Kreciki i Mrowka - puenta str. 21

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto mar 29, 2005 16:32

Teraz widzę ile straciłam!Niestety nie mogę być aż tak na bieżąco jak wy...
Liwia!!!Kreciki są boskie :ryk: w koncu wiem jak mógł wyglądać mój kicior jak był malutki.
Co do Japoneczki- ropka z oczu zejdzie z czasem. A to że może nie widzieć.....musi trafić do kogoś kto wychowa ją w tej "ciemności" i poświęci jej duzo czasu!!! Trzymam za nią kciuki.
Reszta jest poprostu nieziemska a i Mrówa fajowa.
Trzymaj tak dalej!

Navijka

Od: Śro mar 16, 2005 15:57

Post » Wto mar 29, 2005 17:36

Dowody na to, ze Krety sa z kosmosu:
Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek

I prosze nie twierdzic ze tylko ja to widze :lol: :lol:

Buziaki dla biednej Japoneczki.
Nie martw sie Liwio, najwazniejsze ze mala teraz czuje ze jest kochana. A co bedzie dalej los pokaze. Niepelnosprawne kotki tez maja szanse na dobry dom. Bedzie dobrze, zobaczysz.
Obrazek Obrazek

Ylva

Od: Pon kwi 07, 2003 16:59

Post » Wto mar 29, 2005 17:38

:ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:
" (...) Ty nieuku pisowski!"
"Ale zawsze można zmądrzeć, naprawdę. Miejcie odwagę, spróbujcie! Chyba że nadal wolicie być w sekcie, w której wasz guru robi z Wami co chce i kiedy chce."
Obrazek
https://www.sklepjubilerski.com/porady- ... jubilerski, cytaty: 1.S. Niesiołowski, 2. D.Wildstein

Liwia

Od: Pt gru 03, 2004 19:58

Post » Wto mar 29, 2005 17:41

tak, wlasnie chcialam napisac, ze te ich skosne migdalowate oczka sa naprawde kosmiczne..;)
No nic..Ylva, uprzedzilas mnie :lol:
I to z cala dokumentacja

nezumi

Od: Pon sty 31, 2005 22:19

Post » Wto mar 29, 2005 19:03

eela pisze:Wiem, że kreciki-kosmiciki jeszcze bardzo małe ale znalazam takie ogłoszenie osoby chętnej na kociaka :
http://miasta.gazeta.pl/krakow/1,35813,2622383.html

Dzwonilam, jestem Pania zachwycona :) Kotek jest dla Mamy tej Pani, poprzedni kot zyl w tym domu 21 lat - czyz potrzeba lepszej rekomendacji?! Wysle dzis zdjecia i moich Kretow i Bialo-Niebieskich i po cichu poprosze o kciuki :)
"Ale zawsze można zmądrzeć, naprawdę. Miejcie odwagę, spróbujcie! Chyba że nadal wolicie być w sekcie, w której wasz guru robi z Wami co chce i kiedy chce."
Obrazek
https://www.sklepjubilerski.com/porady- ... jubilerski, cytaty: 1.S. Niesiołowski, 2. D.Wildstein

Liwia

Post » Wto mar 29, 2005 20:45

:ok: :ok: :ok: :ok:

progect

Od: Nie lis 28, 2004 21:36

Post » Wto mar 29, 2005 21:32

Drugi Krecik ma klepniety domek :dance:
Obrazek

Liwia

Post » Wto mar 29, 2005 21:56

To ja dalej trzymam!!! :D
aktualny wątek viewtopic.php?f=46&t=221075
Urodziłam się zmęczona i żyję, żeby odpocząć.

zuza

Od: Sob lut 02, 2002 22:11

Post » Wto mar 29, 2005 21:58

Liwia pisze: Dzwonilam, jestem Pania zachwycona :) Kotek jest dla Mamy tej Pani, poprzedni kot zyl w tym domu 21 lat - czyz potrzeba lepszej rekomendacji?! Wysle dzis zdjecia i moich Kretow i Bialo-Niebieskich i po cichu poprosze o kciuki :)

Oczywiście trzymam :ok:
Ale mam dwie uwagi:
1) czy Pani wie, ze proponujesz jej kosmitów w futerkach a nie prawdziwego kota? :wink:
2) kotka rodziców mojego TZ tez zyła ponad 20 lat - szczepiona tylko jako kocię, niesterylizowana - młoda rodziła, potem czyli chyba z 10 lat brała tabletki i zastrzyki, wychodząca, leczona w znanej klinice na B., karmiona m.in.Whiskasem. Może to też była kosmitka ? :twisted: a może fakt, ze bardzo ja kochali i dbali najlepiej jak umieli był ważniejszy... czego i kosmitkom zyczę :)

eela

Od: Wto lip 13, 2004 10:47

Post » Wto mar 29, 2005 22:01

Ylva :ryk:

