Gosiagosia pisze:Dziękuję przydadzą się w dużej ilości

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Gosiagosia pisze:Dziękuję przydadzą się w dużej ilości
KatS pisze:Nie ma się co zastanawiać, jak masz możliwosć że ci ktos pomoże to korzystaj. Czasem trzeba po prostu zadbać o siebie.
Cieszę się że póki co jest szansa na inne metody niż operacja
Gosiagosia pisze:KatS pisze:Nie ma się co zastanawiać, jak masz możliwosć że ci ktos pomoże to korzystaj. Czasem trzeba po prostu zadbać o siebie.
Cieszę się że póki co jest szansa na inne metody niż operacja
Mnie też to pocieszyło ale to tylko kwestia czasu, to się samo nie wyleczy można tylko rehabilitować i mieć nadzieję na polepszenie.
KatS pisze:O, to musiało być weosło w domuMój Felek, który też był pulchnawy, jak biegał to tak tupał aż podłoga drżała
ale może Hugonek potrafi jakos subtelniej stąpać
fajnie, ze się kociaki rozkręciły, trzeba zwalczać jesienną ospałosć.
Ja dzis też za długo spałam, rano przyszła do mnie Stella, chyba odrobić ten stracony dzień, kiedy się izolowała, położyła mi się na połowie twarzy, łapą objęła za szyję i tak sobie drzemałysmy do 10
Miłego popołudnia i wieczoru!
Gosiagosia pisze:KatS pisze:O, to musiało być weosło w domuMój Felek, który też był pulchnawy, jak biegał to tak tupał aż podłoga drżała
Ja dzis też za długo spałam, rano przyszła do mnie Stella, chyba odrobić ten stracony dzień, kiedy się izolowała, położyła mi się na połowie twarzy, łapą objęła za szyję i tak sobie drzemałysmy do 10
Hugonek nie stąpa subtelniejak biegnie to słychać w całym mieszkaniu. Lubię jak się rozkręca bo może troszeczkę schudnie
![]()
W południe poszłam na zakupy, chciałam sobie kupić jakąś elegancką bluzkę na Wigilię ale nic mi się nie spodobało tzn spodobało ale cena mnie odstraszyła![]()
Kupiłam niby biel ale właściwie ecru przód z imitacją skóry węża może być na Wigilię bo jest dość elegancka.
mir.ka pisze:pochwalisz się?
Gosiagosia pisze:KatS pisze:O, to musiało być weosło w domuMój Felek, który też był pulchnawy, jak biegał to tak tupał aż podłoga drżała
Hugonek nie stąpa subtelniejak biegnie to słychać w całym mieszkaniu. Lubię jak się rozkręca bo może troszeczkę schudnie
![]()
W południe poszłam na zakupy, chciałam sobie kupić jakąś elegancką bluzkę na Wigilię ale nic mi się nie spodobało tzn spodobało ale cena mnie odstraszyła![]()
Kupiłam niby biel ale właściwie ecru przód z imitacją skóry węża może być na Wigilię bo jest dość elegancka.
agusialublin pisze:Wiesz co Gosia, moja mama miała operację na kręgosłup. Dwie nawet.
Górny odcinek i dolny. Po operacjach było nawet dobrze ale teraz znowu jest kiepsko i trzeba powtórzyć górny odcinek.
Oj ten kręgosłup to paskudztwo. Jak się sypie to już kiepsko.
Bunio& Daga pisze:Gosiagosia pisze:KatS pisze:O, to musiało być weosło w domuMój Felek, który też był pulchnawy, jak biegał to tak tupał aż podłoga drżała
![]()
Ocho,przygotowania do Wigilii idą pełną parą![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Silverblue i 53 gości