Happy End czyli Pusia w swoim domu i jej przyjaciele II cz.

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob gru 12, 2015 1:36 Re: Happy End czyli Pusia w swoim domu i jej przyjaciele II

Faktycznie Hugo też tam jest, nie zauważyłam go!
Super jest to zdjęcie, dla takich widoków można nawet wstawać wczesnie rano ;) :1luvu:

KatS

Od: Pt wrz 25, 2015 14:59

Post » Sob gru 12, 2015 1:41 Re: Happy End czyli Pusia w swoim domu i jej przyjaciele II

KatS pisze:Faktycznie Hugo też tam jest, nie zauważyłam go!
Super jest to zdjęcie, dla takich widoków można nawet wstawać wczesnie rano ;) :1luvu:

Czasami na łóżku kłębiło się od zwierzaków. Mika od szczeniaka spała z nami w łóżku, dopiero na starość w swoim bo już nie mogła wskoczyć na narożnik.
Obrazek

Gosiagosia

Od: Wto kwi 23, 2013 11:47

Post » Sob gru 12, 2015 1:44 Re: Happy End czyli Pusia w swoim domu i jej przyjaciele II

Tu wygląda jak Pies Pankracy! :1luvu: kochana dziewczynka...
Rodziców psy spią w łóżku, pod kołdrą :) a jak tam jestem to co kilka godzin zmieniają łózko, tak żeby z każdym trochę pospać - one wiedzą że wszyscy na nie czekają i obdzielają nas po równo :D

KatS

Post » Sob gru 12, 2015 1:46 Re: Happy End czyli Pusia w swoim domu i jej przyjaciele II

KatS pisze:Tu wygląda jak Pies Pankracy! :1luvu: kochana dziewczynka...
Rodziców psy spią w łóżku, pod kołdrą :) a jak tam jestem to co kilka godzin zmieniają łózko, tak żeby z każdym trochę pospać - one wiedzą że wszyscy na nie czekają i obdzielają nas po równo :D

Kochane psiaki.
Jednak już idę spać bo mąż jęczy co ja jeszcze tak ślęczę przed laptopem.
Do jutra śpijcie spokojnie. Pa pa :1luvu: :201461

Gosiagosia

Post » Sob gru 12, 2015 1:47 Re: Happy End czyli Pusia w swoim domu i jej przyjaciele II

:kotek: Dobranoc!

KatS

Post » Sob gru 12, 2015 9:56 Re: Happy End czyli Pusia w swoim domu i jej przyjaciele II

Tu mój synek złapał panienki na nocne całuski.Obrazek[/quote]

zadowolone były? :mrgreen:
z moimi takie cos by nie przeszło
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Sob gru 12, 2015 9:57 Re: Happy End czyli Pusia w swoim domu i jej przyjaciele II

Nie lubią i uciekają jak tylko widzą że chcę ich sfotografować ale czasami można je uchwycić szczególnie jak śpią. :ryk:
Obrazek
ObrazekObrazek[/quote]

moje na widok aparatu to specjalnie się ustawiają ,żeby jak najlepiej sie zaprezentować
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Sob gru 12, 2015 11:24 Re: Happy End czyli Pusia w swoim domu i jej przyjaciele II

MIGOTKA
chyba mam słabośc do czarno-białych :oops: :oops: :oops: :oops:

zdjęcia wszystkie cudowne :1luvu: :1luvu: :1luvu:
"Dom należy do kotów. My tylko spłacamy kredyt"
Obrazek

Moli25

Od: Pon gru 22, 2014 21:40

Post » Sob gru 12, 2015 12:06 Re: Happy End czyli Pusia w swoim domu i jej przyjaciele II

Moli25 pisze:MIGOTKA
chyba mam słabośc do czarno-białych :oops: :oops: :oops: :oops:

zdjęcia wszystkie cudowne :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Dzieki Martus w imieniu Migotki, ja dopiero wstalam bo dopiero polozylam sie ok 2 wiec trzeba bylo odespac :mrgreen:
Wstawilam pomidorowke i ide na bazarek po miesko dla kotkow. :lol:

Gosiagosia

Post » Sob gru 12, 2015 17:22 Re: Happy End czyli Pusia w swoim domu i jej przyjaciele II