Liwia, mocne kciuki za domek :ok: :ok: :ok:
Obrazek

ryśka

Od: Sob wrz 07, 2002 11:34

Post » Wto mar 29, 2005 22:02

eela pisze:
Liwia pisze: Dzwonilam, jestem Pania zachwycona :) Kotek jest dla Mamy tej Pani, poprzedni kot zyl w tym domu 21 lat - czyz potrzeba lepszej rekomendacji?! Wysle dzis zdjecia i moich Kretow i Bialo-Niebieskich i po cichu poprosze o kciuki :)

Oczywiście trzymam :ok:
Ale mam dwie uwagi:
1) czy Pani wie, ze proponujesz jej kosmitów w futerkach a nie prawdziwego kota? :wink:
2) kotka rodziców mojego TZ tez zyła ponad 20 lat - szczepiona tylko jako kocię, niesterylizowana - młoda rodziła, potem czyli chyba z 10 lat brała tabletki i zastrzyki, wychodząca, leczona w znanej klinice na B., karmiona m.in.Whiskasem. Może to też była kosmitka ? :twisted: a może fakt, ze bardzo ja kochali i dbali najlepiej jak umieli był ważniejszy... czego i kosmitkom zyczę :)

Dziekuje wszystkim trzymaczom :)
A odpowiadajac na male literki - Pani wie ze poki co hoduje w sypialni ET w pieciu egzemplarzach :) Pani chce malego kociaka, sama jest zakocona dwukrotnie - kocie bedzie Przyjacielem, niewychodzace tez bedzie i wykastrowane... Wiem tez ze poprzedni futrzak umarl dwa dni po swoich urodzinach - bardzo mnie to za serce ujelo ze obchodzili urodziny kota-staruszka. W ogole wrazenie neizmiernie pozytywne - mam nadzieje ze Krecik-Kosmita zamieszka u tych Panstwa :)
Obrazek

Liwia

Post » Śro mar 30, 2005 0:11

MAm nadzieje, ze Japoneczka wydobrzeje. Ma piekne oczka. Zadnego owrzodzenia. Ja leczylam w jesieni Dusie znajdke, ktora mial rope zamiast oczu kiedy ja znalazlam. Wycierpiala mysia duzo, miala dwie operacje, teraz zostalo jej jedno oko, ale widzi http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=21476&start=210
Jest naprawde cudowna koteczka. Kiedy teraz zgubila sie na jeden dzien odchodzilismy od zmyslow.
Zobaczysz, bedzie dobrze:)) Zycze tego krecikom.

Lidka

Od: Wto lut 03, 2004 8:57

Post » Śro mar 30, 2005 6:27

Liwia! Trzymam kciuki za kociaczki i za te niebieskie tez
Obrazek

carmella

Od: Nie lut 29, 2004 14:46

Post » Śro mar 30, 2005 10:12

Śliczne malcuhy!! Mam słabość do czarnych... kciuki za domki!!
Amiś, Antoś, Bambosz, Pepsi i Cola

Sydney

Od: Pt mar 19, 2004 10:28

Post » Śro mar 30, 2005 19:52

Popisze o moich Gwiazdeczkach - Krecikach.
Weci mowia ze Japoneczka jest dziewczynka. A mnie sie wydaje ze Japoneczka ma jajeczka :lol: Japoneczka WIDZI :):):) Japoneczka po wczorajszych zastrzykach dostala powera - oczka lepsze, jeszcze nie dobre ale ani razu dzis nie byly sklejone :dance: Japoneczka traktuje mnie jak Mame na Zyczenie w zwiazku z tym robie na gwalt mleko jedna reka starajac sie utrzymac 20dekowego kotka w drugiej dloni i uchronic go od ciekawosci domowych diablow :) A teraz zaciekawione Orientalne ET lezy mi na kolanach i ciekawie wystawia lebek spod mojego polaru. Jaki wielki jest ten swiat.... I mala wodzi oczkami za moimi rekami i za Diablami :)
A pozostale kocieta? Dwaj Przodownicy umieja biegac w podskokach!!!!! I wspinac sie! I zwijac w precelki na moich kolanach i MRUCZEC :):):):)
Cudne te Kreciki :) W oczach dorastaja te maluchy... Gdzie sie podzialy te nieskoordynowane, piszczace Krety sprzed 12 dni?! :):):)
Obrazek

Liwia

[poprzednia][następna]