmanki (których nie będzie :<) oraz jestem fanką mutantów Marii D...

musia

Od: Czw lut 24, 2005 18:55

Post » Pon lut 15, 2016 12:46 Re: Spełniamy fanaberie ;) Kokoty polecają ocieplacze na tra

musia witaj w świecie Fanaberii :mrgreen:

A teraz uwaga, uwaga! Obiecane...

:201462 Ogłoszenie Parafialne nr 2 :201462

Zapraszam wszystkich do Sklepiku z Fanaberiami na jubileuszowej wystawie TICA w Poznaniu :mrgreen:
Międzynarodowe Targi Poznańskie ul. Głogowska 14 Hala nr 1 w najbliższy weekend 20-21 luty.
Można będzie pomacać, pogadać, a nawet spełnić Fanaberię :ok:
Przygotowałam Fanaberie zaprojektowane specjalnie na wystawę.
Nie wiem, gdzie będzie umiejscowione stoisko, ale znajdziecie mnie po ocieplaczach- ich nie da się przegapić :ryk:
Na pewno będzie kolorowo 8)

edit: żeby nie było- pomacać Fanaberie, a nie mnie! :twisted: :ryk:

anieli

Post » Pt lut 19, 2016 23:38 Re: Sklepik z Fanaberiami na wystawie w Poznaniu- zapraszam!

Ufff! Zmontowali my się i mamy taką miejscówę, że "cały naród będzie mi zazdrościł" :ryk:
Tak więc, kto się wybiera na wystawę jutro lub w niedzielę, to zapraszam do świata Fanaberii :201461
A teraz idę odkłaczyć kieckę :evil:

anieli

Post » Sob lut 20, 2016 15:16 Re: Sklepik z Fanaberiami na wystawie w Poznaniu- zapraszam!

zapisuję wątek. Wszystko piękne i chyba poczeka na marcową wypłatę;)
Wątek tęczowych kotów do adopcji: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=13&t=164847

Madie

Od: Pon wrz 10, 2007 17:35

Post » Czw lut 25, 2016 10:58 Re: Sklepik z Fanaberiami na wystawie w Poznaniu- zapraszam!

Jeszcze żyję :ryk: Ale chyba za stara jestem na takie eventy :twisted:
Madie witaj na wątasie :mrgreen: :201461
Co do wystawy. Ogólnie było super! Powoli muszę się znowu wdrożyć do normalnego rytmu, ale mogę już wznowić przyjmowanie zamówień, więc jak ktoś coś ode mnie potrzebuje, to zapraszam :ok:
Udało mi się też uchować przed Kokoctwem trochę rzeczy, więc w końcu pojawi się opcja Kup teraz :regulamin:
Fotki powoli się obrabiają, więc będę w miarę możliwości uzupełniać. Natenczas onegdaj mam Potworne Poduchy- model Pajunk i Torby-Farfocle. Tu po jednej focie, a po resztę zapraszam na pirwszą stronę :D
No, to lazę zmienić tytuła, trochę posprzątać i powstawiać focie.

A tu mój Pajunk z serii Potworne Poduchy:
Obrazek
oraz Torba-Farfocel
Obrazek

edit: po więcej zapraszam do postu 4/str1 :ok: :arrow: viewtopic.php?f=27&t=171993&p=11310501#p11310501

anieli

[poprzednia][następna]