Gosiagosia pisze:Hugo zawsze lubił się chować Obrazek

Wspaniałe zdjęcie :)

Bunio& Daga

Od: Pt wrz 19, 2014 11:37

Post » Sob gru 12, 2015 17:29 Re: Happy End czyli Pusia w swoim domu i jej przyjaciele II

Ja od niedawna ma mam olbrzymie łózko.2m/ 2,20m.
Niemal codzień śpi zemną 5 kocich osobników.Czasem przychodzi tez dożyca Daga
Bunio-dog który odszedł za teczowy most uwielbiał ze mna spać.lokował się od ściany. Buldog zaś wciskał się pod kołdrę.Czasem udaje ,ż esię gniewam ,strzasam kołdre ,one sa przez hwile obrazone ,po czym zpowrotem wracają

Bunio& Daga

Od: Pt wrz 19, 2014 11:37

Post » Sob gru 12, 2015 17:40 Re: Happy End czyli Pusia w swoim domu i jej przyjaciele II

Bunio& Daga pisze:Ja od niedawna ma mam olbrzymie łózko.2m/ 2,20m.
Niemal codzień śpi zemną 5 kocich osobników.Czasem przychodzi tez dożyca Daga
Bunio-dog który odszedł za teczowy most uwielbiał ze mna spać.lokował się od ściany. Buldog zaś wciskał się pod kołdrę.Czasem udaje ,ż esię gniewam ,strzasam kołdre ,one sa przez hwile obrazone ,po czym zpowrotem wracają

Dobrze że masz duże łóżko to się pomieścicie, chociaż przy dogach to troszeczkę ciasno :ryk: :ryk: :ryk:
Chciałabym zobaczyć Twoje łóżko z tą całą menażerią. :ryk: :ryk: Ciebie napewno nie widać. :P
My tak czasami śpimy.Obrazek

Gosiagosia

Post » Sob gru 12, 2015 17:55 Re: Happy End czyli Pusia w swoim domu i jej przyjaciele II

Ja bym bardzo chciała, żeby ten mój mały strachulec ze mną spał i mi mruczał, ale póki co nie jest zainteresowana. Ale może z czasem ;)

Pod kołdrą z doga to chyba żadna zima nie straszna, podobnie zresztą jak pod takimi puchatymi kotkami :D

KatS

Post » Sob gru 12, 2015 17:58 Re: Happy End czyli Pusia w swoim domu i jej przyjaciele II

KatS pisze:Ja bym bardzo chciała, żeby ten mój mały strachulec ze mną spał i mi mruczał, ale póki co nie jest zainteresowana. Ale może z czasem ;)

Pod kołdrą z doga to chyba żadna zima nie straszna, podobnie zresztą jak pod takimi puchatymi kotkami :D

Daj jej czas Pusia z nami nie śpi tylko czasami przychodzi ale ostatnio coraz częściej. Więc i Stella też może zacznie przychodzić.

Gosiagosia

Post » Sob gru 12, 2015 18:07 Re: Happy End czyli Pusia w swoim domu i jej przyjaciele II

KatS pisze:Ja bym bardzo chciała, żeby ten mój mały strachulec ze mną spał i mi mruczał, ale póki co nie jest zainteresowana. Ale może z czasem ;)

Fuks odkąd go adoptowalismy, spi CODZIENNIE miedzy nami. Mamy dosc małe łóżko, a ta długa glizda sie zawsze rozłoży w poprzek :mrgreen: jak zasypia co ta syndrom ssania cycka matki, ciumka swoj opuszek tylnej łapki. Gdzieś miałam filmik z tym nawet. Jest to dosc głośne. Jedna opuszkę przez to jest zawsze mokra :oops:
Ale jak juz zaśnie to słodko grucha i to dobre 20 minut. Jak przestanie a położy sie tylko na nim rękę to włącza znowu traktorek :oops: rozczula mnie to :oops:

Mam ciumkanie opuszka
http://youtu.be/WucR71SXWfU
"Dom należy do kotów. My tylko spłacamy kredyt"
Obrazek

Moli25

Od: Pon gru 22, 2014 21:40

[poprzednia][następna]