Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
KatS pisze:A co to za piękny kotek się tu zjawił! Czy to jasniejsza siostra Inusi?
MaryLux pisze:KatS pisze:A co to za piękny kotek się tu zjawił! Czy to jasniejsza siostra Inusi?
To jest wymarzony wygląd Inki
KatS pisze:MaryLux pisze:KatS pisze:A co to za piękny kotek się tu zjawił! Czy to jasniejsza siostra Inusi?
Eeeee, Inka, nie kombinuj, jestes już tak piękna, że bardziej nie potrzeba!
Z drugiej strony rozumiem, jak to kobieta masz potrzebę zmian
MaryLux pisze:KatS pisze:MaryLux pisze:KatS pisze:A co to za piękny kotek się tu zjawił! Czy to jasniejsza siostra Inusi?
No właśnie, Ciociu
KatS pisze:MaryLux pisze:KatS pisze:MaryLux pisze:KatS pisze:A co to za piękny kotek się tu zjawił! Czy to jasniejsza siostra Inusi?
No właśnie, Ciociu
To co Inusiu? Fryzjer? Kosmetyczka? Tak akurat na Swięta i na Sylwestra
MaryLux pisze:Do kosmetyczki to moja @ idzie jutro. Żeby jej footerko usunęli
KatS pisze:MaryLux pisze:Do kosmetyczki to moja @ idzie jutro. Żeby jej footerko usunęli
Ty weź Inusiu uważaj żeby Ciebie też nie zabrała na cos takiego!!! Z Dużymi to nigdy nic nie wiadomo! Moja też miewa takie głupie pomysły, na szczęscie na razie mnie i moje futerko zostawia w spokoju![]()
-Stella
MaryLux pisze:KatS pisze:MaryLux pisze:Do kosmetyczki to moja @ idzie jutro. Żeby jej footerko usunęli
Ty weź Inusiu uważaj żeby Ciebie też nie zabrała na cos takiego!!! Z Dużymi to nigdy nic nie wiadomo! Moja też miewa takie głupie pomysły, na szczęscie na razie mnie i moje futerko zostawia w spokoju![]()
-Stella
Ale kicia tej Pani Kosmetyczki ma więcej footerka niż ja - i dłuższego
KatS pisze:Powiem Ci, że miny Twoich chlebusiów w Twoim podpisie są bezcenne. Jak z listów gończych![]()
super dziewczyny
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości