klaudiafj pisze:Sylwester na miau jest extraByłam w zeszłym roku, a w tym mam ludzi i dzieci i cyrk i meksyk, bo wszyscy zostają na noc do rana
To ekstra, czasami taki meksyk jest fajny
Bedzie glosno i wesolo, czyli cala rodzinka w komplecie.

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
klaudiafj pisze:Sylwester na miau jest extraByłam w zeszłym roku, a w tym mam ludzi i dzieci i cyrk i meksyk, bo wszyscy zostają na noc do rana
Gosiagosia pisze:klaudiafj pisze:Sylwester na miau jest extraByłam w zeszłym roku, a w tym mam ludzi i dzieci i cyrk i meksyk, bo wszyscy zostają na noc do rana
mir.ka pisze:Gosiagosia pisze:klaudiafj pisze:Sylwester na miau jest extraByłam w zeszłym roku, a w tym mam ludzi i dzieci i cyrk i meksyk, bo wszyscy zostają na noc do rana
tylko czasami z rodziną to różnie bywa
Gosiagosia pisze:mir.ka pisze:Gosiagosia pisze:klaudiafj pisze:Sylwester na miau jest extraByłam w zeszłym roku, a w tym mam ludzi i dzieci i cyrk i meksyk, bo wszyscy zostają na noc do rana
tylko czasami z rodziną to różnie bywa
I jak to mowia "z rodzina dobrze wychodzi sie na zdjeciu"
Gosiagosia pisze:Widze Martus ze cierpisz na bezsennosc, winko otworzylas?![]()
Witam piatkowo i juz prawie weekendowo
Moli25 pisze:Gosiagosia pisze:Widze Martus ze cierpisz na bezsennosc, winko otworzylas?![]()
Witam piatkowo i juz prawie weekendowo
Nie Kochana, wróciłam o północy z pracy![]()
ale dziś otworze wino
klaudiafj pisze:Ale nie wstaną już do rana koty? Moje teraz mają trochę aktywności, za chwile znowu drzemka, a życie zaczyna się po 24
Nie wiem czy Sylwester będzie fajny, bo jeszcze sobie moja siostrzenica sprowadza koleżankę, bo niby nie będzie miała z kim się bawić, a będzie tutaj z młodszą siostrą z którą się zawsze bawi. Nie wiem jak to wszystko wyjdzie.
klaudiafj pisze:Co to Not?
Moli25 pisze:klaudiafj pisze:Co to Not?
nocne ogladanie telewizji![]()
A później na misie![]()
dupa przy dupie i śpi się
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 30 gości