Moderatorzy: DoBo, Moderatorzy
Kicorek pisze:Nie mam krzesełka. Nogi mi odpadną. Może Cyryl wpuści do swojego lokum
![]()
?
lakshmi pisze:Im bliżej tym bardziej się boję.... To będzie wariacki weekend. Możecie potrzymać kciuki za April, żeby choć raz w życiu poszła mi na rękę i urodziła w piątek?
jenny170 pisze:nie przecwiczylam trzymania brita.....adolfina sie kloci ostatnio.....mini sie przebialkowala.....
niech ta wystawa wreszcie sie zacznie i skonczy - bo sie wykoncze
aprilko kochana - urodz w piatek - pliiiiiz
bo cie ciocia asia poglaszcze
dorot pisze:łomatko ja zwariuję
mój kot nazywa się Filemon-Demon, w skrócie Demon
no bo jak inaczej, język bym połamała wołając Diablica, Filemon, Diablica, Filemon, Diablica, Demon... no i został Demon
tyle mam na głowie i jeszcze stresy przed i wystawowe
krzesełka mam 2 rozkładane ale chyba nie bardzo dam radę zabrać
bo jade autobusikiem z Demonkiem i jego wyposażeniem
w piątek machne coś, co będzie przypominać zasłonki
będę niewyspana bo mam nawał roboty, Kicorek szturchaj mnie, żebym się nie pospała, chociaż pewnie stres mnie zeżre ...
Demonek ma wytarte piętki, wet dwukrotnie oglądał i badał, to tylko wytarcie sierści, a jak inny wet stwierdzi, że to co innego i mnie nie wpuści na wystawę? pęknę ze wściekłości i wstydu
Kicorek pisze:dorot pisze:łomatko ja zwariuję
mój kot nazywa się Filemon-Demon, w skrócie Demon
no bo jak inaczej, język bym połamała wołając Diablica, Filemon, Diablica, Filemon, Diablica, Demon... no i został Demon
tyle mam na głowie i jeszcze stresy przed i wystawowe
krzesełka mam 2 rozkładane ale chyba nie bardzo dam radę zabrać
bo jade autobusikiem z Demonkiem i jego wyposażeniem
w piątek machne coś, co będzie przypominać zasłonki
będę niewyspana bo mam nawał roboty, Kicorek szturchaj mnie, żebym się nie pospała, chociaż pewnie stres mnie zeżre ...
Demonek ma wytarte piętki, wet dwukrotnie oglądał i badał, to tylko wytarcie sierści, a jak inny wet stwierdzi, że to co innego i mnie nie wpuści na wystawę? pęknę ze wściekłości i wstydu
Z nerwów nie bedzie chciało ci się spać, ale łokciem służę![]()
Ja chyba wezmę tonę czekolady![]()
. Albo nie, bo przez dwa dni przytyję 5 kilo
![]()
Cyryl ma czerwone dziąsła, ale on jest w trakcie wymiany zębów, jeszcze niedawno ma podwójne kły, a trzy dni temu znlazłam trzonowca. Może się nikt nie przyczepi. W razie czego pękniemy obie. Oby jednak nie.
Kicorek pisze:Ostoja, widzę, że ty bladym świtem już na nogach! Jak pirania pozwoli, to wymiziam wszystkie koty w okolicy i nie tylko
![]()
. Jako widz zawsze dobrze się bawiłam na wystawach, zobaczymy, co powiem na to jako uczestnik
.
Dzięki stokrotne za zasłonki. Cyryl je olał, zainteresowanie zerowe. Nie wie jeszcze, co go czeka.
Mysza pisze:wczoraj wyprałam koty![]()
![]()
Nie mam ani pół centymetra zadrapania. Bały się, wywijały, ale dawet pazura nie wysunęły
Mysza pisze:wczoraj wyprałam koty![]()
![]()
Nie mam ani pół centymetra zadrapania. Bały się, wywijały, ale dawet pazura nie wysunęły
Użytkownicy przeglądający ten dział: SMK1 i 1 gość