Happy End czyli Pusia w swoim domu i jej przyjaciele II cz.

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt gru 18, 2015 14:33 Re: Happy End czyli Pusia w swoim domu i jej przyjaciele II

klaudiafj pisze:Sylwester na miau jest extra :D Byłam w zeszłym roku, a w tym mam ludzi i dzieci i cyrk i meksyk, bo wszyscy zostają na noc do rana :)

To ekstra, czasami taki meksyk jest fajny
Bedzie glosno i wesolo, czyli cala rodzinka w komplecie. :P

Gosiagosia

Od: Wto kwi 23, 2013 11:47

Post » Pt gru 18, 2015 14:36 Re: Happy End czyli Pusia w swoim domu i jej przyjaciele II

Gosiagosia pisze:
klaudiafj pisze:Sylwester na miau jest extra :D Byłam w zeszłym roku, a w tym mam ludzi i dzieci i cyrk i meksyk, bo wszyscy zostają na noc do rana :)

tylko czasami z rodziną to różnie bywa :roll:
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Pt gru 18, 2015 15:06 Re: Happy End czyli Pusia w swoim domu i jej przyjaciele II

mir.ka pisze:
Gosiagosia pisze:

I jak to mowia "z rodzina dobrze wychodzi sie na zdjeciu" :ryk:

Gosiagosia

Post » Pt gru 18, 2015 15:08 Re: Happy End czyli Pusia w swoim domu i jej przyjaciele II

Gosiagosia pisze:
mir.ka pisze:
Gosiagosia pisze:

I jak to mowia "z rodzina dobrze wychodzi sie na zdjeciu" :ryk:

....bo można odciąć i wyrzucić :wink:
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Pt gru 18, 2015 17:19 Re: Happy End czyli Pusia w swoim domu i jej przyjaciele II

Gosiagosia pisze:Widze Martus ze cierpisz na bezsennosc, winko otworzylas? :ryk:
Witam piatkowo i juz prawie weekendowo :1luvu:

Nie Kochana, wróciłam o północy z pracy :mrgreen:
ale dziś otworze wino :mrgreen:
"Dom należy do kotów. My tylko spłacamy kredyt"
Obrazek

Moli25

Od: Pon gru 22, 2014 21:40

Post » Pt gru 18, 2015 20:31 Re: Happy End czyli Pusia w swoim domu i jej przyjaciele II

Moli25 pisze:
Gosiagosia pisze:Widze Martus ze cierpisz na bezsennosc, winko otworzylas? :ryk:
Witam piatkowo i juz prawie weekendowo :1luvu:

Nie Kochana, wróciłam o północy z pracy :mrgreen:
ale dziś otworze wino :mrgreen:

I jak winko otworzone ? Ja też niedawno wróciłam do domu, zjadłam i szybciutko biegnę do Was. Naturalnie koty pierwsze dostały jedzonko bo nie dały mi butów zdjąć tak się kręciły i narzekały że głodne. :ryk: :ryk: :ryk:

Gosiagosia

Post » Pt gru 18, 2015 20:54 Re: Happy End czyli Pusia w swoim domu i jej przyjaciele II

Nasze koty to ciagle głodne :ryk: Milunia moja to tez ciagle w kuchni sie kręci zeby dać jej jeść a Amy za nią.
Witaj Gosienko :201461
Mili <3 (AMY <3 pamietamy) Obrazek plus Bagira ObrazekObrazek
Watek : viewtopic.php?f=46&t=204368
Bagi do adopcji: viewtopic.php?f=13&t=200315

MonikaMroz

Od: Nie lip 24, 2011 9:30

Post » Pt gru 18, 2015 21:10 Re: Happy End czyli Pusia w swoim domu i jej przyjaciele II

MonikaMroz pisze:Nasze koty to ciagle głodne :ryk: Milunia moja to tez ciagle w kuchni sie kręci zeby dać jej jeść a Amy za nią.
Witaj Gosienko :201461

Witaj Moniczko !
Koty moje najedzone już śpią, a zresztą co one mają do roboty :mrgreen: Świętami się nie przejmują, porządkami też najwyżej tylko nasypią żwirku :ryk: :ryk:
Pozdrawiam Obrazek

Gosiagosia

Post » Pt gru 18, 2015 21:21 Re: Happy End czyli Pusia w swoim domu i jej przyjaciele II

Ale nie wstaną już do rana koty? Moje teraz mają trochę aktywności, za chwile znowu drzemka, a życie zaczyna się po 24 :)

Nie wiem czy Sylwester będzie fajny, bo jeszcze sobie moja siostrzenica sprowadza koleżankę, bo niby nie będzie miała z kim się bawić, a będzie tutaj z młodszą siostrą z którą się zawsze bawi. Nie wiem jak to wszystko wyjdzie.
Skarby: Obrazek

klaudiafj

Od: Czw cze 05, 2014 21:02

Post » Pt gru 18, 2015 21:28 Re: Happy End czyli Pusia w swoim domu i jej przyjaciele II

klaudiafj pisze:Ale nie wstaną już do rana koty? Moje teraz mają trochę aktywności, za chwile znowu drzemka, a życie zaczyna się po 24 :)

Nie wiem czy Sylwester będzie fajny, bo jeszcze sobie moja siostrzenica sprowadza koleżankę, bo niby nie będzie miała z kim się bawić, a będzie tutaj z młodszą siostrą z którą się zawsze bawi. Nie wiem jak to wszystko wyjdzie.

Pewnie że wstaną, wystarczy że ja się oderwę od laptopa i pójdę do kuchni one zaraz przylecą. Pusia śpi obok mnie na fotelu i chyba coś się jej śni bo tak śmiesznie rusza mordką jak królik. A co do Sylwestra to może będzie fajnie, ty porobisz zdjęcia i my też pobawimy się z Wami.

Gosiagosia

Post » Pt gru 18, 2015 21:33 Re: Happy End czyli Pusia w swoim domu i jej przyjaciele II

My spędzamy sylwestra w NOT :mrgreen:
Obrazek

Moli25

Post » Pt gru 18, 2015 21:34 Re: Happy End czyli Pusia w swoim domu i jej przyjaciele II

Co to Not?

klaudiafj

Post » Pt gru 18, 2015 21:37 Re: Happy End czyli Pusia w swoim domu i jej przyjaciele II

klaudiafj pisze:Co to Not?

nocne ogladanie telewizji :lol:

A później na misie :ryk: :ryk: dupa przy dupie i śpi się :ryk:
Obrazek

Moli25

Post » Pt gru 18, 2015 21:39 Re: Happy End czyli Pusia w swoim domu i jej przyjaciele II

:20145 :20145 :20145 :20145 :s3: Ja też tak miałam spędzić Sylwestra ale się dowiedziałam, że rodzinka u mnie spędza sylwestra :roll:

klaudiafj

Post » Pt gru 18, 2015 21:51 Re: Happy End czyli Pusia w swoim domu i jej przyjaciele II

Moli25 pisze:
klaudiafj pisze:Co to Not?

nocne ogladanie telewizji :lol:

A później na misie :ryk: :ryk: dupa przy dupie i śpi się :ryk:

To mi się podoba czyli NOT też u mnie ale misie odpadają bo ja lubię się rozłożyć :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:

Gosiagosia

[poprzednia][następna]