Gosiagosia pisze:agusialublin pisze:Kurcze, mi też się chce jeść![]()
oj chyba muszę coś wrzucić na ząb bo nie zasnę
najgorsze że nie wiem co bym zjadła
Jabłuszko polecam![]()
![]()
nie mam

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Gosiagosia pisze:agusialublin pisze:Kurcze, mi też się chce jeść![]()
Jabłuszko polecam![]()
![]()
Gosiagosia pisze:agusialublin pisze:Wiecie co widzę że kolejka do odchudzania się ustawia![]()
co na wąty wejdę to to wszędzie koty głodzą i odchudzają albo same się odchudzają wpitalając fryty![]()
![]()
O nie ! ja zjadłam na kolację jabłkoi chyba nie usnę bo mi w brzuszku burczy
MB&Ofelia pisze:A moja gupia Duża się odchudza. Niech się odchudza i pacza w swoją misku, a nasze zostawi w spokojności. Będę amciać co chcę i ile chcę!
Książniczka Ofelja
Gosiagosia pisze:Jakaś moda na odchudzanieja próbuję sama się odchudzić i nic z tego nie wychodzi więc koty zostawiam w spokoju
![]()
agusialublin pisze:Wiecie co widzę że kolejka do odchudzania się ustawia![]()
co na wąty wejdę to to wszędzie koty głodzą i odchudzają albo same się odchudzają wpitalając fryty![]()
![]()
Gosiagosia pisze:agusialublin pisze:Wiecie co widzę że kolejka do odchudzania się ustawia![]()
![]()
agusialublin pisze:Kurcze, mi też się chce jeść![]()
KatS pisze:Moja Duża marudzi, że się odchudzi po nowym roku, bo ciągle jedzie do niej z Polski wielka paczka ze smakołykami od mamypodobno nie ma co się odchudzać zanim wszystkiego nie wyje. A potem, odgraża się, to schudnie elegancko!
Taaaa...
-Stella
agusialublin pisze:Gosiagosia pisze:agusialublin pisze:Kurcze, mi też się chce jeść![]()
Jabłuszko polecam![]()
![]()
nie mam![]()
![]()
![]()
mir.ka pisze:Gosiagosia pisze:agusialublin pisze:Wiecie co widzę że kolejka do odchudzania się ustawia![]()
![]()
a ja banana
jabłka mam w balonie
Salem 11 pisze:A ja na ścianie powiesiłam kartkę "Od jutra się odchudzam" rano wstaję, czytam i wiem,że dzisiaj mogę jeszcze pojeść.
Moli25 pisze:Gdzie nie wchodzę tam o odchudzaniu !![]()
Inuś Ciebie tez planują odchudzać?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], puszatek, włóczka i 43 gości