Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
balbina38 pisze:Lucynka miała miec wczoraj kontrolę szwów.Przegapiłyśmy
CatAngel pisze:balbina38 pisze:Lucynka miała miec wczoraj kontrolę szwów.Przegapiłyśmy
Kontaktowałam sie z Teresa w tej sprawie wczoraj. I sprawdzalam Lucynki szwy i ranke po sterylce. Wszystko bylo w porzadku. Ladnie sie goi.
Asiu a tej krwi to duzo bylo?
terenia1 pisze:Przywiozłam dziś ze schroniska dwa koty - Tom czarny kocurek dałam go na dwójkę, ma założoną obróżkę na szyję, ma wszystko tylko trzeba zawieźć go na kastrację do schroniska 29.12.15r. oraz przywiozłam Morelkę - dałam ją do boksu na kwarantannę na samym dole - kotka od jutra przez trzy dni czyli od 19-21.12. ma dostawać 1/2 tabletkę unidoxu - karty nie zdążyłam założyć więc więc Gosiu proszę Cię o założenie karty dla niej - Pani wet ze schroniska mówiła żeby jej unidox rozdrabniać i dawać do jedzenia ale wydaje mi się że bez problemu można jej dać do pyszczka.
Przywiozłam sporo rzeczy do kociarni mniej więcej rozlokowałam tam gdzie powinny być - to są rzeczy uzbierane na akcji w Dąbrowie Górniczej i na dzisiejszej akcji spacer z pieskiem ze schroniska.
Przywiozłam jedzenie mokre dla kociaków, suche w tym dwa worki już napoczęte z royala - tak że jedzonka mamy dość spore zapasy.
Przywiozłam ręczniki, kocyki na posłanka, dwie duże rolki ręczników papierowych, 3 opakowania podkładów do boksów położyłam je na blacie, ale musimy może dać je do szafki na trójkę przydadzą się jak będziemy miały maluchy. Pod kątem mokrego, suchego i posłanek jesteśmy dość dobrze zaopatrzone.
Mara S pisze:Dziś w Wojkowicach kościelnych zaginęła moja suczka Wiki. Wystraszyles się kłada i pognała w sina dal. Jestem zalamana :'(
fruciu pisze:Mara S pisze:Dziś w Wojkowicach kościelnych zaginęła moja suczka Wiki. Wystraszyles się kłada i pognała w sina dal. Jestem zalamana :'(
Mara może warto wrzucić na fb, ja tak ostatnio zwróciłam uwagę na psa ze środuli który właśnie na necie był udostępniany jako zaginiony
najlepiej ze strony schroniska bo tam dużo ludzi obserwuje
mam nadzieję że się znajdzie, aż strach co teraz się będzie działo przez te cholerne petardy
Mara S pisze:Bardzo chętnie niech będzie na fb ale komu mam wysłać opis i zdjęcię, aby to wrzucił na fb schronu? Wiecie ja nie-fb jestem....
Agnieszka2015 pisze:dziewczyny mam sprawę.bardzo was proszę czy może ktoś zamieścić na stronie schroniska ogłoszenie adopcyjne ? o Furii do adopcji,tak jak jest to na stronie stowarzyszenia : http://www.nadziejanadom.org/?kociak=2572
oraz o małej Kropce,też jest na stronie stowarzyszenia, wszystko dzięki Partycji: http://www.nadziejanadom.org/?kociak=2573 - ona to ma strasznego pecha,już cztery kolejne osoby były zainteresowane a potem zniknęły.nie potrzebnie poprosiłam o zdjęcie jej ogłoszenia ,gdy była jeszcze z rodzeństwem,ale myślałam,że ludzie mają jakiś honor.....głupia byłam.
Asiap84 pisze:Mara S pisze:Bardzo chętnie niech będzie na fb ale komu mam wysłać opis i zdjęcię, aby to wrzucił na fb schronu? Wiecie ja nie-fb jestem....
Możesz podesłać to wrzucę u siebie na fb.
Agnieszka2015 pisze:Które koyy jedzą dpecjalne jedzenie? Ja robię dopiero poranny dyżur i trochę tu pisiedzę.jak chcecie to mogę zrobić jeden dłuższy bez wieczornego....
Użytkownicy przeglądający ten dział: Levika, Sillka i 149 gości